Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Oridji sa Burtom Reynoldsom mnogo bolji. Mnogo.Rodman wrote:The Longest Yard, po drugi put... Odlicna Sandler komedija sa dodatkom par kecera tipa Goldberg, Khali, Stone Cold i Cro Cop's Bob Sapp... Samo malo ubi 40 minuta utakmice, ko da gledam pravu utakmicu, stvarno su je oduzili...
Ja gledao Violent City sa Bronsonom. Samo italijani umeju da naprave film koji traje 1h40m, a da se osecas k'o da traje 3h40m, koliko je brzo tempiran.
- Aryx
- john_constantine
- Vorador
- john_constantine
Pokušati ću onda negdje naći.Vorador wrote:Pokušaj ga pročitati, nećeš se razočarati. Moje preporuke.john_constantine wrote:opaki avatar, mairosu![]()
![]()
pogledao sam sada do kraja Corto maltese - falilo je još 15 minuta filma. Odlična animacija kao i film. Ali svejedno nisam baš jako zainteresiran za strip.

- Wendigo
bilo ga je u More Comicu nekad..john_constantine wrote:Pokušati ću onda negdje naći.Vorador wrote:Pokušaj ga pročitati, nećeš se razočarati. Moje preporuke.john_constantine wrote:opaki avatar, mairosu![]()
![]()
pogledao sam sada do kraja Corto maltese - falilo je još 15 minuta filma. Odlična animacija kao i film. Ali svejedno nisam baš jako zainteresiran za strip.
- john_constantine
- Vorador
Strpi se još malo. Uskoro počinju izlaziti u hrv. izdanju od početka. Sad, u kakvoj opremi, još ne znam. Ali jedva čekam.john_constantine wrote:je, nekoć je izlazio tamo, imao sam par stripova, ali zagubili su se u Zagrebu.Wendigo wrote:bilo ga je u More Comicu nekad..john_constantine wrote: Pokušati ću onda negdje naći.

- john_constantine
James and the giant peach - bizarno, zanimljivo i zabavno ostvarenje.
A najviše mi se dopala scenografija mjesta gdje James živi za svojim zlim tetkama. Ali bogami, su vraški ružne, jedna žena "pingvin" iz Batmana, a druga kao smrt.
Ipak mi je puno draži Predbožićna noćna mora. A monkey bone mi je nekako odbojan, nije mi se dopao, nekakav bizarni humor i mračna atmosfera, ali ona scena s Kingom je predobro.
A tek Brendan fraser kada radi majmunarije na krevetu pred curom.

- john_constantine
- john_constantine
Salo, or the 120 Days of Sodom - izvrstan, perverzan, bolestan film. Prvi dio priče je dosta perverzan, gdje je najjača scena ona perverzna scena vjenčanja. A drugi dio je najbolesniji dio, naročito ona gnjusna večera, djelo perverznog uma. A treći dio već dokrajčuje jezovitim scenama mučenja vani na dvorištu... Ali izvrstan film, svakako ga je vrijedilo pogledati, odlična glazba, crni humor, perverzije i boleštine, nezaboravne scene...