Nope...rekli su mi kolege sa drugog foruma koji su kupili neke od naslova iz te edicije "klasici" Novog Lista, da je svaki film na svom DVD-u...neki čak imaju i dodatke...kao npr. "Treći čovjek"cvd-klon wrote:Svaki film na svom DVDu? Po reklamama u novinama mi je izgledalo da stavljaju tipa 3 filma (2 filma + 1 crtić) sve na jedan disk...
The Howling i Nosferatu uskoro na kioscima...
- Dragonrage
- Zombiemachine
- Zombiemachine
- Vorador
- Dragonrage
Stargate jadan....eh čovječe...vidi se da si slabo gledao druge filmske žanrove osim horrora...A čudi me da nisi nikada gledo ni Flash GordonaDjuro19 wrote:možda i uzmem,al sumnjam. onaj flash gordon film mi izgleda zanimljivije. šteat da je drugi film koji dolazi s tim jadan
- Dragonrage
- maddjuro
gledo sam i jedno i drugo.stargate je ok, al mi nije niš posebno. a gledo sam i flasha, i film je genijalan. sam sam ga davno gledoDragonrage wrote:Stargate jadan....eh čovječe...vidi se da si slabo gledao druge filmske žanrove osim horrora...A čudi me da nisi nikada gledo ni Flash GordonaDjuro19 wrote:možda i uzmem,al sumnjam. onaj flash gordon film mi izgleda zanimljivije. šteat da je drugi film koji dolazi s tim jadan....Flashhh...aaaAAAAaaaa...Hee Save Every one as...pam pma...pam.pam....hehehehe
![]()
![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- Vorador
Film je daleko od genijalnosti ali isplati ga se pogledati. Smiješan je ,he he, i zabavan. Stargate je meni ,recimo, pre dobar.Djuro19 wrote:gledo sam i jedno i drugo.stargate je ok, al mi nije niš posebno. a gledo sam i flasha, i film je genijalan. sam sam ga davno gledoDragonrage wrote:Stargate jadan....eh čovječe...vidi se da si slabo gledao druge filmske žanrove osim horrora...A čudi me da nisi nikada gledo ni Flash GordonaDjuro19 wrote:možda i uzmem,al sumnjam. onaj flash gordon film mi izgleda zanimljivije. šteat da je drugi film koji dolazi s tim jadan....Flashhh...aaaAAAAaaaa...Hee Save Every one as...pam pma...pam.pam....hehehehe
![]()
![]()
- Dragonrage
Ma Flash je iako gledajući sa današnjeg stajališta trash, s vremenom postao bez vremenski klasik, baš zato jer je smiješan i pomalo blesav. A Stargate nije loš film...naravno, ima svojih mana i nedostatak, ali ipak jako dobar film...no to sam moram priznati gledao jako davno, pa ga se niti ne sjećam baš najbolje, no znam da mi je ostao u iznimno dobrom sjećanju...Vorador wrote:Film je daleko od genijalnosti ali isplati ga se pogledati. Smiješan je ,he he, i zabavan. Stargate je meni ,recimo, pre dobar.Djuro19 wrote:gledo sam i jedno i drugo.stargate je ok, al mi nije niš posebno. a gledo sam i flasha, i film je genijalan. sam sam ga davno gledoDragonrage wrote: Stargate jadan....eh čovječe...vidi se da si slabo gledao druge filmske žanrove osim horrora...A čudi me da nisi nikada gledo ni Flash Gordona....Flashhh...aaaAAAAaaaa...Hee Save Every one as...pam pma...pam.pam....hehehehe
![]()
![]()