Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
callac

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by callac » 20 Aug 2010, 22:23

Nastavila sa Eurekom 4. sezona, zaostatci NCIS 7., Medium 6. zadnje dvije ep. Lie To Me 2. od 14. nadalje. Završila The Big Bang :( i naravno Entourage se gleda i dalje.. 8)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Aug 2010, 22:39

Mojoj se se pak podužoj listi pridružile između ostalog i tri nove serije: Big C, Big lake i Mellisa and Joey. ne znan više kolko ih je, barem 20-30. Nema se šta od starijeg gledat, pa se samo novo gura.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 21 Aug 2010, 00:12

Evo iskopalo se ipak nešto: Tell me you love me, ima dosta eksplicitnih sekusalnih scena, pa ono, čudi me da nisan za ovo čuja prije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

hitman_4

Post by hitman_4 » 22 Aug 2010, 01:12

Oz - treća sezona pogledana,ocjena govori sve.

10/10
Image

Image

Image

callac

Post by callac » 23 Aug 2010, 22:14

Kako sam se navukla na Entourage..a i dečko, iako je dobio lagani slom živaca kad sam tu seriju uzela na more, kao, neće on gledat neke pedere... :lol: i onda ispadne da ja kaskam za njim u gledanju, jedva sam ga jučer sustigla da navečer možemo skupa gledat petu sezonu :mrgreen:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 24 Aug 2010, 00:02

Entourage je jedna od najvećih navlakuša, cilu seriju (6 sezona) san odgleda prije malo više od pola godine u manje od tjedan dana. Ono, polusatni format, lagana pričica, mozak na pašu i guštaš.

Scarface

Post by Scarface » 24 Aug 2010, 00:08

Callac, ajde molin te odgledaj 2-3 epizode Glades-a (serija je tek počela ovo lito), nove proceduralne serije (glavni lik je na mom avataru), baš me zanima tvoje mišljenje jer je serija jedna od onih nit smrdu nit mirišu u globalu, i takav je opći dojam mase, al meni se jako, jako sviđa. Passmore baš super utjelovljuje pomalo cocky lika dobra srca (al puno blaže od jednog Jane-a) i eto, kako serija nije baš popularna i rijetki ju prate, tribaju mi neki domaći dojmovi.

hitman_4

Post by hitman_4 » 29 Aug 2010, 02:58

Oz - 4. sezona odgledana :prayer:

10/10
Image

Image

Image

Scarface

Post by Scarface » 30 Aug 2010, 20:33

Još 2 tjedna do početka nove sezone, nabrijan san samo tako.

Pogleda san baš novu epizodu Rubicona, još jedne fenomenalne serije AMC-a (Mad Men, Breaking Bad) o političkim spletkama. Check it out!

Persons Unknown me nije previše oduševila (čak i ispod litnje razbibrige po kvaliteti), tako da neću niti pisat ništa o njoj ni u njenom topicu. Ni ne gledajte ju!

Entourage se zahuktava, i stvarno suosjećan s Arijem i onim šta mu se događa. O da, i Ericova tajnica je prava lipotica, izgleda da će bit nešto između nje i Drame. A tek Dania Ramirez, koja jebaljka!

Glades i dalje jako dobar, obožavan njenu light notu i zanimljive likove, te odnos Jima i Callie.

Leverage pratin reda radi, nikad me nije previše oduševljavala.

Hung je ok, al ipak je jedna od lošijih HBO-ovih.

True Blood zadovoljavajuć, al ka šta rekoh- serija je postala obično preseravanje. IToliko se srozala da me nije ni briga šta će bit u finalu.

To je to za danas!

callac

Post by callac » 30 Aug 2010, 20:44

Što se Entouragea tiče: ja sam toliko ljuta na sve njih, na svakog lika iz serije!!! Arija obožavam, ali možda mu treba ovakva packa jer je masu puta bio nekorektan, Vince je debilčina jer će si upropastiti život svojim glupim ponašanjem, Eric bi trebao radit svoj posao, ne na uštrp svoje veze, ali malo pripaziti na svog klijenta, Drama ako ne prihvati ulogu u crtiću je totalni kreten, a Turtle je kreten jer se petlja sa ženskom koja ga očito samo iskorištava i na taj način će upropastiti Vincea, sebe i sve što su gradili. Eto! Ljuta, ljuta,ljuta!!!! :lol: :twisted:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 30 Aug 2010, 20:59

Ja ne, osim na Vincea, koji je ironično tek u ovoj (i malo u 5.) sezoni dobija i neku priliku iskazat se karakterno. Ari je takav, ne triba njemu nikakva packa, svako prema kome se on odnosija ka prema govnu je i to zaslužija, ipak je to showbusiness. Prema onima koji su ljudi ka Vince nije ogavan, tako da bez ljutnje na njega, molit ću. Lik je jedna od najmoralnijih osoba u svim serijama, a sve šta ima je dirty mouth- nit poktrada svoje ljude, nit krade klijente, nit širi klevete i laži, nit vara ženu, nit je ljigav, samo je osoran i specifičan. Turtle je uvik bija debil, i ova serija je zašla malo u SF kad su njemu dali onakvu žensku, mislin, malo realnosti opet ne bi škodilo. Eric je trenutno jedina osoba koja radi prave stvari, nije on kriv šta je Vince otiša u kurac, a šta je Drama iskompleksiran. Tako je ionako uvik bilo. E, i oću Levina out of the show, taj je tek debil.

callac

Post by callac » 30 Aug 2010, 21:23

SpoilerShow
Ja sam na 7x7, imam večeras dvije za odgledati...znam šta misliš kad kažeš za Arija, ja sam ga odmah zavoljela kao lika baš ponajviše jer ima srce u tom šugavom svijetu u kojem žive, al sam ljuta na njegovu jezičinu koja ga je sad koštala svega. Levin je odvrani ljigavac mali kojem bi šljagu zavalila, mislim da je on ponajviše kriv što je Vince nastavio sa sranjima (prvo je kriv on sam jer je pristao na onaj stunt i navukao se na vicodin) I moram reći da mi je iznimno drago što se Walsh vratio, falio mi je taj luđak :lol:
Al opet, ne mogu si pomoći a da ne budem ljuta na sv :rolleyes: akog od njih jer mi se čini kako se sve raspada, i prije su imali sranja, ali najviše financijskih, sada su ipak ozbiljnije stvari u pitanju i to mi se nimalo ne sviđa jer sam se tak uživila u seriju, kao da ih osobno poznajem :lol: čak sam uzbuđena zbog svih filmova koje Vince snima kao da ću ih pogledati :lol: :zubifale:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 30 Aug 2010, 21:38

Bilo je za očekivat da će ova sezona bit poput 5.- tamna i tragična, jer je 6. bila nekako too happy. A i triba pripremit teren za posljednu 8. sezonu i nadolazeći film. E, i za Arija ćeš tek vidit u današnjoj epizodi koje je sranje napravija u prejakoj sceni s Amandom.

callac

Post by callac » 31 Aug 2010, 08:32

Ghostface wrote:Bilo je za očekivat da će ova sezona bit poput 5.- tamna i tragična, jer je 6. bila nekako too happy. A i triba pripremit teren za posljednu 8. sezonu i nadolazeći film. E, i za Arija ćeš tek vidit u današnjoj epizodi koje je sranje napravija u prejakoj sceni s Amandom.
:facepalm: užas, koji tragikomični trenutak! Zakon mi je i scena kada Drama pristaje na crtić, a u konferencijskoj sali odbor za doček sa pripremljnim materijalom :supz: i Erikova tajnica- :mrgreen: go Drama, go! te naravno Erikova navala testosterona, bilo je i vrijeme da tom malom narastu muda! :rock:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 31 Aug 2010, 14:04

Jim Parsons dobija Emmy, ajmo reć zasluženo (mada je lik isti Sheldon i u stvarnosti, tako da baš i nije neka gluma potrebna). Cranston i treću godinu zaredom pobijedija, i unatoč tome šta uistinu jest genijalan glumac, pun mi ga je k više s tim emmyjima. Jebote, da jedan Laurie i Hall koji su isto bili nominirani (ovaj potonji se još borija s rakom) ne mogu osvojit taj pišljiv kipić, pa jebote, ono.

Post Reply