SLIKE glumci/glumice...

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
metallicat

Re: SLIKE glumci/glumice...

Post by metallicat » 02 Jul 2010, 00:03

elrania wrote:
metallicat wrote:koliko sam skužila, stavljaju se sve ženske osobe iz određenih serija :lol:
jes, topic je već neko vrijeme više u stilu 'stavite sve ženske kojih se možete sjetiti da izgledaju ok' :lol:
poneke i ispod ok :lol: pokušala sam se sjetit još koje lijepe tete ali ništa. teško me zadovolji (izgledom :lol: ) neka ženska, pošto se već može birat :D
i ne, frizura mu je u banani, a i malo je osušen..
Image

callac

Post by callac » 02 Jul 2010, 00:12

ah, topic je odavno zasran stavljanjem slika svake random ženske i tipa koji na neš sliče, a poanta je bila u LIKOVIMA U SERIJAMA U KOJE STE SE ZACOPALI!!!! no nvm, ja sam svoje navela, ostalo nek se ljudi vesele stavljat ženske sa velkim cicama..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Jul 2010, 00:17

elrania wrote:
metallicat wrote:koliko sam skužila, stavljaju se sve ženske osobe iz određenih serija :lol:
jes, topic je već neko vrijeme više u stilu 'stavite sve ženske kojih se možete sjetiti da izgledaju ok' :lol:
Pa to je gotovo pa moj modus operandi :lol: :oops: ...neke su mi zbilja lijepe koje sam stavila, a dosta ih ima prolaznu ocjenu i znam da su drugim ljudima zgodne pa zašto ne staviti da se ljudi vesele :lol:
Rijetko tko mi je baš gadan ovdje (one na početku što sam rekla + Marcia Cross koja mi je jedna od odbojnijih žena koje su harale tv ekranom...i još: Calista, A. Hannigan i Amber Benson) .. ili neke su mi previše prosjek pa ne komentiram
A za muškarce sam stavljala baš one koji imaju sentimentalnu vrijednost da se baš sjećam da su mi bili dragi tijekomživota(inače nisu baš moji tipovi)

@Drugs - nije mi zgodan gospodin
Edit: al sad si me sjetio na onog nekog mulata iz te serije.. e taj može proć :mrgreen:
Last edited by Asfodel on 02 Jul 2010, 01:19, edited 1 time in total.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Jul 2010, 01:04

Pregledavala sam malo topic i skužila da nisam ni previše žena tek tako samo stavila, kužim po tome koliko su stare serije i da su mi zbilja bile prirasle srcu :D
callac wrote: Jake Sanders - Return to Eden (ovaj lijevi, bez brade :lol: i ujedno prvi negativac koji mi se svidio kao djevojčurku)
Image
Ajooooooooooj :D :mrgreen: ..nisam uopće ovo registrirala (jer nisam znala po nazivu što je) ...pa to mi je jedna od prvih serija gledanih, znam da sam bila premala da bih znala čitat pa sam gnjavila staru svake dvije sekunde tko je šta rekao.. ili kad se netko počne žvaljakat - "..mama, jel to znači da će se oni sad vjenčat?" - "Da." :lol: :lol:
I meni je taj lik bio prezakon :heart: vidim da ovdje izgleda koma na slici, ustvari svi izgledaju koma iako su bili lijepi.. star plakat, što li :lol:

callac

Post by callac » 02 Jul 2010, 07:51

Asfodel wrote:Pregledavala sam malo topic i skužila da nisam ni previše žena tek tako samo stavila, kužim po tome koliko su stare serije i da su mi zbilja bile prirasle srcu :D
callac wrote: Jake Sanders - Return to Eden (ovaj lijevi, bez brade :lol: i ujedno prvi negativac koji mi se svidio kao djevojčurku)
Image
Ajooooooooooj :D :mrgreen: ..nisam uopće ovo registrirala (jer nisam znala po nazivu što je) ...pa to mi je jedna od prvih serija gledanih, znam da sam bila premala da bih znala čitat pa sam gnjavila staru svake dvije sekunde tko je šta rekao.. ili kad se netko počne žvaljakat - "..mama, jel to znači da će se oni sad vjenčat?" - "Da." :lol: :lol:
I meni je taj lik bio prezakon :heart: vidim da ovdje izgleda koma na slici, ustvari svi izgledaju koma iako su bili lijepi.. star plakat, što li :lol:
Ma ti si ok stavljala slike, al ima po meni previše bezveze stavljenih od strane ostalih. A serija, hehe, ja sam fakat bila mlada, mogu misliti koliko si tek ti onda bila :lol: Poster je očajan, ali na žalost i jedina slika od tog glumca koju sam mogla pronaći....
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Jul 2010, 10:26

effy iz skinsa mi je mmmmmmmmmmm :oops: :heart: :heart: :heart: ona mi je i fizički i karakterno :heart:

Image
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Jul 2010, 23:40

Sjetila sam se još jednog od svojih dječjih crusheva ..A jooj

Duncan MacLeod - Highlander (A. Paul)

Image Image

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Jul 2010, 18:31

Kandyse McClure - Battlestar Galactica/Persons Unknown

Image Image

..nema baš slije gdje joj se vidi boja očiju kak spada :heart:

remike2

Post by remike2 » 19 Jul 2010, 18:55

Carmen Electra - Baywatch

Image

Robin Givens - Head of the Class

Image

Nikki Cox - Las Vegas

Image

Jerry Ryan - Star Trek: Voyager

Image
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jul 2010, 20:54

Svi vole Raymonda... :mrgreen:

Image
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 22 Jul 2010, 21:08

Dva najlepša lica na svetu. Pretpostavljam da ne moram da ih pretstavljam i gde su igrale -

Broj 1 -

Image
Image

Broj 2 -

Image
Malo mi žao što se toliko ugojila i pretvorila u veliku guzu s očima, ali mi je toliko lepa da bi je i takvu ukrao.
We're all mad here...

remike2

Post by remike2 » 22 Jul 2010, 21:30

Rosalyn Sanchez - Without a Trace

Image

Kaley Cuoco - 8 Simple Rules

Image

Constance Zimmer - Boston Legal

Image

Emmanuelle Chriqui - Entourage

Image
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Josef K

Post by Josef K » 08 Aug 2010, 15:31

Image

Cassie iz Skinsa :heart:

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Aug 2010, 17:28

Neki dan se sjetila Mulholland Drive-a i kako sam mogla zaboravit na Lauru Elenu Harring, bila mi je divna, jedina svijetla točka u Sunset Beachu

Image Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 Aug 2010, 13:13

Eve Myles(Torchwood) :supz:

Image
Image

Image

Image

Post Reply