True Blood
- negativni
ma nemaš ti pojma!HorrorHR wrote:ja se mučim, pogledao prve dvije i .... jedan element je zanimljiv, ali nekako mi je spoooro.
serija je zakon, pusti nek te uvuče, juče baš pogledo i sedmu epizodu polako se zahuktava season finale!
jel netko spomenuo da ima hrpa dobrih sisa u ovome?!
svakako nastavi s gledanjem, sigurno je bolje od plavog demona or vatever;-)
- HorrorHR
- Site Admin
tu je negdje sa plavim demonom
može biti da se poslije zahuktava, ali ove prve dvije su ok, ali nije nešto da jedva čekam da pogledam novu epizodu. vidi se da je ideja dobra, scenarij odličan, ali nikad nisam bio fan ljubića sa vampirima - što je vrlo veliki dio prve dvije epizode. nadam se da se poslije malo koncept odmiče od čiste drame
može biti da se poslije zahuktava, ali ove prve dvije su ok, ali nije nešto da jedva čekam da pogledam novu epizodu. vidi se da je ideja dobra, scenarij odličan, ali nikad nisam bio fan ljubića sa vampirima - što je vrlo veliki dio prve dvije epizode. nadam se da se poslije malo koncept odmiče od čiste drame
- negativni
pa jako je malo horrora (čitaj nimalo) ako to iščekuješ, al ima humora (novine na stolu, naslov: Angelina adopts vampire baby, poster na zidu vampirskog bara koji prikazuje busha kako sisa krv kipu slobode, ...) likovi su mi zanimljivi, čini se da će bit i neki vukodlak(!) al da većinom ljubav, sise, droga, rednek svakodnevnica. meni je fora baš zato što su vampiri, kao inaće kulturna i profinjena bića, a radnja je u toj zatucanoj vukojebini.HorrorHR wrote:tu je negdje sa plavim demonom![]()
- NovemberBlut
recite vi sto hocete ali ja stvarno volim ovu seriju.
bas mi je onako, da me zabavi , nistra drugo i nisam ocekivala od nje.
vampire-human ljubavna drama mi nikad nije bila zanimljiva, ali svejedno mi je serija simpaticna potpuno.
sviđa mi se ideja vampire free society, likovi su mi pomalo plosni i nikako da skuzim sto je onaj Bill the vamp vidio u blondastoj konobarici koja stalno ima neke ispade pokazivanja karaktera.... malo je musicava, malo se igra mimikrije prikrivanja i tako....
al nije lose za popodnevnu razbibrigu.
e da i ocnjaci koji im iskacu na klik su jednostavno prehillarious

bas mi je onako, da me zabavi , nistra drugo i nisam ocekivala od nje.
vampire-human ljubavna drama mi nikad nije bila zanimljiva, ali svejedno mi je serija simpaticna potpuno.
sviđa mi se ideja vampire free society, likovi su mi pomalo plosni i nikako da skuzim sto je onaj Bill the vamp vidio u blondastoj konobarici koja stalno ima neke ispade pokazivanja karaktera.... malo je musicava, malo se igra mimikrije prikrivanja i tako....
al nije lose za popodnevnu razbibrigu.
e da i ocnjaci koji im iskacu na klik su jednostavno prehillarious
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me