D rock mi je u prvom dijelu filma nekak cudno glumio, previse se trudi ali u drugom dijelu filma sam na to potpuno zaboravio jer je film bas fora
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
John_Ryder
- john_constantine
- metallicat
- jigsaw
-
FilmTV
-
Unreal
Highlander: Endgame-malo bolje od trojke i malo lošije od dvojke. Najviše me nervira radnja koju uopče ne kužim gledajuči prošle filmove i navodno ima veze s prvim filmom,ali kako je onda Connor osvojio nagradu ako ima više besmrtnika? Zapravo ovo je navodno neka vrsta spajanja prvog filma i serije koju uopče nisam gledao i ne zanima me. Ovdje je glavni junak neki Duncan MacLeod(lik iz serije) i taj lik mi baš ide na živce sa svojim tupavim facama i gey izgledom
. Christopher Lambert je baš jadan u ovom nastavku,jedva da išta čini,svi ga razbijaju i koj vrag nije odrezao glavnom negativcu glavu kada je imao priliku. Negativac je čak iritantan sa svojim dugim dijalozima i uopče nije zabavan kao oni prošlih djelova još je glupa fora da negativac ima sidkickove koji su besmrtnici,mislim kaj oni pomažu osobi koja će im jednom odrezati glavu i izgledaju kao da su ispali iz videospota.Čak mi je ova ljubavna priča između Duncan MacLeod i Kate MacLeod pomalo dosadna,nema velike veze s pričom i kaku ju je uspjeo pretvoriti u besmrtnika s ritualom. Ajde akcija je ok i nije mi bilo previše dosadno,ali ipak baš glup nastavak koj je izgleda napravljen za mlađu publiku i ne poštuje prošle filmove u serijalu(pogotovo prvi).
Ocjena 2.5/5
Ocjena 2.5/5
- AlabamaSmokeOne
- metallicat
ali dalje spada po hororeAlabamaSmokeOne wrote:Back To The Future 3 - sad sam miran dvije godine sto se tice gledanja povrataka u buducnost![]()
The Heratbreak Kid - a zabavno, ok film za ubiti poslijepodne..najjaca fora s meduzom![]()
Saw 4 - srednja zalost
Beowulf - viewtopic.php?p=49098#49098