Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Asfodel

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Asfodel » 13 Nov 2011, 13:32

Danas će biti divno, sukladno tome se osjećam woohoo 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 13 Nov 2011, 13:40

lagano očajno zbog količine stvari koju treba tegliti od vlaka do stana

nemirno, zbunjeno, wtf

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Nov 2011, 15:03

ars divina wrote:
Decadentor wrote:
sretno s time. ja nikako da se 100% odviknem. :(
često popustim i nažicam koju čim popijem pivu ili dve.... -.-
jebemu cigarete mrtve, nisam to nikada trebao probati.
pa dobro kad popijes onda se ne broji :lol:
padobranski ulijećem u raspravu, ali pridružujem se kolektivnoj kuknjavi :( što je najgore ja se u zadnje vrijeme ful loše fizički osjećam kad zapalim, ali nikako da odolim zovu na druženje uz cigaretu ili na kavi/pivi/tulumu. inače bez beda ne pušim po par dana, ali onda me neko druženje ponese i jbg. učenje u knjižnici i pauze za kavu isto ne pomažu baš. problem je što sam ja te cigarete nekako ritualizirala, pa se ne osjećam potpuno kad ne zapalim u tim prilikama :([/quote]

meni uopće ne pada na pamet zapalit, ali čim sam na nekoj kavi / pivi ili tulumu, whatever... obuzme me jaka želja za cigaretom.
da se bar mogu kompletno riješiti.

Ašow

Post by Ašow » 13 Nov 2011, 15:43

Ja ne kukam.
Čiburim ko tvornica plastike. Jebemise, ionak ću umrt u snu kaže genetika.
--------
Last.fm

Sammy

Post by Sammy » 13 Nov 2011, 16:08

skeptično oko tog prestanka :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Aryx

Post by Aryx » 13 Nov 2011, 16:25

mucno
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

callac

Post by callac » 13 Nov 2011, 20:00

Sva sam si neka munjena... zaspala sam popodne jer sam se ustala u 5 ujutro da idem s bratom na Hrelju, prodavao je auto i kupovao novi, a ja ću kao prošetati buvljakom.. smrzla sam se kao obično govno, od šest do pola jedan, ruke i noge su mi se oduzele, usta poplavila i nisam mogla ni da pričam. Kad sam došla doma na toplo, istuširala se i jela, samo sam se strovalila u kreveti spavala neka tri sata.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 13 Nov 2011, 22:23

Znate ono kad u svojim fantazijama zamišljaš najsavršeniju moguću curu za koju misliš da je nemoguće da uopće postoji, i onda završiš u vezi s onom koja je stoput bolja od te tvoje fantazije. Eto tako se osijećan. :)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Josef K

Post by Josef K » 13 Nov 2011, 22:30

Scarface wrote:Znate ono kad u svojim fantazijama zamišljaš najsavršeniju moguću curu za koju misliš da je nemoguće da uopće postoji, i onda završiš u vezi s onom koja je stoput bolja od te tvoje fantazije. Eto tako se osijećan. :)
Nažalost ne :lol: Al drago mi je zbog tebe :D

elrania

Post by elrania » 13 Nov 2011, 22:40

Zadro wrote: Nažalost ne :lol: Al drago mi je zbog tebe :D

i naglasak na ovo 'drago', jer si situaciju uzimam ko neki znak da nije tako nerealno očekivati da se i meni desi. cura, dečko, kako god :lol: no ajd, može rađe dečko :lol:
do pred nekoliko dana nisam vjerovala da mogu osjetiti onu neku zainteresiranost za nekoga koja je nešto više od 'pa čini mi se ok' i eto me sad. možda uskoro doleti novi lvl iznenađenja. pozitivnog, naravno.

btw, jel prirodna crvenokosa? :lol:

ot: ubija me u pojam što mp3 neće proraditi i niš ne pali. i još žešće ubija u pojam posao koji moram sada obavljati from scratch uz nikakvu pomoć u literaturi. :?

Alastorus

Post by Alastorus » 13 Nov 2011, 22:53

Zadro wrote: Nažalost ne :lol: Al drago mi je zbog tebe :D
Otprilike ti mogu reć isto, no ajde bar nekome ide i na tom planu :rock:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Scarface

Post by Scarface » 13 Nov 2011, 23:00

@elrania-nije ni blizu crvenoj kosi. :mrgreen:

Ja san već odusta od ikakve emocionalne povezanosti s ikim, i odlučija san sve temeljit na pukoj fizičkoj privlačnosti, i onda mi se dogodi taj jedan domino efekt susreta koji su vodili tome. U početku se stvarno nisan moga snać, jer je toliko odskakalo od mojih životnih standarda da san se doslovno osijeća ka da živin tuđi život. I da, mislin da je moguće za svakog, ono šta je potrebno jest malo prominit vlastitu rutinu i ić tamo di si mislija da nećeš nikad.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 13 Nov 2011, 23:00

Scarface wrote:Znate ono kad u svojim fantazijama zamišljaš najsavršeniju moguću curu za koju misliš da je nemoguće da uopće postoji, i onda završiš u vezi s onom koja je stoput bolja od te tvoje fantazije. Eto tako se osijećan. :)
:supz: :supz:
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 13 Nov 2011, 23:02

Scarface wrote:@elrania-nije ni blizu crvenoj kosi. :mrgreen:

Ja san već odusta od ikakve emocionalne povezanosti s ikim, i odlučija san sve temeljit na pukoj fizičkoj privlačnosti, i onda mi se dogodi taj jedan domino efekt susreta koji su vodili tome. U početku se stvarno nisan moga snać, jer je toliko odskakalo od mojih životnih standarda da san se doslovno osijeća ka da živin tuđi život. I da, mislin da je moguće za svakog, ono šta je potrebno jest malo prominit vlastitu rutinu i ić tamo di si mislija da nećeš nikad.
slažem se sa ovim zadnjim, to sam savjetovala svima koje poznajem jer sam i sama isto učinila i već sam 5god u vezi sa istom osobom i planiram i ostati, unedogled.. kolko god klišeizirano ali- razlike se privlače
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 13 Nov 2011, 23:08

ja je ni nemam pa mi nije strano imati skroz pedeseti tip osobe uz sebe, no fali mi jako osjetiti nešto dublje od fizičke privlačnosti. zapravo se ni na to ne fokusiram baš, nego na neki instinkt da bi nešto moglo biti dobro...al strpljivo čekam dan kad ću se prisjetiti kako je to bilo biti baš jako zaljubljen u nekoga. jbt, to nisam osjetila od 3. osnovne :?

Post Reply