meni je jedinica super bila, doduše nisam ga gledao valjda 15 godina..Unreal wrote:Ma svi su nastavci katastrofa koliko se sječam. Jedno pitanje dali je u četvorci konačno ubio Tong Poa, mislim kaj mu je sve lik napravio a on samo ga pušta živoga iz nastavak u nastavakbakero wrote:Kickboxer 4- kako loš film to nisu istine, ne mogu virovat da je netko u stanju snimit onako debilno nešto, bljak!
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Wendigo
-
FilmTV
Da fakat, Tong Po ko da je od kamenaUnreal wrote:Ma svi su nastavci katastrofa koliko se sječam. Jedno pitanje dali je u četvorci konačno ubio Tong Poa, mislim kaj mu je sve lik napravio a on samo ga pušta živoga iz nastavak u nastavakbakero wrote:Kickboxer 4- kako loš film to nisu istine, ne mogu virovat da je netko u stanju snimit onako debilno nešto, bljak!
-
Unreal
- bakero
jedinica je sa van dameom ok film, al ovo ostalo sranje teško, tako naivno nešto za nevirovat, vidi se da su tipu što je glumio onoga debila tong poa nešto oko glave lipili stavljali, baš se vidi da je neka maska, šta li već!Wendigo wrote:meni je jedinica super bila, doduše nisam ga gledao valjda 15 godina..Unreal wrote:Ma svi su nastavci katastrofa koliko se sječam. Jedno pitanje dali je u četvorci konačno ubio Tong Poa, mislim kaj mu je sve lik napravio a on samo ga pušta živoga iz nastavak u nastavakbakero wrote:Kickboxer 4- kako loš film to nisu istine, ne mogu virovat da je netko u stanju snimit onako debilno nešto, bljak!znam da je dvojka već otišla kvragu i tako mi ubila interes za ostale nastavke.. i da, pretjeruju sa Tong Po-om..
![]()
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
koliko se ja sićam dobro ga je namlatio pa mu je oni doša pritit pištoljem i drža mu je ženu a tong po je to iskoristio i pobjegao i nakon toga je film završio!Unreal wrote:U dvojci nisu mogli nabaviti glumca iz koj je glumio Tong Poa u orginala(Trivia: pod creditis u orginalu piše Tong Po as himself),pa su navodno naljepili masku na novog glumca. Čak se vidi da je novi glumac niži. Ali i dalje pitam dali je konačno u četvorci glavni lik ubio Tong Poa?
SRANJE
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
možda su ga bar u petom nastavku konačno sredili.bakero wrote:koliko se ja sićam dobro ga je namlatio pa mu je oni doša pritit pištoljem i drža mu je ženu a tong po je to iskoristio i pobjegao i nakon toga je film završio!Unreal wrote:U dvojci nisu mogli nabaviti glumca iz koj je glumio Tong Poa u orginala(Trivia: pod creditis u orginalu piše Tong Po as himself),pa su navodno naljepili masku na novog glumca. Čak se vidi da je novi glumac niži. Ali i dalje pitam dali je konačno u četvorci glavni lik ubio Tong Poa?
SRANJE
Michel puši karu.
- bakero
jel postoji i to smeće?john_constantine wrote:možda su ga bar u petom nastavku konačno sredili.bakero wrote:koliko se ja sićam dobro ga je namlatio pa mu je oni doša pritit pištoljem i drža mu je ženu a tong po je to iskoristio i pobjegao i nakon toga je film završio!Unreal wrote:U dvojci nisu mogli nabaviti glumca iz koj je glumio Tong Poa u orginala(Trivia: pod creditis u orginalu piše Tong Po as himself),pa su navodno naljepili masku na novog glumca. Čak se vidi da je novi glumac niži. Ali i dalje pitam dali je konačno u četvorci glavni lik ubio Tong Poa?
SRANJE
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
da, ali čini mi se da nema veze s serijalom.bakero wrote:jel postoji i to smeće?john_constantine wrote:možda su ga bar u petom nastavku konačno sredili.bakero wrote: koliko se ja sićam dobro ga je namlatio pa mu je oni doša pritit pištoljem i drža mu je ženu a tong po je to iskoristio i pobjegao i nakon toga je film završio!
SRANJE
Michel puši karu.
-
GreenHornet
- A$H
da vidio dok sam gledao nekaj oko serije "Heroes" jer će Sylar iz serije bit novi Spock,a i u filmu ima dosta poznatih faca..,a opet Leonard je malo prestar za bilo kaj..Vorador wrote:meni isto bio ok. premda je moglo i bolje. baš me zanima kakav će biti ovaj novi film. glumit će i leonard nimoyA$H wrote:A da otvorite možda Kickboxer 4 topic pa se do mile volje raspravljate...
Star Trek: Nemesis - 4/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
-
Unreal
They Live- prezakon film. Odlična priča,dobar humor na nekim mjestima,solidan glavni lik,dobra glazba,šora od pet minuta na parkiralištu:prayer: .Jaka mi je ona scena dok uđe u banku izreče "I came to kick ass and chew bubble gum, and I'm all out of bubble gums" pa propuca Aliene,a tek kraj filma
. Jedan od boljih Carpenterovih filmova,ali i dalje najbolji njegvi fimovi su mi Big Trouble in Little China i The Thing.
Ocjena 5/5
Ocjena 5/5