potpisujem sve napisano, pogotovo ovo crveno, uuuuužaaaas! (al isto tako kužim cure koje moraju, vidjeh svojim očima dlake od kojih bi se svaki muškarac posramio jer nema takveelrania wrote:ma meni je bol najmanji problem, al s britvicama više ne mogu, jer mi se od njih pak koža skroz osipa, a koristim i sve fensi gelove i kremice i pazim, no jebiga.callac wrote:uh, peče, čupa,bolielrania wrote:ko ima iskustva s epilatorima?
se isplati to uzimati?
vidim tu i tamo prezadovoljne žene i onda kad se ohrabrim kak bi bilo ok pljunit pare za to naletim na masu njih kojima urastaju dlačice, izbija osip ko koži itd.(ne govorim iz svog iskustva jer vrištanje iz bratove sobe dok se njegova cura depilirala sa ultra skupim fensi aparatićem mi je bio dovoljan znak da nikad ne probam)
britvica rula, ionako nemam neš previše dlaka na tim, jel'te, strateškim mjestima pa se to riješava uz tuširanje, par poteza i ćao đaci!
znam da mi posezanje za epilatorom nije neka bistra ideja, jer i to ubija, al ne znam što da probam. za vosak sam retardirana, jedino kreme još prolaze, no nekako gledam da bih bila mirnija da si uzmem tu spravicu i s tim derem.![]()
@ghost: ne, nemam potrebe to brijati. toliko su mi bijele dlake i po nogama i rukama da mi je noge dosta svaka 2 tjedna, jer em sporo rastu, em se niš posebno ni ne vidi kad malo naraste.
grozno mi je uopće zamisliti da idem britvicom po rukama,
Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
@Ghost - ne poznajem nikog tko brije ruke. A nisam ni vidjela u prolazu. Ima toga sigurno. Sama to ne bih nikad radila, jer obožavam svoje dlake na rukama (iako su malo dugačke
)
Možda bih se jedino u to upustila da sam baš vukodlak i da iam komplekse od toga (iako, sudeći po dosta stvari dosad, ono što drugima predstavlja komplekse mene uopće ne dira)
Ključ nebrijanja koje spominješ je vjerojatno u previše posla/obveze koje bi si netko zadao da t
o radi + možda i strah od većeg buktanja.
Možda bih se jedino u to upustila da sam baš vukodlak i da iam komplekse od toga (iako, sudeći po dosta stvari dosad, ono što drugima predstavlja komplekse mene uopće ne dira)
Ključ nebrijanja koje spominješ je vjerojatno u previše posla/obveze koje bi si netko zadao da t
o radi + možda i strah od većeg buktanja.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
A kuzis, nedamise svako malo brijati glavu. :\elrania wrote:ne može. ak kažem, neće više funkcionirati za mene.Ašow wrote:odaš mi tajnu?elrania wrote: em sporo rastu, em se niš posebno ni ne vidi kad malo naraste.
- Scarface
Ma pitan jer se po rukama izgleda briju one najveće fukare, kužiš, ono, one fufice šta izlaze po đikanskim klubovima i koje potpuno predstavljaju onaj stereotip sponzoruše. Za obične cure to izgleda nije neko pravilo. Evo, sad san pita sestru istu stvar pa se još i naljutila na mene. Okej, povlačin se...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
Ghostface wrote:sad san pita sestru istu stvar pa se još i naljutila na mene.
eto, vidiš, što sve nećeš saznat na ovom forumu o ženama
- Asfodel
I ja sam se skoro malo naljutila
Ono, šta će još zahtjevat ti muškarci??
Ton je bio takav u postu pa zato.
@elr - ne znam jel ti promaknuo moj post na prošloj strani o epilatorima
..ugl, ako se odlučiš na kupnju pitaj što te još zanima, masovno sam to proučila i pitala okolo.
@elr - ne znam jel ti promaknuo moj post na prošloj strani o epilatorima
- Scarface
Pa ono, malo vas sprdan, mislin da ste to mogle skužit. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
a ghost, ghost, sav si vražiji, samo ti glava svinjskaGhostface wrote:Pa ono, malo vas sprdan, mislin da ste to mogle skužit.
meni ne smeta, samo ti bacaj pitanja, mi na SVE imamo odgovore ovdje u
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Hahaha, ne znan, ne bi baš otiša predaleko. Tribaju neke stvari ostat nedorečene da vas se može sprdat tu i tamo. 
- elrania
vidjela sam ga, vidjela, samo me omelo ovo brijanje ruku pa sam morala na to prvo odgovoritiAsfodel wrote:
@elr - ne znam jel ti promaknuo moj post na prošloj strani o epilatorima..ugl, ako se odlučiš na kupnju pitaj što te još zanima, masovno sam to proučila i pitala okolo.
ma i sama sam svako malo znala proć kroz neke forume gdje se komentiralo epilatore i bila sam već po dućanima, gledala cijene (od te dve spomenute marke, ne bih uzimala nešto žnj) pa sad još uvijek vijećam sama sa sobom
budem svakako obratila pozornost na sniženja, nisam ni razmišljala o tome.
ako vidiš negdje neki info o sniženjima il načuješ nešto, svakako javi
- callac
fora, al nije mu mjesto ovdjeAšow wrote:
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
- Asfodel
@elr - Oki, čula sam na sto mjesta da u Konzumu recimo zna bit sramotnih sniženja po tom pitanju.
Što se tiče marki, da, čak su i te dvije jeftine s obzirom koliko godina ta čuda traju.
Što se tiče marki, da, čak su i te dvije jeftine s obzirom koliko godina ta čuda traju.
- Andrej
SVEEE!!!! A ne damo ništa! Fer?Asfodel wrote:.....Ono, šta će još zahtjevat ti muškarci??.....
Šalu na stranu, ne računajući kosu i obrve, kad vidim dlaku na ženi, blizu sam padanja u nesvest
We're all mad here...