meni je film ok
očekivao sam klasični slasher no sviđa mi se twist žanrova
i da, totalno neočekivano od K.Smitha..kada sam vidio njegovo ime, morao sam guglati da se uvjerim da je to isti čovjek
Red State (2011)
-
filmofil
Re: Red State (2011)
ovaj film bi najbolje opisao rečenicom: 'gdje se izgubio kevin smith?'
nije da sam neki fan, ali cijeli njegov viewaskew svijet je imao nekakav šarm i simpatičnost...danas je valjda izgubljen u svijetu filmova i nije baš izbirljiv oko projekata...ipak, uvijek sam se pitao jel on uopće ima pedigre redatelja ili je slučajno zalutao u taj posao
nije da sam neki fan, ali cijeli njegov viewaskew svijet je imao nekakav šarm i simpatičnost...danas je valjda izgubljen u svijetu filmova i nije baš izbirljiv oko projekata...ipak, uvijek sam se pitao jel on uopće ima pedigre redatelja ili je slučajno zalutao u taj posao
This is the Zodiac speaking.
-
GreenHornet
Re: Red State (2011)
radi losih recenzija,ocekivao sam glupost,ali film je dobar.
jako dobro prikazani ti poremecni vjerski fanatici,koji peru mozak sljedbenicima,a jos bolje licemjerje zlocinacke americke politike.sve ostalo ok,nista extra.e da,onaj umalo twist pred kraj mi je fora.
6,5/10
jako dobro prikazani ti poremecni vjerski fanatici,koji peru mozak sljedbenicima,a jos bolje licemjerje zlocinacke americke politike.sve ostalo ok,nista extra.e da,onaj umalo twist pred kraj mi je fora.
6,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!