Solomon Kane (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 Jul 2009, 22:11

Ghostface wrote:Ja san prije neki dan pročita sve njegove priče i stripove u originalu, isplati se. :wink:

Stripovi su odlični i mračni....baš je šteta što ih Marvel nije više izbacio...
Inače uskoro nabavljam kolekciju priča o njemu...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Jul 2009, 19:57

dr_gonzo wrote:Ko zna kad će se ovo uspijeti nekako nabaviti...
Ne zna se još...ali ovih dana na Comic Conu bi premjerno trebao biti prikazan trailer...a vjerojatno ubrzo nakon toga možemo ga očekivati i na internetu...jedva čekam da vidim kak to izgleda jer sam do sada samo sve najbolje pročitao o filmu... :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Aug 2009, 17:18

Napokon se pojavio trailer...doduše u Bootleg verziji (dakle, snimljeno kamerom u kinu), al bolje išta nego ništa...i moram priznati da izgleda izvrsno!!! Vjerujem da ovaj trailer u ovom obliku neče biti dugo dostupan na internetu, pa ukoliko vas zanima...požurite...

BOOTLEG TRAILER - Youtube
BOOTLEG TRAILER - Trailer addict

A tu je i...

Official site

Doduše...na official site nema još ništa sem plakata filma i linka koji vas vodi na redateljev blog...

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2009, 17:42

izgleda jako dobro.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 04 Aug 2009, 20:32

Jako podsjeća na Van Helsinga, i po atmosferi i već poznatom stilu borbe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Aug 2009, 20:47

mene lik podsjeća na onog caina - witch huntera koji se sa zagorom borio protiv dagonovog kulta. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2009, 20:52

Wendigo wrote:mene lik podsjeća na onog caina - witch huntera koji se sa zagorom borio protiv dagonovog kulta. 8)
Pa Solomon Kane je i bio uzor za Caina. :lol:
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 05 Aug 2009, 00:15

svidja mi se
"Six strings to cover fear..."

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Aug 2009, 17:06

Ghostface wrote:Jako podsjeća na Van Helsinga, i po atmosferi i već poznatom stilu borbe.
Da...ima nekih kadrova koji su full Van Helsingovski... :)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 01 Sep 2009, 18:44

Par novih fotografija...

Image Image Image Image

Image Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Sep 2009, 18:22

Pojavio se napokon i trailer u normalnoj kvaliteti, al ima opet jedan problemčić...na Ruskom je. Ali ukoliko vas zanimam kako će od prilike film izgledati, svakako ga pogledajte. Ja osobno nisam nikada čitao roman Roberta E. Howarda pa ne znam šta bih rekao u tom pogledu, ali film kao film izgleda iznimno interesantno...

RUSKI TRAILER

Kako se vama čini?

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Sep 2009, 18:01

dr_gonzo wrote:Čudi me kako se ja nisam sijetio da otvorim post o njemu :oops: kad mi je jedan od najdražih likova...

Dobro da si našao prvu recenziju filma....i bogme mi se sviđa napisano.

A ako koga zanima sve o ovom prvom borcu (u akcijskom smislu) protiv zla...bacite oko na moj post o njemu:

Solomon Kane

Također ako koga zanima ima jedan odličan kako izgleda fan mafe film od 4 ipo minute

Solomon Kane The Return of Sir Richard Grenville

A oni koji čitaju Zagora sigurno znaju da je Andrew Cain rađen prema Solomon Kaneu

Image

Samo nemojte Solomona uspoređivati sa Van Helsingom i Andrewom Cainom iz Zagora jer je Kane bio uzor prema kojem su oni rađeni (iako ću iskreno reći da je Cain mnogo bolji od Van Helsinga kao kopija)....jer je to isto kao da kažeš da Gospodar prstenova podsjeća na Wilow, a baš je taj potonji poslužio kao uzor za Wilow.

Evo još jedan foršpan

Solomon Kane Trailer - Official HD
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Sep 2009, 18:04

Zaboravih reći da ovo izgleda jebeno dobro...jedva čekam da film imam na DVD-u...

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 11 Sep 2009, 19:57

Zašto ih ne bi uspoređivali? Pa baš to šta su napravljeni po uzoru na Kanea daje nam za pravo stavljat ih u usporedbu s originalom, koji je, naravno, po samom zakonu logike uvik superiorniji, al to ne bi tribalo ikoga spriječit da navodi ostale razlike, detalje itd.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Sep 2009, 19:12

A evo i trailera na engleskom...

TRAILER - ENG.

I nova slika...

Image

Post Reply