nakon svih dia de los muertos i old school stvari, odlučila sam se za angelique i stavlja se nešto slično ovome, samo druge boje + kormilo + uže + trozubac + štogod
Tattoo & Piercing
- elrania
Re: Tattoo & Piercing
naručena za jedno bušenje u ponedjeljak (valjda bude iz 4. pokušaja normalno zaraslo) i kak nije bilo nikog u salonu danas i zele se skroz obradovao mojim izborom motiva, nacrtao mi je sliku za cijelu nadlakticu i vjerujem da je to to, sad treba pare sakupiti i malo koji element promijeniti na skici 
nakon svih dia de los muertos i old school stvari, odlučila sam se za angelique i stavlja se nešto slično ovome, samo druge boje + kormilo + uže + trozubac + štogod
- Asfodel
Ja bih radije da si ostala pri diadelosmuertos shemi, al dobro. Stigneš to poslije negdje stavit
Simpa mi je ovo
Ja nenadano dobila 200 kn od rodbine pa krenula skupljat
..samo ne znam za što da se odlučim, onu tetovažu ili komad odjeće koji isto dugo pikiram

Simpa mi je ovo
Ja nenadano dobila 200 kn od rodbine pa krenula skupljat
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
apsolutno, ne odustajem bar od one lubanjice u tom stiluAsfodel wrote:Ja bih radije da si ostala pri diadelosmuertos shemi, al dobro. Stigneš to poslije negdje stavit![]()
Simpa mi je ovo![]()
ja moram odustati od odjeće =/Ja nenadano dobila 200 kn od rodbine pa krenula skupljat..samo ne znam za što da se odlučim, onu tetovažu ili komad odjeće koji isto dugo pikiram
![]()
al ok je ovo, zele mi je dao rok do kad ima da se pojavim za finalno crtanje i oslikavanje pa će me to potjerati da se konačno saberem i krenem štediti nakon ovog bušenja.
morat ću i septum odgoditi za puuno kasnije + još jedan pirsić.
...morat ću se zapravo i zaposliti negdje
- metallicat
hm, zanimljivo. ja se dugo premišljala i odlučila se i ja ponovno tetovirat, ipak je od prve prošlo već 5 godina. naravno, problem je što pojma nemam šta bi..

- Asfodel
Joj presretna sam zbog vijesti o Erorovoj naučnici koja traži žrtve
(Još je iz Ciicka)
Već sam vidjela kod frenda nedavno novu tetovažu, al nisam znala da je njezin rad. Bez problema ću joj se podati, jer je ovo moje skrooz lagano za napraviti... jedina je promjena što ipak možda razvučem to uzduž cijele kralješnice, a ne samo gornji dio
I još uvijek ne pirsa, obavijest na Ireninom profilu je zasad još samo dezinformacija. Al uskoro će i to valjda.
Korzetiću, žao mi je
Već sam vidjela kod frenda nedavno novu tetovažu, al nisam znala da je njezin rad. Bez problema ću joj se podati, jer je ovo moje skrooz lagano za napraviti... jedina je promjena što ipak možda razvučem to uzduž cijele kralješnice, a ne samo gornji dio
I još uvijek ne pirsa, obavijest na Ireninom profilu je zasad još samo dezinformacija. Al uskoro će i to valjda.
Korzetiću, žao mi je
- elrania
ma daj? planirala si raditi onaj privremeni korzetasti projektić?Asfodel wrote: Korzetiću, žao mi je
- Asfodel
Koji? Ne kužim..elrania wrote:ma daj? planirala si raditi onaj privremeni korzetasti projektić?Asfodel wrote: Korzetiću, žao mi je
- elrania
skužila sam da si ovo htjela

moj bed, izgleda

moj bed, izgleda
- Ašow
- elrania
pa i radi se radi neke fore na kratko vrijeme, jer je nekome fora za probati.
od privremenih stvari su mi osobno suspension 'modofikacije' vrh.
od privremenih stvari su mi osobno suspension 'modofikacije' vrh.
- Asfodel
Neeelrania wrote:skužila sam da si ovo htjela
moj bed, izgleda
Još uvijek stojim iza tvrdnje da neću više nijedan pirs stavljat
- elrania
to sam i ja rekla za tetovaže nakon ove trenutačno prve i jedine 
- Ašow
- elrania
vidjet ćemo za to da nikad dosta, trebalo mi je dosta dugo da se u potpunosti zaljubim u nju i sad jedva čekam popuniti pola ruke.Ašow wrote:Tinte nikad dosta huh?
onda nakon toga polagano dalje dokle će se moć i htjet.
- Ašow
Ah, lako tak. Ja jos uvijek nemogu ispod rukava ici.
I think about future (WTF?)
Al bude. Strpljenja samo
I think about future (WTF?)
Al bude. Strpljenja samo