Kako se osjecate @ the moment? :o)
- john_constantine
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
pa ima osoba koje teško podnose alkohol tijekom velikih vrućina kao moj frend ili stari. Zato si frend i ja odgađamo pijaču poslije posla jer te bolje strefi nego kada je svježe i normalno vrijeme vani... Bolje te opije ili nešto. Možda je radi velikih vrućina ovaj tjedan?
Michel puši karu.
- Wendigo
normalna stvar da te alkohol duplo jače pukne na suncu i vručini.
- elrania
pila sam navečer kad je zahladilo malo i nije me ništa puklo, nit opilo, nit sam ga osjetila u bilo kojem trenutku. doma sam još ostala budna 4h, jela, pila itd. i probudila se ujutro ko otrovana.
nije normalno 3x povratiti sljedeći dan od 0,66l kvalitetne pive.
- Ašow
Osoba koja popije 2-3 piva na ovom suncu isto kao da je popila 8-9 piva bilo koje drugo godišnje doba.
Tak da brže najebeš i manje para potrošiš.
Tak da brže najebeš i manje para potrošiš.
- Wendigo
meni se preksinoć desilo nešto čudno vezano uz pivu.elrania wrote:pila sam navečer kad je zahladilo malo i nije me ništa puklo, nit opilo, nit sam ga osjetila u bilo kojem trenutku. doma sam još ostala budna 4h, jela, pila itd. i probudila se ujutro ko otrovana.
popio sam 1 i pol i bacilo me u neko mrtvilo i tupilo. nisam bio za apsolutno niš.
- elrania
@ašow:
@dingo:
SpoilerShow
aaaaaah, no dobro, ajde dosta
ovo bi sve bilo ok i krasno da sam ja uopće osjetila taj alkohol u obliku najmanje opijenosti (a ne treba mi puno da ga osjetim pa zato i pazim maksimalno), no u pitanju je kombinacija više faktora i moje opće stanje organizma koje ni zimi ne dopušta da popijem više od 3 pive.
čudi me samo kako ostajem ok nakon butelje određenih kvalitetnih/vrhunskih crnih vina. bit će da mi se dioniz smilovao
čudi me samo kako ostajem ok nakon butelje određenih kvalitetnih/vrhunskih crnih vina. bit će da mi se dioniz smilovao
@dingo:
SpoilerShow
tupilo razumijem, jer osjetim i na sebi tu i tamo da me strašno uspori i budem ko prikovana za podlogu i nisam za niš. nije u pitanju mučnina, samo sporost. žao mi je priznat si da mi sve više postaje preteška za pit; imam nekoliko svojih koje mi najviše valjaju, ali i to ko da nije više onako prijatno ko prije. 
- Asfodel
Normalno je da se od 1-2 pive stvori usporenost i uspavanost
(i ajd super ako nekog par pivi po suncu uspije udarit kao 8-9 kao što laže Ašow, da je bar meni tako efikasno
)
ont: jadno zbog bolova kad god žvačem, zijevnem ili ose nasmijem
i izjalovljenja planova za danas. I želim uskoro neki viknik (piknik s puno vina)
(i ajd super ako nekog par pivi po suncu uspije udarit kao 8-9 kao što laže Ašow, da je bar meni tako efikasno
ont: jadno zbog bolova kad god žvačem, zijevnem ili ose nasmijem
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- alecto
kupi hladno prešano suncokretovo/maslinovo/sezamovo ulje i mućkaj u ustima 10-15min, mora bit bijelo kad ispljuneš, i treba pazit da se ne proguta. guglaj 'mućkanje ulja'Asfodel wrote:Normalno je da se od 1-2 pive stvori usporenost i uspavanost
(i ajd super ako nekog par pivi po suncu uspije udarit kao 8-9 kao što laže Ašow, da je bar meni tako efikasno)
ont: jadno zbog bolova kad god žvačem, zijevnem ili ose nasmijemi izjalovljenja planova za danas. I želim uskoro neki viknik (piknik s puno vina)
meni je to bilo prodavanje magle sve dok me nisu uhvatili nesnosni bolovi, i desni i zubi s desne strane, i nakon par dana ovoga dvaput dnevno je sve prošlo. pa eto, ak te zanima. meni se nije dalo davat lovu za zubara ili tablete pa sam probala ovo, koštalo me 15ak kn i djeluje.
we are such stuff as dreams are made on
- Asfodel
SpoilerShow
Wow stvarno..u ljekarni ima? I za probijanje umnjaka bi pomoglo?alecto wrote:kupi hladno prešano suncokretovo/maslinovo/sezamovo ulje i mućkaj u ustima 10-15min, mora bit bijelo kad ispljuneš, i treba pazit da se ne proguta. guglaj 'mućkanje ulja'Asfodel wrote:Normalno je da se od 1-2 pive stvori usporenost i uspavanost
(i ajd super ako nekog par pivi po suncu uspije udarit kao 8-9 kao što laže Ašow, da je bar meni tako efikasno)
ont: jadno zbog bolova kad god žvačem, zijevnem ili ose nasmijemi izjalovljenja planova za danas. I želim uskoro neki viknik (piknik s puno vina)
![]()
meni je to bilo prodavanje magle sve dok me nisu uhvatili nesnosni bolovi, i desni i zubi s desne strane, i nakon par dana ovoga dvaput dnevno je sve prošlo. pa eto, ak te zanima. meni se nije dalo davat lovu za zubara ili tablete pa sam probala ovo, koštalo me 15ak kn i djeluje.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- alecto
Asfodel wrote:SpoilerShowWow stvarno..u ljekarni ima? I za probijanje umnjaka bi pomoglo?alecto wrote:kupi hladno prešano suncokretovo/maslinovo/sezamovo ulje i mućkaj u ustima 10-15min, mora bit bijelo kad ispljuneš, i treba pazit da se ne proguta. guglaj 'mućkanje ulja'Asfodel wrote:Normalno je da se od 1-2 pive stvori usporenost i uspavanost
![]()
SpoilerShow
ima u bio&bio, a i po konzumima tam di je zdrava hrana. trebalo bi djelovat na sve u ustima, pa pretpostavljam da i umnjak... a ono, probaš, nije skupo. pošto je to jedna od alternativnih metoda liječenja, a ja sam skeptik, ne bi ti preporučila da nisam apsolutno oduševljena
znači, jednu čajnu žličicu ulja mućkaš 15ak min, trebalo bi se i između zubi provlačit al ja nisam mogla jer nemam dovoljno mjesta među zubima, i na kraju ispljuneš i paziš da ne progutaš jer su u tome toksini. i na kraju opereš zube. ja sam to radila 2x dnevno nekih 4-5 dana i sve je prošlo, i desni i zubi. s tim da prva dva dana nije bilo nikakve razlike i onda sam se odjednom probudila ko nova
znači, jednu čajnu žličicu ulja mućkaš 15ak min, trebalo bi se i između zubi provlačit al ja nisam mogla jer nemam dovoljno mjesta među zubima, i na kraju ispljuneš i paziš da ne progutaš jer su u tome toksini. i na kraju opereš zube. ja sam to radila 2x dnevno nekih 4-5 dana i sve je prošlo, i desni i zubi. s tim da prva dva dana nije bilo nikakve razlike i onda sam se odjednom probudila ko nova
we are such stuff as dreams are made on
- callac
Odlična proba večeras, neki vikend planovi, nadam se da ću izdržati još dva dana pijančevanja kako je planirano. i samo da se ja kratko nadovežem za cuganje, meni je zapravo najbitnije da se naspavam ako pretjeram sa cugom. sinoć mislim da nisam pretjerala, želudac je bio pun i baš su mi najtaman sjele te tri i zaspala sam ko mala beba umjesto da sam vampirisala do četri-pet ujtro kao protekle dane. kod elri je vjerojatno neki drugačiji problem u pitanju pa ne treba uzimat kao mjerilo za opijanje i loše osjećanje jer kako je i sama rekla, nije se uopće napila niti se meni učinilo da se napila, ja sam pak bila dosta "vesela" jer mene šikne odmah prva, ostale su samo bonus 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
Pa ako se ubijes malo jace od alkohola trebaš ostat budan da bi imao ljepo jutro, oke samo dehidracija...
Ot: Super svježe, skoro da mi je i hladno
Ot: Super svježe, skoro da mi je i hladno

- Scarface
callac wrote:Odlična proba večeras, neki vikend planovi, nadam se da ću izdržati još dva dana pijančevanja kako je planirano. i samo da se ja kratko nadovežem za cuganje, meni je zapravo najbitnije da se naspavam ako pretjeram sa cugom. sinoć mislim da nisam pretjerala, želudac je bio pun i baš su mi najtaman sjele te tri i zaspala sam ko mala beba umjesto da sam vampirisala do četri-pet ujtro kao protekle dane. kod elri je vjerojatno neki drugačiji problem u pitanju pa ne treba uzimat kao mjerilo za opijanje i loše osjećanje jer kako je i sama rekla, nije se uopće napila niti se meni učinilo da se napila, ja sam pak bila dosta "vesela" jer mene šikne odmah prva, ostale su samo bonus
Najgore je kad se stane, znan da liti dosta bendova nema probe, al baš zato triba zapet i radit onda kad većina ne radi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Istina.
Isti slucaj je i kod mene, sa rijetko kojim bendom tokom ljeta imam probu.
Isti slucaj je i kod mene, sa rijetko kojim bendom tokom ljeta imam probu.
- elrania
uspavanost da, al gubitak svake volje da se bori protiv gravitacije, hm hmAsfodel wrote:Normalno je da se od 1-2 pive stvori usporenost i uspavanost
@callac: hvala; već sam se pobojala da ja neš krivo pričam i da drugi znaju bolje od mene što mi je
ot: konačno želučano mirnije. i toliko ispavano da ne znam što ću sad