Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 11 Jan 2007, 17:17

tnx 4 info :wink:

grrrr... :twisted: u subotu Urban, 21.01. Tommy Emannuel, 01.02. Therion.... a sve košta :twisted:

metallicat

Post by metallicat » 11 Jan 2007, 17:21

welcome :wink:
Image

Ghrall

Post by Ghrall » 11 Jan 2007, 18:21

Ja od 12.02. idem u civilnu pa više neću moći raditi i neću imati para ni za benzin a kamoli za koncerte.Sve mi izgleda pada u vodu.Jedino vjerujem da će mi frendovi posuditi lovu bar za metal kamp jer mi je tamo odlazak već tradicija praktički.

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 11 Jan 2007, 18:23

ma ostavite se tog bljuf metala pfuj pfuj :lol:

dark_driving

Post by dark_driving » 11 Jan 2007, 20:23

Zombiemachine wrote:
dark_driving wrote:ima netko da mu je ok in flames? ja ih u zadnje vrijeme ne vadim iz playera u autu i predobi su mi a nekako imam dojam da ih ljudi bas ne slusaju previse
Ne znam za tebe, al ja sam ih slušao do pred 4-5 godina. Imam par originalnih cd-a. Ovo novo mi je dosta loše.
meni stari albumi bas ne leze previse, sad ionako vise slusam bendove kao tool i deftones pa mi ova zadnja tri albuma od in flames dobro zvuce, pogotovo come clarity, otkrio sam ih salucajno na freddy vs jason soundtracku, tamo im je ona stvar trigger

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 11 Jan 2007, 21:43

in flamesi su ok, u sferi claymana nadalje..... a to šta si spomenia tool i deftonese..... oni mi nikako ne leže..... 8)

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 11 Jan 2007, 23:10

dark_driving wrote:
Zombiemachine wrote:
dark_driving wrote:ima netko da mu je ok in flames? ja ih u zadnje vrijeme ne vadim iz playera u autu i predobi su mi a nekako imam dojam da ih ljudi bas ne slusaju previse
Ne znam za tebe, al ja sam ih slušao do pred 4-5 godina. Imam par originalnih cd-a. Ovo novo mi je dosta loše.
meni stari albumi bas ne leze previse, sad ionako vise slusam bendove kao tool i deftones pa mi ova zadnja tri albuma od in flames dobro zvuce, pogotovo come clarity, otkrio sam ih salucajno na freddy vs jason soundtracku, tamo im je ona stvar trigger
Svakome svoje, predpostavljam. Meni su i stari albumi malo prelagani. Dark tranquillity je uvijek bio bolji što se Gottenborg stila tiče, a da ne govorim o Carcassu i At the gatesu prije njih. Doduše, kupio sam i Clayman i još uvijek mi se sviđa.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

Bad taste

Post by Bad taste » 12 Jan 2007, 02:33

Meni je tool prejeben bend.I naravno perfect circle kao izravni izdanak.
Nisam ljubitelj metala nikako,ali frnd mi to obozava,pa znam sve te bendove i bendice od in flamesa do mayhema i sl

Freddy Krueger

Post by Freddy Krueger » 12 Jan 2007, 13:19

Zombiemachine wrote:
dark_driving wrote:
Zombiemachine wrote: Ne znam za tebe, al ja sam ih slušao do pred 4-5 godina. Imam par originalnih cd-a. Ovo novo mi je dosta loše.
Svakome svoje, predpostavljam. Meni su i stari albumi malo prelagani. Dark tranquillity je uvijek bio bolji što se Gottenborg stila tiče, a da ne govorim o Carcassu i At the gatesu prije njih. Doduše, kupio sam i Clayman i još uvijek mi se sviđa.
My maaaaaan... 8) Tool i Deftonesi su posebni,stvarno neponovljivi,a Flamesi su jako kul bend,svidja mi se sve od njih cak i Clayman s tim da su mi Dark Tranquillity malo bolji...
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...

A$H

Post by A$H » 12 Jan 2007, 15:08

Freddy Krueger wrote:
Zombiemachine wrote:
dark_driving wrote: meni stari albumi bas ne leze previse, sad ionako vise slusam bendove kao tool i deftones pa mi ova zadnja tri albuma od in flames dobro zvuce, pogotovo come clarity, otkrio sam ih salucajno na freddy vs jason soundtracku, tamo im je ona stvar trigger
My maaaaaan... 8) Tool i Deftonesi su posebni,stvarno neponovljivi,a Flamesi su jako kul bend,svidja mi se sve od njih cak i Clayman s tim da su mi Dark Tranquillity malo bolji...
Slažem se i bili su jebeno dobri kad su bili u Močvari....a Tool ima jebeno bolesne/morbidne spotove..imam negdje cijeli cd,trebao bih opet pogledat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dark_driving

Post by dark_driving » 12 Jan 2007, 19:30

undertow od toola mi je jedini u potpunosti savrseni album do sad, slusam ga vec godinama i ne mogu mu naci ni jednu jedinu gresku, svi instrumenti, vokal, tekstovi, spotovi, artwork ... gledao sam ih 2001 u becu i live mi nisu bili bas nesto sto mi je bilo veliko razocaranje, to je bilo nakon izlaska lateralusa, kasnije sam nabavio neke live snimke od ranije iz opiate/undertow faze i prejebeni su, zao mi je sto ih onda nisam imao prilike vidjeti live

FilmTV

Post by FilmTV » 12 Jan 2007, 19:34

dark_driving wrote:undertow od toola mi je jedini u potpunosti savrseni album do sad, slusam ga vec godinama i ne mogu mu naci ni jednu jedinu gresku, svi instrumenti, vokal, tekstovi, spotovi, artwork ... gledao sam ih 2001 u becu i live mi nisu bili bas nesto sto mi je bilo veliko razocaranje, to je bilo nakon izlaska lateralusa, kasnije sam nabavio neke live snimke od ranije iz opiate/undertow faze i prejebeni su, zao mi je sto ih onda nisam imao prilike vidjeti live
Ja sam ih gledao pred par mjeseci i ostao sam :shock: Gledao sam stvarno masu koncerata ali ovaj je pri samom vrhu.

dark_driving

Post by dark_driving » 12 Jan 2007, 21:03

FilmTV wrote:
dark_driving wrote:undertow od toola mi je jedini u potpunosti savrseni album do sad, slusam ga vec godinama i ne mogu mu naci ni jednu jedinu gresku, svi instrumenti, vokal, tekstovi, spotovi, artwork ... gledao sam ih 2001 u becu i live mi nisu bili bas nesto sto mi je bilo veliko razocaranje, to je bilo nakon izlaska lateralusa, kasnije sam nabavio neke live snimke od ranije iz opiate/undertow faze i prejebeni su, zao mi je sto ih onda nisam imao prilike vidjeti live
Ja sam ih gledao pred par mjeseci i ostao sam :shock: Gledao sam stvarno masu koncerata ali ovaj je pri samom vrhu.
a ja sam cuo sve najgore o ovoj zadnjoj turneji, navodno je bilo koncerata na kojima je maynard cijelo vrijeme bio okrenut publici ledima jer mu kao smetaju reflektori, mozda nije istina ... nekako imam dojam da sad sve rade preko k***a i da je samo pitanje dana kad ce objsvit raspad, vjerovatno ih samo obaveze prema izdavacima drze na okupu

gdje si ih gledao? milano?

FilmTV

Post by FilmTV » 12 Jan 2007, 22:32

dark_driving wrote:a ja sam cuo sve najgore o ovoj zadnjoj turneji, navodno je bilo koncerata na kojima je maynard cijelo vrijeme bio okrenut publici ledima jer mu kao smetaju reflektori, mozda nije istina ... nekako imam dojam da sad sve rade preko k***a i da je samo pitanje dana kad ce objsvit raspad, vjerovatno ih samo obaveze prema izdavacima drze na okupu

Ljudi seru govna a pričanje sa rajom je totalno overrated što mi se potvrdilo n puta.

Maynard je došao na stage, pozdravio publiku. Rekao je 2-3 rećenice tijekom koncerta. Na kraju svirke je pozdravio publiku i otišao.

Meni to kod Toola savršeno paše jer me interesira glazba a ne filozofiranje nikoga iz benda. Vizualizacije iza benda na 5 ogromnih wall-ova su naprosto genijalne i uz glazbu ti više ama baš ništa ne treba, uživiš se i nisi više u ovom svijetu barem tih 90 minuta. Oduvijek sam cijenio Tool zato jer glazbu stavljaju na prvo mjesto a sviraju specifične stvari koje im dopuštaju da mogu u biti ne imati odnos sa publikom tijekom svojih nastupa. Zakon!

Mislim da je bio Treviso, nisam siguran.

Freddy Krueger

Post by Freddy Krueger » 13 Jan 2007, 23:20

FilmTV wrote:
dark_driving wrote:a ja sam cuo sve najgore o ovoj zadnjoj turneji, navodno je bilo koncerata na kojima je maynard cijelo vrijeme bio okrenut publici ledima jer mu kao smetaju reflektori, mozda nije istina ... nekako imam dojam da sad sve rade preko k***a i da je samo pitanje dana kad ce objsvit raspad, vjerovatno ih samo obaveze prema izdavacima drze na okupu

Ljudi seru govna a pričanje sa rajom je totalno overrated što mi se potvrdilo n puta.

Maynard je došao na stage, pozdravio publiku. Rekao je 2-3 rećenice tijekom koncerta. Na kraju svirke je pozdravio publiku i otišao.

Meni to kod Toola savršeno paše jer me interesira glazba a ne filozofiranje nikoga iz benda. Vizualizacije iza benda na 5 ogromnih wall-ova su naprosto genijalne i uz glazbu ti više ama baš ništa ne treba, uživiš se i nisi više u ovom svijetu barem tih 90 minuta. Oduvijek sam cijenio Tool zato jer glazbu stavljaju na prvo mjesto a sviraju specifične stvari koje im dopuštaju da mogu u biti ne imati odnos sa publikom tijekom svojih nastupa. Zakon!

Mislim da je bio Treviso, nisam siguran.
Djubrad,sta bi ja dao da odem na T O O L... :(
Film,mudro zboris...
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...

Post Reply