Muški kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Muški kutak

Post by Ašow » 22 Sep 2010, 14:38

Asfodel wrote:@Ašow - bolje da ne znaš. Imat ću bič i lisice pa ja fino tebe mogla zavezat za radijator i otić natrag pit i tancat.
hohoho, tko ce koga prvi huh? :D
me likes.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Sep 2010, 14:59

Nema tu ništa simpatično. Tko god bi htio zavezat nekoga i otić zaslužuje da mu se dogodi triput gore :twisted:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Sep 2010, 15:02

Asfodel wrote:Nema tu ništa simpatično. Tko god bi htio zavezat nekoga i otić zaslužuje da mu se dogodi triput gore :twisted:
:supz: :supz: to asfy kazi ti njima
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Sep 2010, 15:02

:lol:

Andrej

Post by Andrej » 22 Sep 2010, 19:14

John_Ryder wrote:ja imam 3 super frendice s kojima s stalno čujem,izlazimo tu i tamo van,kava,tračanje bla bla i super je,tako da aspolutno vjerujem u muško-ženska prijateljstva,možda čak i bolje imat frendice jer možeš reć neke stvari za koje bi te muški vjerovatno prozivali pičkicom itd. :lol: znači ono,rame za plakanje
Ko bi te nazvao pičkicom?
Najverovatnije onaj koji se 24h dnevno kurči da je mačo-men, omiljena testosteronska igra mu je verbalno merenje piše, a na prvo sranje - pobegne ko ta ista pičkica. Naravno - treba da da tetki lek.
Da vidiš i čuješ moje društvo, upišao bi se od smeha... Kad ih čiješ kako razmišljaju i način na koji govore, rekao bi da si upao na babsku čajanku :lol:
Zato, kad ispadne problem....izrastu im zubi od dva metra i transformišu se veoma brzo u nešto jako strašno. Emotivci. :lol:
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 22 Sep 2010, 23:43

Asfodel wrote:Nema tu ništa simpatično. Tko god bi htio zavezat nekoga i otić zaslužuje da mu se dogodi triput gore :twisted:
Sve do jednom. Znam.
Jednom cu se probuditi negdje na drvetu potpuno gol sa omčom oko vrata kak sam krenio.
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 22 Sep 2010, 23:50

Zakon! u muškom kutku se priča o prijateljstvu, a u ženskom seks, seks, seks! :mrgreen: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 22 Sep 2010, 23:51

rušimo sve stereotipe :lol:
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 23 Sep 2010, 11:10

callac wrote:Zakon! u muškom kutku se priča o prijateljstvu, a u ženskom seks, seks, seks! :mrgreen: :lol:

ma kad vi žene samo o seksu mislite,uopće vam nisu bitni osjećaji... :cry: :oops:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 23 Sep 2010, 11:12

Andrej wrote:
John_Ryder wrote:ja imam 3 super frendice s kojima s stalno čujem,izlazimo tu i tamo van,kava,tračanje bla bla i super je,tako da aspolutno vjerujem u muško-ženska prijateljstva,možda čak i bolje imat frendice jer možeš reć neke stvari za koje bi te muški vjerovatno prozivali pičkicom itd. :lol: znači ono,rame za plakanje
Ko bi te nazvao pičkicom?
Najverovatnije onaj koji se 24h dnevno kurči da je mačo-men, omiljena testosteronska igra mu je verbalno merenje piše, a na prvo sranje - pobegne ko ta ista pičkica. Naravno - treba da da tetki lek.
Da vidiš i čuješ moje društvo, upišao bi se od smeha... Kad ih čiješ kako razmišljaju i način na koji govore, rekao bi da si upao na babsku čajanku :lol:
Zato, kad ispadne problem....izrastu im zubi od dva metra i transformišu se veoma brzo u nešto jako strašno. Emotivci. :lol:

ma baš me zanima to tvoje društvo,po onom kako ti zgledaš(viđeno na slikama),mislio sam da si član grobara i da samo tučeš ljude,jbg sry :lol:

Image
Image

Bub

Post by Bub » 23 Sep 2010, 11:27

callac wrote:Zakon! u muškom kutku se priča o prijateljstvu, a u ženskom seks, seks, seks! :mrgreen: :lol:
Pa kad je ljepši spol gori i perverzniji od nas muških, samo što to manje pokazujete nego mi i glumite kao da nije tako (mi smo fine damice). :zubifale:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 23 Sep 2010, 11:38

Bub wrote:
Pa kad je ljepši spol gori i perverzniji od nas muških, samo što to manje pokazujete nego mi i glumite kao da nije tako (mi smo fine damice). :zubifale:

:prayer: :lol:

Image
Image

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 23 Sep 2010, 11:50

:prayer: :prayer:
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Sep 2010, 17:01

A istina. :lol:

Al što se tiče spike o detaljima, bar većina cura nije takva da to ide prosipat po gdje god stigne, nego frendovima u povjerenju na sočnim kavama. Da se bar muškarci znaju tako snać kome smiju reć - kome ne, nego su u stanju ispričat svakoj budali koja će to reć cijelom gradu. :kokicarenje:
Ah te male sredine :heart:

borntodie

Post by borntodie » 03 Oct 2010, 22:46

Manje vise nemam frendica jer sam ili svaku pojebo ili su me odjebale ukoliko nisu dale a ja nisam odustajao :)
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

Post Reply