Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Michel

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Michel » 21 Mar 2017, 01:30

“You don’t know who I am or what I’m capable of. I’m from the favela.”, sve jasno.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 22 Mar 2017, 16:37

Pomoć oko filma Split (2016) da mi netko pošalje likn jer ja ne mogu naći. Neki drugi split ima na torentima, a ovaj pravi skinem mkvcage i slika užas. Pa što nema neka bolja slika.

olio

Post by olio » 22 Mar 2017, 16:50

Koliko znam, jos nema shalalalmajnanovog Splita na torrentima

EDIT:

upisi Split 2017

Ima sa korejskim titlovima
Last edited by olio on 22 Mar 2017, 16:56, edited 1 time in total.

lemonzoo

Post by lemonzoo » 22 Mar 2017, 16:52

Ako tražiš ovaj od Šalajmana, ukucaj u Pirate Bay tt4972582. Ima neki web-dl od 3 gb. Vjerojatno nije fake kad ima brdo ripova. A i tamo moderatori znaju obrisati te lažnjake pa je kod njih to dosta pouzdano.

Michel

Post by Michel » 22 Mar 2017, 17:57

Ok, hvala.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Mar 2017, 15:54

Jedan teroristicki incident u Londonu i centar Zagreba pun policije....
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Mar 2017, 18:29

Ma i za advent je bilo policije, i u zagrebu i varaždinu.
A još svjedoci koji govore da je azijat, pa musliman s bradom, a na kraju neki domaći učitelj i bodybuilder. Sada će se svi hvatati za izbjeglice...
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 23 Mar 2017, 19:21

WTF? Pa napadač je musliman. Bio je pet godina pod prismotrom od britanske tajne službe. To što je živio tamo oduvijek ne znači ništa kad je ekstremni islamist i ne mogu još vjerovat da ima ljudi koji žele braniti islam. To je najgora religija koja postoji, ali ne, ajmo svi zažmiriti i biti politički korektni. Stvarno me više boli briga. Mediji konstantno etiketiraju da ne smijemo osuđivati. Ma što ne mogu. U ime Islama se ubijaju nedužni civili, djeca e pa baš ću osuđivati islam i muslimane. Oni su krivci. Kršćanstvo je imalo svoji krvačkih pohoda prije dosta stoljeća. Danas nemaju. Islam s druge strane imaju te pohode u ne u svakom stoljeeću, ne svakog dsesetljeća već svake jebene godine.

Islam je kriv i muslimani. Tu mislim na ekstremniste, a među izbjeglicama ima ekstremnista. I zašto to ne govoriti. Zato što ćete osuditi da si onakav, ovakav. Ma ajde ovaj svijet je već dovoljno bolestan i ne može se voditi normalna rasprava da ne bi povrijedio nekome osjećaje, a to što oni ubijaju nedužne ljude nikom ništa.

hitman_4

Post by hitman_4 » 23 Mar 2017, 22:07

Michel wrote:WTF? Pa napadač je musliman. Bio je pet godina pod prismotrom od britanske tajne službe. To što je živio tamo oduvijek ne znači ništa kad je ekstremni islamist i ne mogu još vjerovat da ima ljudi koji žele braniti islam. To je najgora religija koja postoji, ali ne, ajmo svi zažmiriti i biti politički korektni. Stvarno me više boli briga. Mediji konstantno etiketiraju da ne smijemo osuđivati. Ma što ne mogu. U ime Islama se ubijaju nedužni civili, djeca e pa baš ću osuđivati islam i muslimane. Oni su krivci. Kršćanstvo je imalo svoji krvačkih pohoda prije dosta stoljeća. Danas nemaju. Islam s druge strane imaju te pohode u ne u svakom stoljeeću, ne svakog dsesetljeća već svake jebene godine.

Islam je kriv i muslimani. Tu mislim na ekstremniste, a među izbjeglicama ima ekstremnista. I zašto to ne govoriti. Zato što ćete osuditi da si onakav, ovakav. Ma ajde ovaj svijet je već dovoljno bolestan i ne može se voditi normalna rasprava da ne bi povrijedio nekome osjećaje, a to što oni ubijaju nedužne ljude nikom ništa.
http://www.independent.co.uk/news/world ... 46011.html
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 23 Mar 2017, 23:05

To je nešto sasvim drugo i to ne podržavam. Oni sigurno ne ubijaju u ime kršćanstva i Jahvea. Ne dolazi američki vojnik tamo i raznese sa bombom vičući "slava Jahveu". Govorim o tome kako je Kuran kao i sama Biblija prilično bolesna knjiga. Samo što se danas ubija u ime boga i religije samo kod islama. Pa pogledaj samo kakve bolesne zakone imaju od toga da ti odrube glavu po bijelom danu radi praktički ničega jer si nekog krivog pogledao. To sam gledao na onom livesheaku ili kako se već zove.

Ja još nisam vidio niti jednog krščanina bio to iz europe ili amerike da dolazi negdje među ljude i viče "slava Jahveu", "u ime kršćanstva, isusa krista" i slične gluposti dok muslimani dolaze i viču "slava alahu" i slično. Siluju po njemačkoj, švedskoj pogotovo (najveća stopa silovanja u svijetu) i to izbjeglice rade. Ne svi jer ima izbjeglica (žena, djeca) koji zaslužuju biti tu, ali žalosno je da elita njih koristi kao štit da bi se poigrali sa racionalnim ljudima poput mene i radili budale od nas jer kao što se mi imamo puniti protiv radikalnog islama. Pa pička vam materina elito jesam ja glup ili što. Jesam li slijep ili što. Pa jel ti ekstremnisti svake jebhen godine ubijaju vičući alahovo ime i raznesu se sa bombom. Jel to rade? Da, e pa onda zuašto ja ne mogu govoriti protiv toga. Zašto se meni i milijunima drugih brani govoriti protiv islama. Važno da se konstantno pljuje po krščanstvu u filmovima, serijama, sve se ismijava. Ok, neka, svaka religija treba ismijavanje ako ćemo realno,m ali ne, islam se ne dira. odmah si islamofob. Ma znate što elito, jebite se. Nisam slijep pa da ne vidim da su teroristi radikalni islamisti koji ubijaju nedužne ljude vičući alahovo ime.

Stoga govorim o tome. Ovo što ameri rade tako da stisnu gumb i pritom raznesu isto civile je za istu osudu kao što je ovo što islamisti rade. Samo sam ja govorio o tome da ovi ubijaju u ime islama i alaha. Ameri ubijaju radi svojih interesa, nafte. Boli njih briga za krščanstvo, jahve.

Tema je kompleksna i sve dok mediji i elita i sva ta ekipa koja ih podržava ne dopušta da se vodi normalna demokratska rasprava gdje se može osuditi radikalni islam bez da si etiketiran, nećemo naprijed. Shvatite, ne postoji jedna strana. Ja stvarno ne shvaćam osobe koje se bune ako kažeš čistu istinu i popljuješ islam i određeni dio izbjeglica. Ne shvaćam jednostavno. Ne pljujem ja ili netko drugi sve. To je ekstrem. Niti su svi islamisti loši, niti su teroristi. Većina nisu, ali dajte shvatite baš da zbog tog malog postotka teroristi su ti gdje jesu.

I uvijek više žalimo za onim što nam je bliže. Normalno da ću više žalit za europskim ljudima nego za talibanskim ljudima ne zato što mrzim talibane već jednostavno su mi europljani bliži. Kultura je bliža, jezik, sve. Ne vidim ništa loše u tome.

Michel

Post by Michel » 23 Mar 2017, 23:26

Ali uglavnom vrlo škakljiva tema oko koje bi se trebala pustiti rasprava na javnoj televiziji a ne da se guši tako što se jedna strana etiketira, a ova koja baš ništa ne govori protiv radikalnih islamista njima se plješće nažalost. Svaka strana misli da je u pravu to jest jedna se oslanja na to je politički korektno, liberali koji sve dopuštaju, a druga na čiste dokaze (da, radikalni islamisti zbilja postoje i viču "u ime alaha" i slično) al eto to se ne smije reći jer si odmah islamofob. Pa jesam li ond ai krščanofob jer isto smatram da je bolesna religija i da ima isto bolesnih fanatika. Poanta je da većina kršćana i islamista nisu radikalni i jima što se mene tiče se može pružiti ruka, ali postoji ta druga strana, ta radikalna protiv koje ništa ne smiješ reći.

Elita treba shvatiti da narod općenito nema ništa protiv izbjeglica, pa vidimo i kod nas u slavoniji koliko naši ljudi im pomažu. Ali ima protiv tih radikala i neka elita shvati da s izbjeglicama stižu nažalost i ti radikali. I što da se radi jebiga. Ima mnogo zataškavanja znat ćeš sigurno ako pratiš neke alternativne medije.

hitman_4

Post by hitman_4 » 24 Mar 2017, 00:21

Michel wrote:To je nešto sasvim drugo i to ne podržavam. Oni sigurno ne ubijaju u ime kršćanstva i Jahvea. Ne dolazi američki vojnik tamo i raznese sa bombom vičući "slava Jahveu". Govorim o tome kako je Kuran kao i sama Biblija prilično bolesna knjiga. Samo što se danas ubija u ime boga i religije samo kod islama.
američki vojnik je upravljao dronom i da vjerovatno je kršćanin
Michel wrote: Pa pogledaj samo kakve bolesne zakone imaju od toga da ti odrube glavu po bijelom danu radi praktički ničega jer si nekog krivog pogledao. To sam gledao na onom livesheaku ili kako se već zove.
a Saudijska Arabija je glavni saveznik SAD-a i zapadnog svijeta

http://www.index.hr/vijesti/clanak/saud ... 43272.aspx :zubifale:
Michel wrote: Ja još nisam vidio niti jednog krščanina bio to iz europe ili amerike da dolazi negdje među ljude i viče "slava Jahveu", "u ime kršćanstva, isusa krista" i slične gluposti dok muslimani dolaze i viču "slava alahu" i slično. Siluju po njemačkoj, švedskoj pogotovo (najveća stopa silovanja u svijetu) i to izbjeglice rade. Ne svi jer ima izbjeglica (žena, djeca) koji zaslužuju biti tu, ali žalosno je da elita njih koristi kao štit da bi se poigrali sa racionalnim ljudima poput mene i radili budale od nas jer kao što se mi imamo puniti protiv radikalnog islama. Pa pička vam materina elito jesam ja glup ili što. Jesam li slijep ili što. Pa jel ti ekstremnisti svake jebhen godine ubijaju vičući alahovo ime i raznesu se sa bombom. Jel to rade? Da, e pa onda zuašto ja ne mogu govoriti protiv toga. Zašto se meni i milijunima drugih brani govoriti protiv islama. Važno da se konstantno pljuje po krščanstvu u filmovima, serijama, sve se ismijava. Ok, neka, svaka religija treba ismijavanje ako ćemo realno,m ali ne, islam se ne dira. odmah si islamofob. Ma znate što elito, jebite se. Nisam slijep pa da ne vidim da su teroristi radikalni islamisti koji ubijaju nedužne ljude vičući alahovo ime.
http://www.imdb.com/title/tt0486358/ ovdje se svašta viče

-

uglavnom da nisu razjebali Libiju, Irak, Siriju,.......

heroji :D
Image

Image

Image

lemonzoo

Post by lemonzoo » 24 Mar 2017, 01:04

Mi se ljudi trebamo ujediniti i biti ko u Zvjezdanim stazama. Dok se mi ovako koljemo i mrzimo međusobno, reptili nad nama provode svoju agendu i bogate se. Neki imaju milijune milijardi na tajnim računima.

Što se tiče naših primitivnih sukoba, žalio bih europske žrtve samo ako se to desi nekom meni bliskom. Zapadni svijet (Sjeverna Amerika, Zapadna Europa i one zemlje poput Azerbejdžana, Hrvatske i Izraela koji teže tim zajednicama [NATO, EU...]) izrabljuje ostatak svijeta pola tisućljeća. Iscrpili su prirodna bogatstva cijeloj Africi, pola Azije i Južne Amerike, tamo ljudi umiru od glada, a mi svi imamo po 160 kg. U modernoj povijesti smo smjenjivali predsjednike, poticali ratove, napadali bez povoda. Irak je napadnut pod lažnim izgovorom. Svatko je svjestan da je u svim tim državama gdje su se Zapadnjaci upetljali danas 10 puta gore nego prije. Libija je bila ko Švicarska, nema zemlje gdje su građani imali prava kao oni. U Siriji je poginulo boga pitaj koliko ljudi. Iran još gori.
Pravo kaže ovaj komunjara. https://www.facebook.com/pernari/posts/1818337438492031

Michel

Post by Michel » 24 Mar 2017, 01:51

hitman_4 wrote:
američki vojnik je upravljao dronom i da vjerovatno je kršćanin
Opet promašuješ poantu onoga što govorim i sad s ovom rečenicom ti tražiš opravdanje u onome što radi radikalni islamisti. Neka je krščanin, budist, islamist, peder, trans, pedofil jebe mi se bilo što. Ono što ja govorim da radikalni islamisti teorristi dolaze u europu među nedužne ljude i kad se raznesu sa bombom ili kad napravle pokolj sa kamionom oni viču "u ime alaha", "u ime islama". Američki vojnik, europski vojnik ne viče "u ime Jahvea", "u ime krščanstva" i slično. Interesi su potpuno drugačiji. Europljanima i americi su interesi nafta i proširenje svojih ratnih jedinica. Degutantno i za svaku osudu, ALI O TOME SAD NE RAZGOVARAMO. Islamistima je interes, govorim i ponavljam, radikalni islamisti, njima je interes istrjebljenje svih drugih religija pa i nas ateista/agnostika kao što pretpostavljam da smo svi ovdje ateisti/agnostici. Shvaćaš, ameri ne napadaju i ubijaju civile u ime jahvea, krščanstva već radi potpuno drugih razloga. Zlo je zlo, ali trenutno raspravljamo o tim religijskim teroristima, a jedini religijski terorsiti u svijetu si radikalni islamisti. Najmlađa religija.

hitman_4 wrote:

http://www.imdb.com/title/tt0486358/ ovdje se svašta viče
http://www.horrorhr.com/tamnica/viewtop ... 06#p321896
hitman_4 wrote: uglavnom da nisu razjebali Libiju, Irak, Siriju,.......

heroji :D
Pa ko govori o tome? Normalnoj osobi naravno da nisu heroji. Ne priča se o tome već o radikalnim islamistima i kako se u medijima ne smije ništa reći protiv muslimana jer si odmah etikmetiran kao islamofob. Pa o čem pričamo jebote. Svi ti teroristički zločini, bombaški napadi u europi dolaze od radikalnih islamista i muslimana. Čemu zatvaranje oči na takve stvari. Čemu takva liberalnost. Liberali su nad unazadaili u potpunosti. Vraćamo se u Rim doslovno. Treba čvrsta ruka koja će stat i prestat sa svime. To što su sjebana libija, irak, sirija sigurno nisu krivi za napade muslimana po cijeloj europi jker na povijest uči da oni napadaju i ubijaju zato što je netko druge religije, zato što netko vjeruje ili ne vjeruje u ništa. Radikalne islamiste7muslimane boli birga za libiju i ostale zemlje. Oni samo žele smrt. Da žele nešto više, fokusirali bi se na ubojstva elite, ali eto, uvijek se fokusiraju na obične ljude.

I oprosti, ali rađe bi da mi kroje život ameri i rusi nego radikalni islamisti gdje je normalno kamenovati ženu, odrubljivati glave usred bijelog dana. Slobodan si se preseliti tamo ako ti se ne sviđa ovdje :D
lemonzoo wrote:Mi se ljudi trebamo ujediniti i biti ko u Zvjezdanim stazama. Dok se mi ovako koljemo i mrzimo međusobno, reptili nad nama provode svoju agendu i bogate se. Neki imaju milijune milijardi na tajnim računima.

Što se tiče naših primitivnih sukoba, žalio bih europske žrtve samo ako se to desi nekom meni bliskom. Zapadni svijet (Sjeverna Amerika, Zapadna Europa i one zemlje poput Azerbejdžana, Hrvatske i Izraela koji teže tim zajednicama [NATO, EU...]) izrabljuje ostatak svijeta pola tisućljeća. Iscrpili su prirodna bogatstva cijeloj Africi, pola Azije i Južne Amerike, tamo ljudi umiru od glada, a mi svi imamo po 160 kg. U modernoj povijesti smo smjenjivali predsjednike, poticali ratove, napadali bez povoda. Irak je napadnut pod lažnim izgovorom. Svatko je svjestan da je u svim tim državama gdje su se Zapadnjaci upetljali danas 10 puta gore nego prije. Libija je bila ko Švicarska, nema zemlje gdje su građani imali prava kao oni. U Siriji je poginulo boga pitaj koliko ljudi. Iran još gori.
Pravo kaže ovaj komunjara. https://www.facebook.com/pernari/posts/1818337438492031
Ne shvaćam kako ne možeš žaliti europske žrtve? Ja žalim i one u africi i one u europi. Samo što više žalim one u europi jer mi je europa bliža zbog kulture i ne mogu protiv tih osjećaja. Ne shvaćam kako netko ne može žaliti svu tu djecu koja su ubijana i svi ti nedužni ljudi. Nije da sad plačem ili palim svijeće za njih, ali čim pročitam vijest da je ubijeno neko dijete, normalno da mi je žao. Normalna ljudska reakcija. Neki dan je umro rokfeler, e njega ne žalim. Da je elita pomrla, njih ne bi žalio jer znam da su reptili i ostala i nemoralna đubrad. Oni su ista stvar kao radikalni muslimani.

Stefana je uvijek dobro poslušati. Izbjeglice su uništile švedsku i to je činjenica. Tamo se ženama otimaju djeca od tog sustava, izbjeglice siluju (/najveća stopa silovanja) u ime alaha. Ajd da vidim nekog krščanina koji ubija i govori "u ime jahvea". Da, pogodili ste nema ga jer ubojice koji su krščani njih boli briga što si, boli njih birga za crkvu, boga. to su ubojice. Dok teororisti islamisti7muslimani njih zanima jel si budist ili krščanin, ili ateist pa da te zakolje u ime alaha.

Mađarska je najpametnija od svih :supz: digli zid i imaju to pravo. Nemaju što ulaziti ilegalno isto kao što ja nemam pravo ilegalno ući u mađarsku. I sad svi ovi koji opravdaju ilegalno dolaženje izbjeglica, sumnajm da bi odobravali recimo moje ili od lemonzooa ulaženje u nejemačku, mađarsku. Čisto sumnjam, ali kad su u pitanju radikalni muslimani, moramo biti liberali. Odvratni su ti liberali, nešto najgore što se dogodilo ovom svjetu. NAJGORE!

Michel

Post by Michel » 24 Mar 2017, 01:59

I evo jednog bosanca iz švedske. Dakle, iz prve ruke, a ovakvih videa od ljudi koji žive u švedskoj ima mali milijun, ali vjerojatno izmišljaju po liberalima :lol:

POSLUŠATI OVO. SVE DOKAZANO SA STATISTIKOM I IZ PRVE RUKE.

I opet ponavljam. Većina islamista/muslimana su dobri ljudi. No, postoji taj mali postotak koji sije strah i oni su najglasniji. O njima se treba raspravljati, a rasprave nema. Zašto nema rasprave o njima? Zbog liberala jer oni ne dopuštaju da išta kažeš protiv njih. Samo ne shvaćam kako obični ljudi mogu biti slijepi na sve te terorističke napade iako su neki i false flag.[/quote]

Post Reply