Glazba.
- Boby
Ovo vezano za Močvaru mi nije baš toliko bitno i svejedno mi je hoćeju li ju zatvoriti ili ne jer me baš ne privlači. Ono što me užasava je činjenica da se 29. lipnja zatvara Tolkien na Gornjem gradu. Prije manje od dvije godine zatvorili su veliki Tolkien a sada zatvaraju i mali. Nisam inače ljubitelj Gospodara prstenova ali ti su mi bircevi bili jedni od najlijepših i najugodnijih za izaći. Sada ih nadomještavaju s ušminkanim, minimalističkim i neukusnim stereotipovima od birceva. Kako se uopće može desiti da se gotovo u svakoj sezoni jedan od ovakvih osobitih birceva zatvori. Još malo pa ih grad neće imati
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
I kakva je? Jel žari i pali?elrania wrote:tek sad skuzih da ce ona doc... i da sam je vec jednom vidjela na dirty dancingu prosle godineAsfodel wrote:Nopeelrania wrote:i, jel ide tko veceras?Jer će uskoro u Sisku izvest to isto, čak će ponovit foru s Marinom Perazić
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
- Wendigo
Boby wrote:Ovo vezano za Močvaru mi nije baš toliko bitno i svejedno mi je hoćeju li ju zatvoriti ili ne jer me baš ne privlači. Ono što me užasava je činjenica da se 29. lipnja zatvara Tolkien na Gornjem gradu. Prije manje od dvije godine zatvorili su veliki Tolkien a sada zatvaraju i mali. Nisam inače ljubitelj Gospodara prstenova ali ti su mi bircevi bili jedni od najlijepših i najugodnijih za izaći. Sada ih nadomještavaju s ušminkanim, minimalističkim i neukusnim stereotipovima od birceva. Kako se uopće može desiti da se gotovo u svakoj sezoni jedan od ovakvih osobitih birceva zatvori. Još malo pa ih grad neće imati
whaaaaaat?
i da, totalno se slažem s tobom u vezi ovih bezdušnih i hladnih minimalističkih birceva. mislim, nisam baš neki bircaški tip i preferiram cuganje na klupici sa ekipom, ali zatvaranja ovakvih ugodnih i toplih mjesta su sramotna i jadna...
sry za offtopic ali ovo je stvarno katastrofa..
- Boby
- elrania
ja sam ostala vaniGosp. wrote:Bio sam, ali sam zakasnio na M.P.elrania wrote:i, jel ide tko veceras?
Onoliko muke oko karata još nisam doživio.
Čovjek mora varati da bi ušao. Bilo mi je žao onih koji su ostali vani.
jos i rekoh svojima nek netko odmah ode uzet cim dodemo, ali ne... u pola 1 se sjetilo otic pogledat jel se red smanjio
na kraju mi je vec postalo svejedno, te s 20 kn vise odsetah doma, izbjegavsi guzvu unutra...
- Samhain
hmmm... mogu reći da slušam od laganog rocka kao Doors ili Brian Adams do black metala kao što je Marduk.
inače slušam sve kvalitetno, nađe se koja stvar od Massive attacka, volim dobre soundtrackove.. nisam skeptik niti ne namjeravam biti.
that`s it.
bilo bi bolje da me pitate što ne slušam.
inače slušam sve kvalitetno, nađe se koja stvar od Massive attacka, volim dobre soundtrackove.. nisam skeptik niti ne namjeravam biti.
that`s it.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- Wendigo
same here.Samhain wrote:hmmm... mogu reći da slušam od laganog rocka kao Doors ili Brian Adams do black metala kao što je Marduk.
that`s it.
ali definitivno nikada: dance, turbo folk i sve njegove vrste i podvrste, i hip-hop/rap..
- Samhain
ma moj čovjek.Wendigo wrote:same here.Samhain wrote:hmmm... mogu reći da slušam od laganog rocka kao Doors ili Brian Adams do black metala kao što je Marduk.
that`s it.
bilo bi bolje da me pitate što ne slušam.![]()
ali definitivno nikada: dance, turbo folk i sve njegove vrste i podvrste, i hip-hop/rap..
također. to ne bih slušao ni mrtav.
plus oni boy bandovi... jedino su mi podnošljivi ako ih netko objesi na vrbu...
cijela naša estrada, čast izuzecima...
Severina bi po meni trebala biti prva u redu kao pokusni kunić za nuklearno oružje.
(Romans Chpt. 5, v.12):
- Aryx
ide li tko na The Best Of The Best u petak ? http://www.thebest.hr/index.php?option= ... &Itemid=36
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]