Ovo ti je zadnji put da odgovaram na tvoje laži. Sve njegove slike, njegovo ime je javno dostupno. Samim time nisam niti jedan zakon prekršio. Nisam otkrio gdje živi, nisam otkrio tko mu je dečko kao ni tebi uostalom. Nisam ni otkrio gdje izlazi niti gdje radi. Samo sam ga razotkrio kakav je bio licemjer. Naš, ali licemjer. Uvijek će imati ljubav od mene i nas sa foruma jer je bio naša maskota, vrlo draga. Ja ga volim, svim srcem svojim.
S druge strane, ti besramno lažeš. Al to si ti, to je tvoj cilj. Ti voliš tračat, što je i inače odlika gay ljudi i žena. Voliš tračat i druge optuživat da su netko i nešto kao Ratka, a čovjek ima prekrasnu ženu. Ljubomora je čudo. I to se jako jako dobro vidi kod tebe. Ne da samo voliš tračat i širiti laži već si jako zlonamjerna/zlobna osoba. I opet, u mojem srcu samo ljubav, ali na tebi je da se popraviš da budeš bolji čovjek kako bi bio bolji prema drugima. Ti te druge ne zaslužuješ jer si još jako nezrela i neuspješna osoba. S druge strane mi poduzetnici imamo vremena za sve, i za sebe, i za nama drage ljude. Širimo ljubav, ne mržnju. Volimo život, volimo prirodu. I na kraju ne damo na sebe, imamo jak karakter što tebi i sličnima tebi nedostaje. Tako da lažove ti i ja samo zauvijek završili. Više te ne čitam tvoje izmišljotine jer ti i onaj tvoj klon Ashica Williams (da, to je tako očito tvoj klon) napadate bez razloga, mrzite bez razloga. Nemate srce, niste ljudi. Over and out. Ignore.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"