Tattoo & Piercing
- elrania
Re: Tattoo & Piercing
haha, a vjerojatno ga ni neću prekrivati. razmišljala sam što bi moglo preko njega, al sve bi previše izlazilo na bočnu stranu vrata (jer mi nije na sredini, neg desno) i previše bi se vidjelo, a to ne mogu imati.
pa ono, vjerojatno se bude neš oko njega pa prema sredini i dolje, dakle, nadogradit će se da meni liči na neš.
ovako mi je dosta prazan i sam na bijeloj površini.
pa ono, vjerojatno se bude neš oko njega pa prema sredini i dolje, dakle, nadogradit će se da meni liči na neš.
ovako mi je dosta prazan i sam na bijeloj površini.
- Decadentor
- elrania
- elrania
- Andrej
Mnogo su mi slatke ove curice s retro-pin up fazonom i finim tetovažicama.
Neke imaju malo previše oslikano telo za moj ukus, ali su stvarno slatke.
We're all mad here...
- Asfodel
Danas sam vidjela jednu too much djevojku, još joj je i odjeća prekričava i prešarena.
Al zato je imala catkog psa uz sebe 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Tetovaže su kao droga, malo je onih koji uspeju da se zadovolje jednom kad već odluče da počnu da se slikaju.
Neko pretera, a nekome sjajno stoji. Obe grupe se slažu da im je to stil života i mi treba takve da ih prihvatimo.
Neko pretera, a nekome sjajno stoji. Obe grupe se slažu da im je to stil života i mi treba takve da ih prihvatimo.
We're all mad here...
- elrania
amen.Andrej wrote:Obe grupe se slažu da im je to stil života i mi treba takve da ih prihvatimo.
već si nekoliko tjedana gledam frendicu s tetovažom na nozi (old school slavuj + dodaci) i sve me više pušta to kak sam rekla da si neću to mjesto oslikavati i još kak sam vidjela old school sovu na ovom sajtu, uff!
- Asfodel
Nisam ja rekla da ne prihvaćam, obožavam tetovažeAndrej wrote:Tetovaže su kao droga, malo je onih koji uspeju da se zadovolje jednom kad već odluče da počnu da se slikaju.
Postoje nečijem oku ljepši radovi ili ružniji. Kao što volim horrore, al jbg nisu svi dobri
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Postoje i oni treći- s jednom tetovažom koja je ciljana i ne stavlja se zbog tetoviranja kao samog već najviše zbog samog motiva- primjer- kad ja stavin tetovažu Zagorovog simbola na nadlakticu (i znan još jednog lika iz Splita koji ju ima točno na tom mistu i to mu je jedna jedina, inače ne voli tetovaže). Ja s tetoviranjem i cilom subkulturom toga i pirsanja i koječega veze neman, zapravo mi je to skroz odbojno i bljak, al eto, kad nema boljeg načina da trajno označiš na sebi nešto šta obožavaš, onda jebiga, idemo to napravit. I dugo san se premišlja dal da ju stavin jer ne volin to, al na kraju ipak da.Andrej wrote:Tetovaže su kao droga, malo je onih koji uspeju da se zadovolje jednom kad već odluče da počnu da se slikaju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
bude bilo neš skroz sitno ili malo dominantnija slika da malo bolje popuni nadlakticu?
znam da si pokazao onu neki sliku pa je bilo dosta mini. nije da me se tiče, al preporučam neš veće da ne bude ko naljepnica, neg da baš bude temeljita i puna.
al dobro, kako god, lijepo i ak budeš u mogućnosti, podijeli sliku.
znam da si pokazao onu neki sliku pa je bilo dosta mini. nije da me se tiče, al preporučam neš veće da ne bude ko naljepnica, neg da baš bude temeljita i puna.
al dobro, kako god, lijepo i ak budeš u mogućnosti, podijeli sliku.
- Scarface
Pa bit će dovoljno velika, ne mislin zauzimat preveliku površinu, kolko san vidija u ovog lika to izgleda predobro (samo gornja polovica nadlaktice). On je doduše stavija kompletan znak, dok san ja mislija stavit samo orla, bez onog kruga i trnova. Kad dođe vrime za to, informirat ću se malo više pa možda i ukrasin to nekim sjenčanjem il šta već bude pogodno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Lično sam izbegao da stavim tetovažu tog tipa na sebe, jer za razliku od tvog primera - nisam uspeo da se trajno vežem za nešto što bi mi simbolično značilo do kraja života. Ako nađem takvo nešto, ako treba - nacrtaću žabu na sebi ili bilo šta što me pokreće.Ghostface wrote:Postoje i oni treći- s jednom tetovažom koja je ciljana i ne stavlja se zbog tetoviranja kao samog već najviše zbog samog motiva- primjer- kad ja stavin tetovažu Zagorovog simbola na nadlakticu (i znan još jednog lika iz Splita koji ju ima točno na tom mistu i to mu je jedna jedina, inače ne voli tetovaže). Ja s tetoviranjem i cilom subkulturom toga i pirsanja i koječega veze neman, zapravo mi je to skroz odbojno i bljak, al eto, kad nema boljeg načina da trajno označiš na sebi nešto šta obožavaš, onda jebiga, idemo to napravit. I dugo san se premišlja dal da ju stavin jer ne volin to, al na kraju ipak da.Andrej wrote:Tetovaže su kao droga, malo je onih koji uspeju da se zadovolje jednom kad već odluče da počnu da se slikaju.
Izbegavam bilo kakve predrasude o ljudima - šta god stavljali na sebe i većina ljudi koje sam upoznao a da imaju bilo kakav tet su bili totalno normalni i pre svega inteligentni momci i devojke.
To je samo druga vrsta umetnosti i ja je apsolutno podržavam.
We're all mad here...
- Andrej
Ej Ghost, može jedno pitanje ako nije previše lično?
Što podlakticu? Neki bitan razlog ili ti je tu estetski najprihvatljivije?
Meni bi Zagorov znak najlepše legao ispod vrata. malo iznad lopatica ramena.
Super mesto za taj znak, a i danas-sutra ti neće smetati kad budeš tražio posao.
I dalje smo mi balkanci, a znaš kako uskogrudi imaju predrasude i prave problem.
Što podlakticu? Neki bitan razlog ili ti je tu estetski najprihvatljivije?
Meni bi Zagorov znak najlepše legao ispod vrata. malo iznad lopatica ramena.
Super mesto za taj znak, a i danas-sutra ti neće smetati kad budeš tražio posao.
I dalje smo mi balkanci, a znaš kako uskogrudi imaju predrasude i prave problem.
We're all mad here...
- Scarface
Nadlaktica mi je nekako najmisto za tetovažu. Ono, baza mi je, a i neće se vidit ukoliko ne uletin u bolnicu u špalinama.
Al, i da se vidi, ostaje ipak to, ne virujen da će stvarat probleme pri zapošljavanju. Imamo jednog profesora istetoviranog po cilim rukama, pa mu niko ništa, još ga dekan veliča. Sve je to ćaknuto, tetovaža na koži il na mozgu, dođe ti na isto.