no to su redovito bile kratke veze da bi takvo nešto dolazilo u obzir, sada imam totalnu slobodu reći sve što mi paše i to i činim, samo što sada nemam potrebe za takvim igricama, no kako sam rekla, nikad nije kasno

nije li to nekako na granici s "fake" silovanjem?callac wrote:ah, ma zaboravila sam reći da sve ovisi i o partneru, odnosno da je bilo situacija kada sam htjela da me tadašnji partner onako primitivno conanovski obljubi i da budem stopostotno bespomoćna, a opet je bilo i onih koje bih izbičovala dok se davi s kuglom u ustima![]()
no to su redovito bile kratke veze da bi takvo nešto dolazilo u obzir, sada imam totalnu slobodu reći sve što mi paše i to i činim, samo što sada nemam potrebe za takvim igricama, no kako sam rekla, nikad nije kasno![]()
yup !john_constantine wrote:nije li to nekako na granici s "fake" silovanjem?callac wrote:ah, ma zaboravila sam reći da sve ovisi i o partneru, odnosno da je bilo situacija kada sam htjela da me tadašnji partner onako primitivno conanovski obljubi i da budem stopostotno bespomoćna, a opet je bilo i onih koje bih izbičovala dok se davi s kuglom u ustima![]()
no to su redovito bile kratke veze da bi takvo nešto dolazilo u obzir, sada imam totalnu slobodu reći sve što mi paše i to i činim, samo što sada nemam potrebe za takvim igricama, no kako sam rekla, nikad nije kasno![]()
a ne volite pljesnit onako dobrano djevojku po dupetu tokom...da ostane crveni otisak?Wendigo wrote:također, ne kužim kako netko može uživati u tome.John_Ryder wrote:nit želim nekog mlatiti nit želim da mene neko mlati

ne. ne vidim nikakav smisao u tome.Bub wrote:a ne volite pljesnit onako dobrano djevojku po dupetu tokom...da ostane crveni otisak?Wendigo wrote:također, ne kužim kako netko može uživati u tome.John_Ryder wrote:nit želim nekog mlatiti nit želim da mene neko mlati