ma neće,nema šanse,bar danas kad postoje wikipedija,google,andrej...Asfodel wrote:Svi voolimo kad se ti šališ i to, al još će netko pomislit da je to stvarno osmišljeno za šišmišeJohn_Ryder wrote:Koja glupost,raj za šišmišare lude
Parafilija
-
John_Ryder
Re: Parafilija
- Asfodel
- Wendigo
ah.. small world.Ašow wrote:naša zajednička frendica LOLelrania wrote:frendica je door bitch tamo pa znam iz prve ruke da je sve fino i krasno.
- elrania
Party se prebacio na 29. 1. 2011. u klub Londoner na Jarunu. 
Ono što znam zasad je da je tema good vs. evil, da će biti revija s korzetima, sabertooth frajer što radi kljove, fotokorner i naravno nastup.
Sandi, očekujemo te!
Ono što znam zasad je da je tema good vs. evil, da će biti revija s korzetima, sabertooth frajer što radi kljove, fotokorner i naravno nastup.
Sandi, očekujemo te!
- sandi
- elrania
mislim da budem ovaj put.
dobila poziv danas s još jedne strane i nekak mislim da je red da više odem.
jedino me muči roba. imam zacrtano što bih nosila, ali mi je puno puno previše para to
dobila poziv danas s još jedne strane i nekak mislim da je red da više odem.
jedino me muči roba. imam zacrtano što bih nosila, ali mi je puno puno previše para to
- sandi
Ja nemam pojma sto bih obukao...Mozda neku medicinsku krvavu uniformu? 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Ašow
odemo zajedno, obucem i ja isto.sandi wrote:Ja nemam pojma sto bih obukao...Mozda neku medicinsku krvavu uniformu?
- sandi
PA daj idemo!...ako nemas uniformu, ja imam tih med. uniformi previse!
- elrania
a ono, horror i macabre je jedna od opcija, samo bi bar po mom bilo ljepše da se to uštima da ne izgleda nemarno i previše trashy na loš način.
govorim čisto ovak uzimajući u obzir neke halloween kombinacije koje sam viđala na tu shemu.
a moš si uvijek kupiti pvc topić
govorim čisto ovak uzimajući u obzir neke halloween kombinacije koje sam viđala na tu shemu.
a moš si uvijek kupiti pvc topić
- sandi
- Ašow
imam, ali nije na odmet jos pokojasandi wrote:PA daj idemo!...ako nemas uniformu, ja imam tih med. uniformi previse!
a boli tebe karina uz buraza kakvog imas
- sandi
hahahha...ma ja sam radio u bolnici jos dok je buraz električar bio! 
Ali evo stvarno...Elrania, zanima me sto bi bilo dobro za obuci?...mislim funkcionira li ova evil med. varijanta ili bi bilo bolje nesto drugo?...A ti Ašowe, idemo! sad nema van više...tko izda-pizda!
Ali evo stvarno...Elrania, zanima me sto bi bilo dobro za obuci?...mislim funkcionira li ova evil med. varijanta ili bi bilo bolje nesto drugo?...A ti Ašowe, idemo! sad nema van više...tko izda-pizda!
Last edited by sandi on 03 Dec 2010, 21:15, edited 1 time in total.
- elrania
@sandi - rado bih nešto u ovom sliku - link, samo korzet bez ramenica i dolje čizmice, rukavice bi ostale, a kak sam presiromašna za cilindar
nadam se šeširiću s mrežom. jedino me muče te puffy gaće, jer moje su neš oskudnije od priloženog 
- sandi
@ Elrania-Bacio oko i na post iznad pa odgovori!...sto se cilindra tice, ja sam super sa kazalistem nasim, ako oni imaju cilindar (a mislim da imaju) posudit ce ga sigurno...u koliko te zanima ta 'posudi pa vrati' varijanta...