Eat Your Brains wrote:http://www.youtube.com/watch?v=JA5uYhXpa-E
Spiritizam
- DEXTER
-
Eat Your Brains
- Decadentor
-
Eat Your Brains
- elrania
ovo me malo sad zbunilo...Apokaliptik wrote: entiteti su ti astralni anđeli,demoni,vile i duhovi,njih možeš pokupiti i da neznaš ništa o njima,pojavljuju se opekline,rane na nogama koje ne prolaze mjesecima,svi ti astralni duhovi,demoni... su oko nas,samo mi ih ne možemo vidjeti.
cula sam dosta kritika na nazivanje andela pozitivnima i znam par ljudi koji zaziru od njih, ali eto, prvi put da cujem od nekoga tko ne spada u te krugove (tipicni left hand path, pretpostavljam). naravno, ako sam te dobro shvatila...
sto je s pojmom andela cuvara? ili demona zastitnika?
osoba koja smatra da ga ima i koja mu vjeruje nema bas neke osnove za to ili?
ovi moji sto sam ti spominjala se dosta koncentriraju na andele, a iako nisam imala vidljivih iskustva (ko moja mama, npr) uvijek sam osjecala toplinu, srecu i javljaje su se suze ganuca kad sam se fokusirala na njih.
- Apokaliptik
anđeli mogu biti pozitivni i negativni,svi smo mi dobili anđele zaštitnike po datumu rođenja i svako anđeo ima imeelrania wrote:ovo me malo sad zbunilo...Apokaliptik wrote: entiteti su ti astralni anđeli,demoni,vile i duhovi,njih možeš pokupiti i da neznaš ništa o njima,pojavljuju se opekline,rane na nogama koje ne prolaze mjesecima,svi ti astralni duhovi,demoni... su oko nas,samo mi ih ne možemo vidjeti.
cula sam dosta kritika na nazivanje andela pozitivnima i znam par ljudi koji zaziru od njih, ali eto, prvi put da cujem od nekoga tko ne spada u te krugove (tipicni left hand path, pretpostavljam). naravno, ako sam te dobro shvatila...
sto je s pojmom andela cuvara? ili demona zastitnika?
osoba koja smatra da ga ima i koja mu vjeruje nema bas neke osnove za to ili?
ovi moji sto sam ti spominjala se dosta koncentriraju na andele, a iako nisam imala vidljivih iskustva (ko moja mama, npr) uvijek sam osjecala toplinu, srecu i javljaje su se suze ganuca kad sam se fokusirala na njih.
imaš devet razina anđela
1.Anđeli
2.Arkanđeli
3.Moći
4.Vlasti
5.Vrhovništva
6.Gospodstva
7.Prijestolja
8.Kerubini
9.Serafini
ima anđeo vjetra,rijeke,meditacije,vremena,znanosti i sreće,mjeseca,proljeća itd.
oni idu kamo ih bog pošalje,loši su arkanđeli,a mogu i biti Kerubini,pogotovo ti astralni anđeli,demoni
Prema tradiciji cabalistica postoje 72 anđela za zaštitu, ekstrakti dio knjige židovske Biblije numerologici znanost proučava tajanstvene količinama, jedan svakih 5 dana u godini, od ukupno 360 dana (72 x 5 = 360) . Ljudi koji su rođeni u preostalih dana u godini, bez anđeo čuvar, smatra se kao "Anđeli čovječanstva": Podaci kao January 5, March 19, svibanj 31, kolovoz 12 do 24 lis.
također savko ima i demona zaštitnika ,a otkriva se preko Ouija Tabla
Ovdje leže kosti glasovitog Michaela Nostradamusa
čije je gotovo božansko pero jedino bilo,
prema sudu svih smrtnika, dostojno
zapisati pod zvjezdanim nadahnućem
buduće događaje cijelog svijeta...
- elrania
sad me zaintrigiralo ono za arkandele i kerubine da su negativni... bas sam isla traziti koji andeo meni pripada i pise da je iz reda kerubina. svidio mi podatak da su im istaknute i negativne strane... prvi put nalijecem na to.
a ovo glede demona zastitnika... upoznata sam s tim neko vrijeme, ali nisam se nikada previse fokusirala na to, no kad se vec pokrenula tema, imam neka pitanja na koja mi se prije nije odgovorilo...
obracanje njima je slicno ko i s andelima? uzimajuci u obzir da smo od malena uceni da su nasi andeli tu da nam pomognu itd...a demoni su zli yadi yadi yada. ima neka caka u kontaktiranju, savjetovanju, bilo sto...?
i mozda ce zvucati glupo, ali postoji li onda neko pravilo kada se koga i kako smije prizivati? oprecne su strane, ali opet su tu za nas, ali opet mi djeluje nekako neuredu da se cas ovom, a cas onom drugom obracam.
kakve su razlike u svrsi andela i demona zastitnika?
i da, gdje se moze nabaviti ta tabla?
a ovo glede demona zastitnika... upoznata sam s tim neko vrijeme, ali nisam se nikada previse fokusirala na to, no kad se vec pokrenula tema, imam neka pitanja na koja mi se prije nije odgovorilo...
obracanje njima je slicno ko i s andelima? uzimajuci u obzir da smo od malena uceni da su nasi andeli tu da nam pomognu itd...a demoni su zli yadi yadi yada. ima neka caka u kontaktiranju, savjetovanju, bilo sto...?
i mozda ce zvucati glupo, ali postoji li onda neko pravilo kada se koga i kako smije prizivati? oprecne su strane, ali opet su tu za nas, ali opet mi djeluje nekako neuredu da se cas ovom, a cas onom drugom obracam.
- Apokaliptik
sad ti mogu nabrajat demone i demone,razlika ti je da su demoni tamni anđeli,vrsta arkanđela
1. Lucifer, glavnokomandirajući, ispod sebe ima: Satanackia i Agalierap
2. Belzebuth ili Belfegor, ispod sebe ima: Tarchimache i Fleruty
3. Astaroth, ispod sebe ima: Sagatana i Nesbiros
4. Leviatan
5. Beliah
Nakon petoro glavnih, veliki Vojvoda Syrach upravlja s 18 demona, njihova imena su:
1. Clauneck, daje veliko bogatstvo i novac onome koji potpiše pakt sa njime, tkz. "ugovor sa vragom", u ime svog gospodara Lucifera. To je karakteristika svih demona.
2. Musisin, u ime svog gospodara, uči i savjetuje u vođenju države i odnosa do stranaca, vanjske politike.
3. Bechaud
4. Frimost, ima moć nad muškim i ženskim da budu zajedno.
5. Klepoth, daje moći vizije svih stvari i moći magije snova
6. Khil, gospodar potresa
7. Mersilde, moć teleportacije ("zvjezdane staze"), ili rečeno, moć sigurnog transporta za sumnjive robe, npr. droga, oružje, bijelo roblje.
8. Clisthert, moć nespavanja
9. Sirchade, moć znanja o svim životinjama
10. Segal, izaziva da se pojavljivanju čuda
11. Hicpacth, dovodi bilo koga u blizinu, ukoliko se nalazi daleko
12. Humots, može dati bilo koju knjigu
13. Frucissiere, oživljava mrtve
14. Guland, izaziva bolesti
15. Surgat, otvara svaka vrata
16. Morail, može učiniti bilo što nevidljivim
17. Frutimiere, veliki majstor banketa i gozbi
18. Huictiigaras, izaziva želju za spavanje ili jaku nesanicu
Hirarhije su velike, poznatih demona ima gotovo tisuće. Često se jedno biće javlja pod raznim imenima, u različitim hirarhijama, u različitim državama i jezicima, ili lokalnim duhovima, što je povezano uz tradiciju. Inklinacija tih bića pod drukčijim imenima popularna je u folklornoj crnoj magiji.
Ukoliko pogledamo njihove moći, svi u biti evociramo istinsku crnu magiju, pošto oni pružaju upravo ono što ljudi i najviše trebaju, ispunjavaju sve želje u svojoj "nebeskoj hirarhiji snova"
a što se tiče table
U slučaju Ouija table postoji 10% šanse dolaska u dodir sa preminulim pretkom. S druge strane postoji 90% šanse da se dođe do duha koji se predstavlja kao predak. Još veća opasnost je da duh može koristiti Ouija tablu da bi zaposjeo osobu
moj savjet da ne nabavljaš ako nemaš iskustva sa tim,ja sam svoju nabavio u Italiji u Milanu.mislim da imaš u Zagrebu u Gračanima,ali nemoj m držat za riječ...trebalo bi biti
1. Lucifer, glavnokomandirajući, ispod sebe ima: Satanackia i Agalierap
2. Belzebuth ili Belfegor, ispod sebe ima: Tarchimache i Fleruty
3. Astaroth, ispod sebe ima: Sagatana i Nesbiros
4. Leviatan
5. Beliah
Nakon petoro glavnih, veliki Vojvoda Syrach upravlja s 18 demona, njihova imena su:
1. Clauneck, daje veliko bogatstvo i novac onome koji potpiše pakt sa njime, tkz. "ugovor sa vragom", u ime svog gospodara Lucifera. To je karakteristika svih demona.
2. Musisin, u ime svog gospodara, uči i savjetuje u vođenju države i odnosa do stranaca, vanjske politike.
3. Bechaud
4. Frimost, ima moć nad muškim i ženskim da budu zajedno.
5. Klepoth, daje moći vizije svih stvari i moći magije snova
6. Khil, gospodar potresa
7. Mersilde, moć teleportacije ("zvjezdane staze"), ili rečeno, moć sigurnog transporta za sumnjive robe, npr. droga, oružje, bijelo roblje.
8. Clisthert, moć nespavanja
9. Sirchade, moć znanja o svim životinjama
11. Hicpacth, dovodi bilo koga u blizinu, ukoliko se nalazi daleko
12. Humots, može dati bilo koju knjigu
13. Frucissiere, oživljava mrtve
14. Guland, izaziva bolesti
15. Surgat, otvara svaka vrata
16. Morail, može učiniti bilo što nevidljivim
17. Frutimiere, veliki majstor banketa i gozbi
Hirarhije su velike, poznatih demona ima gotovo tisuće. Često se jedno biće javlja pod raznim imenima, u različitim hirarhijama, u različitim državama i jezicima, ili lokalnim duhovima, što je povezano uz tradiciju. Inklinacija tih bića pod drukčijim imenima popularna je u folklornoj crnoj magiji.
Ukoliko pogledamo njihove moći, svi u biti evociramo istinsku crnu magiju, pošto oni pružaju upravo ono što ljudi i najviše trebaju, ispunjavaju sve želje u svojoj "nebeskoj hirarhiji snova"
a što se tiče table
U slučaju Ouija table postoji 10% šanse dolaska u dodir sa preminulim pretkom. S druge strane postoji 90% šanse da se dođe do duha koji se predstavlja kao predak. Još veća opasnost je da duh može koristiti Ouija tablu da bi zaposjeo osobu
moj savjet da ne nabavljaš ako nemaš iskustva sa tim,ja sam svoju nabavio u Italiji u Milanu.mislim da imaš u Zagrebu u Gračanima,ali nemoj m držat za riječ...trebalo bi biti
Ovdje leže kosti glasovitog Michaela Nostradamusa
- elrania
ovo je bas ono sto sam jednim dijelom pitala u prvom postu i zasto mi opcenito to prizivanje nije previse drago.Apokaliptik wrote: U slučaju Ouija table postoji 10% šanse dolaska u dodir sa preminulim pretkom. S druge strane postoji 90% šanse da se dođe do duha koji se predstavlja kao predak. Još veća opasnost je da duh može koristiti Ouija tablu da bi zaposjeo osobu
ali bilo bi zanimljivo probati... sva sreca da me vise ne proganja pocetnicka znatizelja
hm, a taj pakt na koji osoba pristane... to ga veze ne samo u jednom zivotu, nego kroz sve?
nevezano sad za topic, mislim da se otkrio aryxov problem:
- Decadentor
elrania wrote:sad me zaintrigiralo ono za arkandele i kerubine da su negativni... bas sam isla traziti koji andeo meni pripada i pise da je iz reda kerubina. svidio mi podatak da su im istaknute i negativne strane... prvi put nalijecem na to.
Di si to nasla (konkretno) - google nije moj prijatelj

- elrania
na ovoj str sam to potrazila - http://guideangel.com/
imas gore desno za upisati datum i izbaci ti onda tvog.
zanimljivo mi je to sto je meni izbacilo onoga kojemu su karakteristike upravo ono sto cijenim najvise od svega.
zanimljivo mi je to sto je meni izbacilo onoga kojemu su karakteristike upravo ono sto cijenim najvise od svega.
- Decadentor
- elrania
- green man
da se vratim na ovo sto je apokaliptik napisao...
hipnoza djeluje na druge... znaci ti sebe ne mozes ubiti hipnozom jel ne mozes sam uci u takvo psihicko stanje a ne vjerujem da te itko hipnozom pokusao ubiti,,osobno, bio sam pod hipnozom, dobrovoljno me stari hipnotizirao i mogu sa sigurnoscu reci da djeluje.
hipnoza djeluje na druge... znaci ti sebe ne mozes ubiti hipnozom jel ne mozes sam uci u takvo psihicko stanje a ne vjerujem da te itko hipnozom pokusao ubiti,,osobno, bio sam pod hipnozom, dobrovoljno me stari hipnotizirao i mogu sa sigurnoscu reci da djeluje.
- Asfodel
Moj je isto kerubinelrania wrote:na ovoj str sam to potrazila - http://guideangel.com/
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out