Last Post Wins !!!11one
-
olio
Re: Last Post Wins !!!11one
Ovdje na mom području je isto jedan takav harao, mislim da je imao više kazni od toga.
Znam da mi je jedan prometni policajac rekao da su slavili što je napokon procesuiran i napokon završio u zatvoru. Da su pokušali sve, ali jednostavno sudstvo je toliko loše i korumpirano da tu sve zapne...nestane.
Znam da mi je jedan prometni policajac rekao da su slavili što je napokon procesuiran i napokon završio u zatvoru. Da su pokušali sve, ali jednostavno sudstvo je toliko loše i korumpirano da tu sve zapne...nestane.
- Michel
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
jadni ljudi u Jemenu. Sad će još više nahebatiU svjetlu ovih i drugih nedavnih incidenata, započeli smo hitnu reviziju naše, već znatno smanjene, podrške koaliciji predvođenoj Saudijcima i pripremamo se prilagoditi našu podršku tako da bude bolje usklađena s američkim principima, vrijednostima i interesima, uključujući ostvarenje skorog i trajnog završetka tragičnog konflikta u Jemenu.

- john_constantine
Pričaju da je novac zlo, a tko je stvorio potrošačko društvo? Tko je ljude tjerao da dignu kredite na 30 godina? Mislim, zar bi se trebalo vratiti na trampu. Da bi za 10 litra mlijeka zamijenio za iphone 8?
Michel puši karu.
- hitman_4
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad- ... 26076.aspxhitman_4 wrote:jadni ljudi u Jemenu. Sad će još više nahebatiU svjetlu ovih i drugih nedavnih incidenata, započeli smo hitnu reviziju naše, već znatno smanjene, podrške koaliciji predvođenoj Saudijcima i pripremamo se prilagoditi našu podršku tako da bude bolje usklađena s američkim principima, vrijednostima i interesima, uključujući ostvarenje skorog i trajnog završetka tragičnog konflikta u Jemenu.

- john_constantine
http://www.telegram.hr/politika-krimina ... dsjednice/
Lol, muška djeca drugačije uče od djevojčica koje brzo sazrijevaju, pa treba napraviti posebno ženske i muške škole. Jbt, kao da se vraćamo u 15 stoljeće.
Lol, muška djeca drugačije uče od djevojčica koje brzo sazrijevaju, pa treba napraviti posebno ženske i muške škole. Jbt, kao da se vraćamo u 15 stoljeće.
Michel puši karu.
- Michel
jeste možda vidjeli što klauna?
Koja je fors s time? Neki kažu novi pokret, neki reklama za najnoviju verziju Kingovog It-a koji dolazi iduće godine. Iako može djelovat smiješno ti klauni, ovo što sam pročitao na par mjesta da se pokažu kraj vrtića, plaše djecu, imaju noževe. To je već bolesno. I da je zajebancija i sad recimo ti ideš kao klaun plašiti djecu. Svaki normalni čovjek bi pomislio da si pedofil.
Koja je fors s time? Neki kažu novi pokret, neki reklama za najnoviju verziju Kingovog It-a koji dolazi iduće godine. Iako može djelovat smiješno ti klauni, ovo što sam pročitao na par mjesta da se pokažu kraj vrtića, plaše djecu, imaju noževe. To je već bolesno. I da je zajebancija i sad recimo ti ideš kao klaun plašiti djecu. Svaki normalni čovjek bi pomislio da si pedofil.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- maddjuro
to je nešto kao i onaj planking, klinci to rade jer misle da su fora, da budu dio tog trenda.... te koji plaše djecu, starije ljude isl treba dobrano zatuć
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
Mislim da je trend poceo ovim prankovima....sto se tice klaunova u nas, to su bili klinci 13-14 god, koji su zeljeli biti dio "kull internet trenda"

- hitman_4
Baš je dobro biti 'štreber': kul je voljeti nešto i željeti biti dobar u tome

- john_constantine
Kolinda odustala od studiranja dok joj djeca ne odrastu... Čudno. A njezin muž se odrekao karijere da se može brinuti za djecu. Jakove, drži se!
Michel puši karu.
-
John_Ryder
Ekipa di ste za noć vještica? tulumarite ili pada horor maraton?