Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
The Undertaker

Post by The Undertaker » 23 Dec 2007, 23:04

American Pie 6: Beta House
Jos jedan iz serijala, zna se sta moze da se ocekuje u filmovima ovog tipa. :lol:
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

jigsaw

Post by jigsaw » 23 Dec 2007, 23:18

john_constantine wrote:Scanners 2 - jbt, koji ultradosadan nastavak. Priča ide stvarno sporim tokom i još niti nema previše smisla. Detektiv želi stvoriti društvo skenera kojim bi kontrolirao grad - dobra ideja, ali cijeli film je razvučen tako da od toga nema ništa. Nego nekakvo miješanje vlastite sestre za koju nije znao da postoji i ono, ono, bezvezarija. Gluma je loša, naročito ciganski negativac. Specijalni efekti isto loši, par eksplozija glava, deformiranja i isisavanja. No, nema više one muzike koja je treštila za vrijeme scene eksplozija glave. Traje samo 1 sat i 39 minuta, ali i to je stvarno previše. Jedino par dobrih scena pri kraj filma, ali totalno loš nastavak.
Pa to je horror, zašto to nisi stavio pod ''Koji ste horror zadnji gledali''? :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2007, 23:23

jigsaw wrote:
john_constantine wrote:Scanners 2 - jbt, koji ultradosadan nastavak. Priča ide stvarno sporim tokom i još niti nema previše smisla. Detektiv želi stvoriti društvo skenera kojim bi kontrolirao grad - dobra ideja, ali cijeli film je razvučen tako da od toga nema ništa. Nego nekakvo miješanje vlastite sestre za koju nije znao da postoji i ono, ono, bezvezarija. Gluma je loša, naročito ciganski negativac. Specijalni efekti isto loši, par eksplozija glava, deformiranja i isisavanja. No, nema više one muzike koja je treštila za vrijeme scene eksplozija glave. Traje samo 1 sat i 39 minuta, ali i to je stvarno previše. Jedino par dobrih scena pri kraj filma, ali totalno loš nastavak.
Pa to je horror, zašto to nisi stavio pod ''Koji ste horror zadnji gledali''? :wink:
horor? ma kakvi, više bi spadalo pod sf dramu. :roll:
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 23 Dec 2007, 23:27

john_constantine wrote:
jigsaw wrote:
Horror.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2007, 23:33

jigsaw wrote:
john_constantine wrote:
jigsaw wrote: Pa to je horror, zašto to nisi stavio pod ''Koji ste horror zadnji gledali''? :wink:
Horror.
ma radi čega? onih loših specijalnih efekata razaranja glava? :roll:
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 23 Dec 2007, 23:47

john_constantine wrote:
jigsaw wrote:
john_constantine wrote: horor? ma kakvi, više bi spadalo pod sf dramu. :roll:
Horror.
Pa smatran je horrorom i ljudi na IMDB-u i ostalim filmskim sajtovima ga tretiraju kao Horror - SciFi.

Boby

Post by Boby » 24 Dec 2007, 00:57

jigsaw wrote:
john_constantine wrote:
jigsaw wrote: Horror.
Pa smatran je horrorom i ljudi na IMDB-u i ostalim filmskim sajtovima ga tretiraju kao Horror - SciFi.
Horror; mora da se jedan od vas dvoje zafrkava :lol:

Aryx

Post by Aryx » 24 Dec 2007, 01:33

Sha Po Lang (2005) 7.5/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Dec 2007, 10:26

ma kao da su na imdb - u stručnjaci. :roll: Ja kažem da je sf drama s elementima trilera. :mrgreen: :finga:
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 24 Dec 2007, 11:09

john_constantine wrote:ma kao da su na imdb - u stručnjaci. :roll: Ja kažem da je sf drama s elementima trilera. :mrgreen: :finga:
:bicovanje: :serem:

metallicat

Post by metallicat » 24 Dec 2007, 14:25

Back to the future pt1 :D odličan i presmiješan :supz:
Image

bakero

Post by bakero » 24 Dec 2007, 18:59

Equilibrium - briljantan film!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Dec 2007, 19:20

scanners 3 - puno bolje od nastavka, film B kategorije s solidnim glumcima, više akcije, tučnjave, pucnjava i sve to, i naročito razaranja glava i korištenja psihičkih moći uz više humora. I naravno, obavezni završetak za budući nastavak. :wink: Šteta što još i glavni lik nije kixboxer, he.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 24 Dec 2007, 23:20

Highlander- hmmm pomalo neoičan,ali jako zabavan i orginalan film. Jako mi se dopao,ima nešto posebno(makar ne znam što).Btw da ne pričam gluposti :lol: ,osim orginalnosti režija je odlična i gluma dobra(jedino je šteta što nema puno Sean Connerya :roll: ),miksanje flashbackova je odlično.Akcija je super,jedino ono na krovu je bilo malo preserano. Još su mi smetali malo neki efekti koji izgledaju kao da su iz crtića i neke stavri su mogle biti možda mrvicu bolje objašnjene. No bio sam više nego zadovolja zbog dobrog soundtracka,dobre priče,režije,akcije,zabavnog negativca i Sean Connerya,Christopher Lambert koj ima u filmu dosta karizme i itd.
Ocjena 4.5/5

Volio bi i pogledati nastavke makar su navodno sranje.

elrania

Post by elrania » 25 Dec 2007, 01:38

Unreal wrote: Volio bi i pogledati nastavke makar su navodno sranje.
bez ovog "navodno" :lol:

ot: war (2007)
ocekivala sam ultra nabrijani film i dobih nesto sto vuce na to; djelovao mi je prazno u nekim momentima, previse jednostavno. snijesan mi je bio komenar koji ga je prozvao "pravim muskim filmom"... nadala sam se upravo necemu takvome sada, ali razocarao me malo
sama gluma mi je djelovala nekako preukocenom, ali kako kod koga... i sto vise naletim na d. aoki u filmovima postaje mi sve manje jasno zasto je zena super-model... na fotografijama zna izgledati zanimljivo, al ovdje je poprilicno losa :?
no moram rec da je uzivancija slusati stathama dok prica :mrgreen:

Post Reply