A$H wrote:obozavam ih ako stvarno dodju..moram ic..Ghostface wrote:FilmTV wrote: Nile je u Boogaloo-u 09.09.2008., piše na official siteu benda.
Fenomenalno, iden sigurno!!
Ajde pa se javi bude li ovo realizirano da se nađemo, i ostali također.
A$H wrote:obozavam ih ako stvarno dodju..moram ic..Ghostface wrote:FilmTV wrote: Nile je u Boogaloo-u 09.09.2008., piše na official siteu benda.
ajd da i to vidim..Boby wrote:Jučer je na TTX-u RTL-a bilo objavljeno kako je na internet procurilo 9 novih pjesama Guns N' Rosesa s nadolazećeg albuma. Riječ je o remasteriranim i završenim snimkama. Prije nego što ih se je uspjelo maknuti nekoliko tisuća fanova ih je uspjelo downloadati. U komentarima se navodi kako je izbor šarolik i varira od orkestralnih balada do gitarističkog hard rocka.
Čini se kako Rose i društvo zaista ovo ljeto kreću mjenjati glazbenu scenu
Sigurno će ga biti jer je dogovoreno sve.horrorfan wrote:negdi 99% sigurno da ce bit,meni jedino cudno sto nema ni k od karata zasad + tog se nezna ko uopce organiziraGhostface wrote:FilmTV wrote: Nile je u Boogaloo-u 09.09.2008., piše na official siteu benda.

jebeno ajd stavi video na youtube da pogledam (ak več nisi stavio)FilmTV wrote:Vratio se ja sa Gods Of Metal iz Bologne. Lošu organizaciju je poništila genijalna glazba, slijedi par fotki.
Ako nekoga zanima vidjeti video nek se javi pa stavim par klipova na YouTube.
Carcass
Meshuggah
At The Gates
Slayer
Sutra slijedi Madball pa za vikend Metal Camp, biti će to zanimljiv tjedan
Ljepo je vidjeti carcass opet na okupu,samo da je malo duži spot,al nema veze,zanima me stormlord(domaći talijanski band ak se ne varam),videl sam da su i oni na listi bandova koji su svirali tam,a prije sam videl od njih jedno dva spota samo,pa me zanima kak zvuče uživoFilmTV wrote:Evo jedan video: Carcass - Corporal Jigsore Quandry
http://www.youtube.com/watch?v=ucESa3pYX4E
Preporučam da odaberete opciju "watch in high quality" ispod videa desno, ipak se bolje vidi.
ja sam namjeraval otiti samo zbog cavalere conspiracy,al kartu nisam kupil,josh bolje to bude isto ko i metallicaelrania wrote:lol, cujem da su judasi otkazani, a sura koncert. bubnjar ili neko ima upalu slijepog crijeva. frendica koja je trebala ic je bas bila sa mnom u gradu kad je cula vijest. koja je to panika i depresija nastala
anyhow, karta za tita i tarantulu je u dzepu