Nosferatu: Phantom der Nacht (1979) sam eto zaboravio staviti i zbog toga se izvinjavam svima
Koji vam je najbolji film o Drakuli?
- dr_gonzo
Sad je kasno jer se ne može više ništa promijeniti (ne može se staviti više od 10 prijedloga, a glasovanej ej već počelo), no da mogu zamijenio bih ga sa Draculom iz 2006 godine, ali ipak mislim da je onaj Nosferatu iz 22' kvalitetniji i dobar predstavnik...
Nosferatu: Phantom der Nacht (1979) sam eto zaboravio staviti i zbog toga se izvinjavam svima
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil
- dr_gonzo
Ako mogu neka stave Nosferatu: Phantom der Nacht (1979) umjesto Dracule iz 2006 godine... Unaprijed bih im zahvaliofilmophil wrote:može admin mijenjati broj opcija u anketama, znam da na drugom forumu postoje ankete sa 15 opcija...to treba nešto muljat u postavkama, ne kužim se ja
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Wendigo
i treba bit pošto je (meni osobno) to jedan od najvažnijih vampirskih filmova gledajući sveukupnu povijest tog horror podžanra. i definitivno je najjeziviji, ona glazba baš "chilla", a da ne govorim o ugođaju kad jonathan stigne u karpate...Boby wrote:@gonzo
Sve 5Bitno da je taj film ostao spomenut
Last edited by Wendigo on 30 Jun 2009, 00:50, edited 1 time in total.
- dr_gonzo
- A$H
- sandi
meni je osobno jako dobar 'dark prince' onako jedan film o povjesnom gospodinu Vladu gdje je prikazan kao krvožedni vođa Drakula (Drakuli=zmajevi sinovi=vojni red)bez posebnog naglaska na 'folklorni prikaz vampira'...jednostavno prica o covjeku koji je više od svega volio žive Turke nabadati na kolac i gledati ih kako u mukama polako umiru:)
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Wendigo
gledao sam to. film je sasvim ok ako se gleda kao povijesna drama, a ne horror..sandi wrote:meni je osobno jako dobar 'dark prince' onako jedan film o povjesnom gospodinu Vladu gdje je prikazan kao krvožedni vođa Drakula (Drakuli=zmajevi sinovi=vojni red)bez posebnog naglaska na 'folklorni prikaz vampira'...jednostavno prica o covjeku koji je više od svega volio žive Turke nabadati na kolac i gledati ih kako u mukama polako umiru:)
- sandi
...je upravu si nije horror, povjesni je film, al ono jebga topik je o Drakuli,a film je vrijedan spomena...nikakva rasprava o njemu... samo sam ga htio spomenuti kao meni jednog od najdrazih...Wendigo wrote: gledao sam to. film je sasvim ok ako se gleda kao povijesna drama, a ne horror..
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- majstoro