Koji je to film?
- maddjuro
jedino što mi pada na pamet je onaj animirani final fantasy,shogo wrote:ovako
grad u budućnosti pod kupulom, energetski štit, napadaju neka bića poput robota, na početku sekvenca borbe pa zatim glavni likl odlazi u prošlost a za njim dolaze ta bića.
ukratko...
davno gledao pa ako netko zna....
on ima kupolu, neka robotlike bića
I may be an idiot, but i am no fool.
- Dragonrage
Hmmm...a kaj ja znam...Highlander 2, Sky Captain and the World of Tomorrow...to mi za sada pada na pametshogo wrote:ovako
grad u budućnosti pod kupulom, energetski štit, napadaju neka bića poput robota, na početku sekvenca borbe pa zatim glavni likl odlazi u prošlost a za njim dolaze ta bića.
ukratko...
davno gledao pa ako netko zna....
A jel noviji film ili stariji?
- john_constantine
-
Wampiritza
Hm... ovaj film gledah jako mlada, tako da jedino cega se secam bese neka lutka klovna koja je terorisala neke klince (ali nije IT i nije prvi deo Poltergeista, mada tu postoji lutka klovna koja odvlaci decaka pod krevet) i secam se da je mogla da produzava ruke i noge i da je nosio neke crno-bele carapice... 
- Kalma
film sam gledao jako davno. ne znam nista o njmeu... kao se zove, tko glumi, odakle film... nista.
radnja jesljedeca: u sumi se nalazi skupina nekih naucnika koji istrazuju neki ku*ac i zu pocinju sranja. Nepoznat objekt; stvor ih napada. ude im usta pa ih tako zarazi... i tako oni svi polako se zaraze od toga. znam neku scenu kad neki tip koji je sumnjaju zarazen treba pisat. Pa ga ovaj pusti iz kamp-kucice i on pobjegne.
Film zavrsava kako se svi ti ljudi vracaju vlakom, svi zarazeni.
Mislim da je film svedski i da ima naslov veze sa nepoznato, ali nemojte previse uzimat to u obzir... stvarno se ne sjecam. Eto ako netko zna taj film neka mi kaze kako se zove?
Kiitos
radnja jesljedeca: u sumi se nalazi skupina nekih naucnika koji istrazuju neki ku*ac i zu pocinju sranja. Nepoznat objekt; stvor ih napada. ude im usta pa ih tako zarazi... i tako oni svi polako se zaraze od toga. znam neku scenu kad neki tip koji je sumnjaju zarazen treba pisat. Pa ga ovaj pusti iz kamp-kucice i on pobjegne.
Film zavrsava kako se svi ti ljudi vracaju vlakom, svi zarazeni.
Mislim da je film svedski i da ima naslov veze sa nepoznato, ali nemojte previse uzimat to u obzir... stvarno se ne sjecam. Eto ako netko zna taj film neka mi kaze kako se zove?
Kiitos
- john_constantine
Mrak film 2?Wampiritza wrote:Hm... ovaj film gledah jako mlada, tako da jedino cega se secam bese neka lutka klovna koja je terorisala neke klince (ali nije IT i nije prvi deo Poltergeista, mada tu postoji lutka klovna koja odvlaci decaka pod krevet) i secam se da je mogla da produzava ruke i noge i da je nosio neke crno-bele carapice...
A vjerojatno poltergeist.
Michel puši karu.
- dark_driving
a ovo, nekakva njemacka ili skandinavska horror komedija, tip se ubije ali ga vrate na zemlju gdje kao treba pomoci svojoj kcerci, ne sjecam se previse ali se sjecam da su mu kao pomoc poslali njegovu staru koja je bila reinkarnirana u lik purice ali ne zive nego ocerupane iz frizidera ... tesko da ce netko ovo znati ali bi bas volio saznati kako se taj film zove da si ga ponovo nabavim
- jigsaw
Ima jedan čudan film odgledao sam samo 10-ak min ali to što sam vidio je sljedeće:
Neki tip u nekom cirkusu se zaveže za stol i lego je u obliku slova x. Na njega padaju mačevi i on prije nego što padnu se mora izvući.No netko je u podrumu, neka dva mutanta, su namjestila da mačevi padaju brže i tako su mačevi proboli toga čovjeka koji je ležao, a publika je ostala zapanjena. Film je bio prije dvije godine na TV-u. Može netko reći ime?
Neki tip u nekom cirkusu se zaveže za stol i lego je u obliku slova x. Na njega padaju mačevi i on prije nego što padnu se mora izvući.No netko je u podrumu, neka dva mutanta, su namjestila da mačevi padaju brže i tako su mačevi proboli toga čovjeka koji je ležao, a publika je ostala zapanjena. Film je bio prije dvije godine na TV-u. Može netko reći ime?
- john_constantine
Gospodar želja Clive Barkera, njegov zadnji film.jigsaw wrote:Ima jedan čudan film odgledao sam samo 10-ak min ali to što sam vidio je sljedeće:
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
john_constantine wrote:Gospodar želja Clive Barkera, njegov zadnji film.
Barkerov film o kojemu govoriš je "Lord of Illusions" ( http://www.imdb.com/title/tt0113690/ )
- john_constantine
No, krivo sam rekao.HorrorHR wrote:john_constantine wrote:Gospodar želja Clive Barkera, njegov zadnji film.Gospodar Želja mi više djeluje kao prijevod za Wishmaster...
Barkerov film o kojemu govoriš je "Lord of Illusions" ( http://www.imdb.com/title/tt0113690/ )
Michel puši karu.
- metallicat