pa ja se isto slažem za Thing,sam sam napisao da je uz Aliena ravnopravandr_gonzo wrote:Najbolji je za mene...Alien je tek treći poslije Blade Runnera (ali hej to je ipak samo moj izborFreddy wrote:Gonzo-reko si za thing da je najbolji SF film svih vremena,je ali uz Alienavjerujem da je tvoj drugačiji
)
1001 Komentar
- Freddy
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Dragonrage
-
Unreal
Crank je bolji film od Matrixa. Matrix je bio cool u vrjeme kada je došao,a danas je film mi pomalo gayDragonrage wrote:Odličan izbor Unreal...to sam i ja mislio staviti kad tad. Zbilja jedna od boljih, originalnijih i luđih akcijskih filmova u posljednjih nekoliko godina..usudio bih se reći još od pojave Matrixa nije bilo nešto tako dobro u akcijskom žanru...ako ne i ranije![]()
- A$H
nikako,a to da je bolji od akcića u zadnjih 8-9(koliko ima da je snimljen Matrix) godina isto nikako...Unreal wrote:Crank je bolji film od Matrixa. Matrix je bio cool u vrjeme kada je došao,a danas je film mi pomalo gayDragonrage wrote:Odličan izbor Unreal...to sam i ja mislio staviti kad tad. Zbilja jedna od boljih, originalnijih i luđih akcijskih filmova u posljednjih nekoliko godina..usudio bih se reći još od pojave Matrixa nije bilo nešto tako dobro u akcijskom žanru...ako ne i ranije![]()
Svakako Crank šiša sve što je došlo od akcijskog žanra u par godina
. Jedva čekam dvojku i volio bi vidjeti ovaj film Game s Gerard Butler kojega su napravili Mark Neveldine i Brian Taylor(scenaristi i redatelji Cranka kao i dolazečeg nastavka)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
potpisujem.A$H wrote:nikako,a to da je bolji od akcića u zadnjih 8-9(koliko ima da je snimljen Matrix) godina isto nikako...Unreal wrote:Crank je bolji film od Matrixa. Matrix je bio cool u vrjeme kada je došao,a danas je film mi pomalo gayDragonrage wrote:Odličan izbor Unreal...to sam i ja mislio staviti kad tad. Zbilja jedna od boljih, originalnijih i luđih akcijskih filmova u posljednjih nekoliko godina..usudio bih se reći još od pojave Matrixa nije bilo nešto tako dobro u akcijskom žanru...ako ne i ranije![]()
Svakako Crank šiša sve što je došlo od akcijskog žanra u par godina
. Jedva čekam dvojku i volio bi vidjeti ovaj film Game s Gerard Butler kojega su napravili Mark Neveldine i Brian Taylor(scenaristi i redatelji Cranka kao i dolazečeg nastavka)
Michel puši karu.
- Dragonrage
-
Unreal
E baš zato mi je Crank malo bolji od MatrixaDragonrage wrote:Ma Matrix je preisfuran i prestiliziran već...Crank je daleko luđi film od Mtrixa...nabrijaniji, otiginalan...ma diže adrenalin sam tak...a Matrix me sa već nakon tolikih godina i gledanja nekako počeo uspavljivati...evo zadnji put kad sam ga gledao na Tv-u bio mi je već pomalo dosadan...
- john_constantine
- A$H
a woow i kad Crank pogledaš/am toliko puta koliko si/sam Matrix isto će ti/mi bit dosadan...Dragonrage wrote:Ma Matrix je preisfuran i prestiliziran već...Crank je daleko luđi film od Mtrixa...nabrijaniji, otiginalan...ma diže adrenalin sam tak...a Matrix me sa već nakon tolikih godina i gledanja nekako počeo uspavljivati...evo zadnji put kad sam ga gledao na Tv-u bio mi je već pomalo dosadan...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Dragonrage
Ne znam baš...možda ne, možda da, ali nije stvar u samom gledanju filma bezbroj puta već u ritmu filma...oni fakat dobri filmovi se nikad ne bi smjeli "izlizati" kao što se meni recimo "Dobar, Loš, Zao", "Prljavi Harry", "Hard Boiled", "Hard target" i mnogi drugi nisu...A$H wrote:a woow i kad Crank pogledaš/am toliko puta koliko si/sam Matrix isto će ti/mi bit dosadan...Dragonrage wrote:Ma Matrix je preisfuran i prestiliziran već...Crank je daleko luđi film od Mtrixa...nabrijaniji, otiginalan...ma diže adrenalin sam tak...a Matrix me sa već nakon tolikih godina i gledanja nekako počeo uspavljivati...evo zadnji put kad sam ga gledao na Tv-u bio mi je već pomalo dosadan...
Ma kurac je bolji...dobar je,revolucionaran u svoje vrijeme (iako je i to upitno) i daleko od toga da ga ne bih preporučio za gledanje, no na kraju krajeva je ipak s vremenom postao jednostavno precijenjenjohn_constantine wrote:matrix mi je svejedno i dalje puno bolji.![]()
- john_constantine
Dragonrage wrote:Ne znam baš...možda ne, možda da, ali nije stvar u samom gledanju filma bezbroj puta već u ritmu filma...oni fakat dobri filmovi se nikad ne bi smjeli "izlizati" kao što se meni recimo "Dobar, Loš, Zao", "Prljavi Harry", "Hard Boiled", "Hard target" i mnogi drugi nisu...A$H wrote:a woow i kad Crank pogledaš/am toliko puta koliko si/sam Matrix isto će ti/mi bit dosadan...Dragonrage wrote:Ma Matrix je preisfuran i prestiliziran već...Crank je daleko luđi film od Mtrixa...nabrijaniji, otiginalan...ma diže adrenalin sam tak...a Matrix me sa već nakon tolikih godina i gledanja nekako počeo uspavljivati...evo zadnji put kad sam ga gledao na Tv-u bio mi je već pomalo dosadan...
Ma kurac je bolji...dobar je,revolucionaran u svoje vrijeme (iako je i to upitno) i daleko od toga da ga ne bih preporučio za gledanje, no na kraju krajeva je ipak s vremenom postao jednostavno precijenjenjohn_constantine wrote:matrix mi je svejedno i dalje puno bolji.![]()
ma meni je crank solidan film s par fora kao seks u javnosti i crnog humora, ali nema takvu akciju kao matrix, npr. neponovljivu scenu s minigunom. A priča je puno kompleksnija, a crank skoro da niti nema nekakvu priču. Ja bi prije rekao da je crank precijenjen nego matrix.
Michel puši karu.
- Dragonrage
Daleko je Crank od "samo par fora"...Crank je pun originalnih ideja i situacija prije nikad viđenih na filmu, dok su scene poput miniguna iz Matrixa već mnogo puta isfurane i viđene ranije i kasnije ("Django", "Terminator 2", "Predator", "Superman Returns"...).john_constantine wrote:
ma meni je crank solidan film s par fora kao seks u javnosti i crnog humora, ali nema takvu akciju kao matrix, npr. neponovljivu scenu s minigunom. A priča je puno kompleksnija, a crank skoro da niti nema nekakvu priču. Ja bi prije rekao da je crank precijenjen nego matrix.
Priča također nije ništa posebno niti originalna...već viđena ranije, samo su tada ljudi ostali zasljepljeni viđenim, no kasnije su na površinu počeli izranjati raznorazni izvori ("They Live", "Dark City", "Ghost in The Shell", "Akira", "Blade" itd.). Ono što je Matrix uveo novo kod priče u donosu na spomenute naslove je filoziofija, ništa više, a ne kopleksnost. "Crank ima jednostavnu priču, ali originalnu (doduše izvorište vuče iz "Speeda", ali opet...to je samo kostur priče) i efektnu...odlično ispričanu i režiranu...
-
Unreal
- AlabamaSmokeOne