The King Of Queens

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
callac

Re: The King Of Queens

Post by callac » 03 Jun 2010, 15:40

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:meni je ok serija: :D
cons, kakvi su to izljevi frustracija? malo smo ljubomorni na glavnog lika, ha? :mrgreen:
lol :mrgreen: Ma ne... Jednostavno mi ide na živce tim ponašanjem. Sve mu smeta, lažljivac, lijenčina, niže obrazovan i sve to. Ma jednostavno ne volim takav tip ljudi i nije mi nimalo smiješan....Jednostavno, po mom mišljenju je samo obično đubre.
Bolji mi je ipak Svijet prema Jimu.
Jebate, a po čemu je on đubre, mislim ĐUBRE, ti Cons imaš takve životopisne epitete da se raspametim :lol: i javio se baš pravi da komentira niže obrazovane ljude, no offence... :roll:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jun 2010, 15:49

no comment... I da, ne spadam u te niže obrazovane ljude. :finga: Jednostavno, lik mi je debil (gadi mi se od face do ponašanja i vlastitog karaktera), serija mi je smeće i niti malo smiješna što kasnije napreduje i ne znam čemu toliko napada radi loše serije. I da, smeta mi njegova pojava u Raymondu... Završena rasprava.
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 Jun 2010, 16:01

I onda je svizac zamotao čokoladu.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Scarface

Post by Scarface » 03 Jun 2010, 16:05

Znan još par prijatelja kojima je glumac antipatičan, i to je to, bilo je dovoljno to istaknit, cons, jer ove ostale osobine koje nabrajaš u njegovom slučaju i ne vride. Preuveličavaš ih samo zato šta ti ide na živce.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 03 Jun 2010, 16:54

Ghostface wrote:Znan još par prijatelja kojima je glumac antipatičan, i to je to, bilo je dovoljno to istaknit, cons, jer ove ostale osobine koje nabrajaš u njegovom slučaju i ne vride. Preuveličavaš ih samo zato šta ti ide na živce.
Upravo to, zato me i smetaju tvoji komentari Cons koji većinom nemaju prevelikog smisla i tome u prilog je išla tvoja nekompetencija, ne da sam rekla kako si ti nedovoljno obrazovan, samo se ne znaš izražavati i osobno mislim da ti ocjenjivanje nekoga prema stupnju obrazovanja i nije neka fora pa onda sebi reci no comment!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Jun 2010, 19:00

owned.

elrania

Post by elrania » 03 Jun 2010, 19:41

tak tak mi je serija, no za razliku od dobrog dijela ostalih koje se emitiraju se da pogledati.

olio

Post by olio » 04 Jun 2010, 00:19

neka sredina od serije, nije loša ko full house ali nije ni dobra ko married with children (ok pretjerujem, raymond)

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Jun 2010, 10:20

iritantno
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Sammy

Post by Sammy » 06 Jun 2010, 00:26

za ubit dosadu je i vise nego dobra..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Post Reply