Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
metallicat
-
callac wrote:metallicat wrote:užasno
zašto?
ont:
umorno ko pseto!
vjerovatno će zvučat malo djetinjasto, bar ovo prvo, al nema veze.
ima veze s tim dečkom s kojim se viđam, tj ajmo reć dečkom (onaj od kojeg sam br nabavljala). super nam je, predivno, pašemo si, zaljubljeni smo, ali ima ''problem'' s vezom, jer nije bio s nikim 5god..i ništa ga naravno nisam forsirala, sve išlo svojim tokom, često se viđamo, zove me i sl, i 1-2 smo vodili razgovor kao na čemu smo, tj meni je bilo samo bitno da se s drugima nemožemo viđat, jer mi više ne bi bilo svejedno da ga vidim s nekom drugom. i tako, sve super, do ove subote, opet izašli van, i došao neki njegov jako dobar frend i predstavi me kao prijateljicu
pitam ga poslije što sam još prijateljica, i tako smo započeli taj razgovor. kaže da je kreten ali da nije spreman, jer nije dugo bio s nekim itd. kao da sam mu obaveza..još ga lijepo pitam dal mu je stalo do mene, kaže da je dosta, + kažem da što bi bilo drukčije da smo službeno skupa ili sad ovako, ionako se stalno vidimo, imamo planove, idem s njim doktoru, pričamo o svem i svačem....i na to je rekao neznam. danas ćemo se nać i neznam šta, ali me strah, previše mi je stalo
druga stvar, mama će radit još koji dan,
i treća, neki auto ju je maznuo jučer, ali sreća u nesreći u suvozačevo mjesto i sve udubio. njoj nije ništa.

-
Asfodel
-
metallicat wrote:callac wrote:metallicat wrote:užasno
zašto?
ont:
umorno ko pseto!
vjerovatno će zvučat malo djetinjasto, bar ovo prvo, al nema veze.
ima veze s tim dečkom s kojim se viđam, tj ajmo reć dečkom (onaj od kojeg sam br nabavljala). super nam je, predivno, pašemo si, zaljubljeni smo, ali ima ''problem'' s vezom, jer nije bio s nikim 5god..i ništa ga naravno nisam forsirala, sve išlo svojim tokom, često se viđamo, zove me i sl, i 1-2 smo vodili razgovor kao na čemu smo, tj meni je bilo samo bitno da se s drugima nemožemo viđat, jer mi više ne bi bilo svejedno da ga vidim s nekom drugom. i tako, sve super, do ove subote, opet izašli van, i došao neki njegov jako dobar frend i predstavi me kao prijateljicu
pitam ga poslije što sam još prijateljica, i tako smo započeli taj razgovor. kaže da je kreten ali da nije spreman, jer nije dugo bio s nekim itd. kao da sam mu obaveza..još ga lijepo pitam dal mu je stalo do mene, kaže da je dosta, + kažem da što bi bilo drukčije da smo službeno skupa ili sad ovako, ionako se stalno vidimo, imamo planove, idem s njim doktoru, pričamo o svem i svačem....i na to je rekao neznam. danas ćemo se nać i neznam šta, ali me strah, previše mi je stalo
druga stvar, mama će radit još koji dan,
i treća, neki auto ju je maznuo jučer, ali sreća u nesreći u suvozačevo mjesto i sve udubio. njoj nije ništa.
Ovo prvo ti nije djetinjasto, sasvim je realno

Nadam se da će ti sve ispasti dobro sa svim navedenim

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
elrania
djetinjasto je od njega da pred drugima moraš za sebe čut kakvu službenu ulogu imaš što se njega tiče.
mogu skužiti njegov problem, al ne i ovaj 'ne znam' koji se razvlači, ak sam dobro shvatila.
-
metallicat
-
ja ništa ne kužim. znam da naj prijateljima priča o meni, skužim iz konteksta, plus kad upoznam nekog kaže aha, o njoj si pričao, slike pokazuje, sve mi divno i krasno priča, piše, neznam, ništa neznam. baš me to povrijedilo, pogotovo jer sam mislila da je savršeno, pogotovo kako je bila u zadnjih par dana..
-
elrania
a ima nas svakakvih, možda mu je ovo sve došlo toliko neočekivano da se sveg boji, ak se toliko dugo držao po strani. treba se i od toga odvikavati i naučiti pustiti nekoga u život.
no, ko što sam rekla, ovaj 'ne znam' mu baš nije za pohvalu, ako si mu bitna ko što kaže da jesi. bilo bi čisto fer nekakav ozbiljan produktivni razgovor provesti i malo se angažirati i početi ulagati i sa svoje strane.
sad će mi moj pesimizam malo isplivati i reć da je 'savršeno' neka osobna zabluda koju imamo i da treba biti spreman na neugodnosti i promjene koje niču iz toga, te da trebaju obje strane biti razumne i spremne na neku žrtvu. pa makar ispalo da si mu prijateljica još neko vrijeme, ako mu je to potrebno, no barem nek bude iskren do kraja da i ti znaš kako stvari stoje i što očekivati. no nek i njemu bude jasno da nisi tu za ukras, jer u protivnom zbilja je kreten.
nadam se da bude dobro prošlo danas.
-
john_constantine
ne znam... Ajde, ja imam problema za svojima, pa im nisam rekao da sam već upoznao njezine roditelje, da sam prespavao kod nje, da sam pomogao u berbi, da sam bio na djedovom rođendanu od cure jer bi totalno pošizili. Tko nema problema u vezi, he...
Samo to što metallicat kaže, predstavio kao prijateljicu, to mi baš nikako ne paše. Moja cura je preboljela jednog bivšega koji ju je isto u društvu predstavljao kao prijateljicu. Ali nije niti bilo emotivne povezanosti, nije joj baš davao poljupce, nije ju držao za ruke, grlio ili davao uopće pažnje. I sve ostalo... hladnoća.
Mislim, nema baš nekakvog razloga skrivati da si mu cura. Niti nije djetinasto. Normalna stvar da ti je zasmetalo. To može govoriti jedino ako ga je sram nečega ili nešto...
Michel puši karu.
-
Alastorus
-
Zgaženo, dosta boemskog života za jedno vrijeme.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
-
callac
cat, stanje je zajebano ali ne i neobično za današnje "veze" sve je više takvih situacija gdje se uopće ne definiraju odnosi i osobno me to užasno živcira. ne kužim zašto ne bi stvari zvali onakvima kakve jesu, a vi ste očito u vezi, tj. dečko i cura. nekome je to veliki problem što opet znači da ta osoba ima problem sama sa sobom. kako ti je elri rekla, ao misliš da možeš, strpi se još neko vrijeme, druga alternativa je da malo "zahladiš" odnos budući da po njemu niste u vezi i napravi se malo manje dostupnom kad njemu neš treba. treće, klasični ultimatum, ili/ili. ja sam u svojoj situaciji upotrijebila drugu opciju i evo me 6 godina u vezi sa nekim tko se do tada nikad ni za koga nije vezao. u svakom slučaju, sretno!

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
Asfodel
-
callac wrote:strpi se još neko vrijeme, druga alternativa je da malo "zahladiš" odnos budući da po njemu niste u vezi i napravi se malo manje dostupnom kad njemu neš treba.
Ja bih isto tako, al baš tim redom, prvo se strpiti ...pa onda ako se zbilja nastavi jednostvno ga malo sjebeš u nečemu. Kad pita zašto, odgovor će ti biti
pa sorry mi nismo u vezi. Ili jesmo?
(ova druga opcija je jako efikasna kad su u pitanju ljudi kojima ne možeš nešto objasniti u teoriji pa kreneš na primjeru)
-
metallicat
-
jako loše je prošle. neznam kad mi je zadnji put srce toliko lupalo od straha da ću izgubit nešto. inače bi se složila s vašim opcijama, pogotovo sa ''zahlađenjem'', ali eto ubrzao je stvar. rekao da mu nešto ne štima, kao 2% da osjeća da nešto ne valja, ali nezna reć šta, da sam ja zaljubljenija od njega i da sam se cijela prepustila, a on da nemože. da me ne želi povrijedit ali što god da kaže zna da hoće i da nezna šta bi sad, ali da sumnja da će se to promjenit i da nije za vezu. glavno da nije za vezu, ali ne viđamo se s drugima, obavezno me zgrabi za ruku il zagrli vani, stalno je oko mene, sve i svašta priča i da ne govorim više. baš sam se gadno opekla i ovo će bit teško zaboravit, tj prebolit. sama sam si kriva što sam se toliko prepustila jer sam mislila da je to to, zbilja jesam. i odem u bus, počne pljusačina i zove me da pita dal sam se smočila, i da je kreten što mi nije dao kišobran.. ali na kraju je rekao oćemo se čut, ja sam na to samo da on zna da ja njega želim, ali neću se javljat, nego ako želi da se on javi, ako ne, ništa. i sad ne kužim uopće zašto je to i pitao, ako je gotovo, onda je gotovo.

-
Asfodel
-
A jebemuu
Da ima 20 god bilo bi mi više nego razumljivo to o nevezivanju.. ali izgleda da smo svi različiti.
Koliko god grozno se osjećala možda je bolje da si to saznala u početnoj fazi, nego nakon dužeg vremena kad ovisnost o njemu i bol postane duplo veća.
Tuguj, drž se i kak bude :hug:
-
jigsaw
Ne zna ni on sam što hoće.
-
callac
cat, uvijek je jedna osoba zaljubljenija od druge, ponekad se to čak i mjenja tokom veze, tj. uloge se mjenjaju. šteta što si on nije dao vremena da bude na tvom mjestu jer bi sigurno došao u to stanje. eto, nezrelost i nespremnost nema veze sa godinama, ali me ipak svaki put iznenadi koliko su neki ljudi djetinjasti i nikad neće odrasti i sazrijeti dovoljno da pariraju drugoj strani.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
metallicat
-
callac wrote:cat, uvijek je jedna osoba zaljubljenija od druge, ponekad se to čak i mjenja tokom veze, tj. uloge se mjenjaju. šteta što si on nije dao vremena da bude na tvom mjestu jer bi sigurno došao u to stanje. eto, nezrelost i nespremnost nema veze sa godinama, ali me ipak svaki put iznenadi koliko su neki ljudi djetinjasti i nikad neće odrasti i sazrijeti dovoljno da pariraju drugoj strani.
e točno ovo sam i ja njemu rekla jučer, ali na to je rekao da jednostavno nije spreman i da nešto mu ne štima, a nezna reć šta. odličan odgovor.
sve je to život i naravno da nije kraj svijeta, ali toliko me to pogodilo da dok ne prođe neznam kako ću, a tek je dan prošao..
-
metallicat
-
sorite mi što sam toliko baljezgarila, i hvala na savijetima, zbilja.