Serijske ubojice stvarni monstrumi..

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Serijske ubojice stvarni monstrumi..

Post by Asfodel » 19 Sep 2010, 14:27

Andrej wrote:
Ašow wrote:al, zasto se orijentirati samo prema americi što se tiče serijskih ubojica?
Imamo i mi svojih u RH.
Otkad postojimo kao država, dogodio se mlađan, pa se dogodio i voškion, dorčec i tako par likova. Ali nist pretjerano.
Amerikanci su od toga napravili popcorn zabavu za mase, a veruj mi da nisu ni prismrdeti ruskim(npr. Andrej Čikatilo), latinoameričkim i indijskim, što po broju žrtava, što po zverskim načinima ubistava.
Nadodajmo i to da naši ovi kud su malobrojni u odnosu na njih, a nisu ni toliko zanimljivi po drastičnosti postupaka.

Npr. Pintarić je zavodio Regice i Barice po zagorskim bregima i ubijao vatrenim oružjem. Sigurno da je nekome onda zanimljivije čitati o Geinu i njegovim krojačkim i dizajnerskim umijećima s ljudskom kožom :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 19 Sep 2010, 14:28

Ašow wrote::)
Priznaj brate da je bolesna!!!
Pravo izvorno ludilo. Kad živiš licem deteta, mozgom deteta, a rukama monstruma.
We're all mad here...

Josef K

Post by Josef K » 19 Sep 2010, 14:30

Andrej wrote:Ja, ti, mi, svi, oni,
Svi smo mali avioni,
Ti se smeješ, neka-neka,
Smrt te čeka.

:shock: Sick shit!

Andrej

Post by Andrej » 19 Sep 2010, 14:32

Zamisli tek šta su SS doktori iz WW2 radili.... Malo sam temeljnije prostudirao tu tematiku i sad kad vidim skinsa na ulici i preživi mi, može slobodno da slavi svoj drugi rođendan.
We're all mad here...

boyko

Post by boyko » 19 Sep 2010, 14:40

Zadro wrote:
Svi smo mali avioni,
Ti se smeješ, neka-neka,
Smrt te čeka.

prejako
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Andrej

Post by Andrej » 19 Sep 2010, 14:42

boyko wrote:
Zadro wrote:
Svi smo mali avioni,
Ti se smeješ, neka-neka,
Smrt te čeka.

prejako
Da vidiš klinca...Lice kao devojčica, građen kao osnovac, sav povučen, stidljiv i sa osmehom osobe kojoj je neprijatno jer je prosula čašu vode...
We're all mad here...

boyko

Post by boyko » 19 Sep 2010, 14:47

Andrej wrote:Da vidiš klinca...Lice kao devojčica, građen kao osnovac, sav povučen, stidljiv i sa osmehom osobe kojoj je neprijatno jer je prosula čašu vode...
takvi su najgori
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Ašow

Post by Ašow » 19 Sep 2010, 15:31

Andrej wrote:
Ašow wrote::)
Priznaj brate da je bolesna!!!
Pravo izvorno ludilo. Kad živiš licem deteta, mozgom deteta, a rukama monstruma.
Ma, napisao sam veliki komentar i onda kad sam ga pročitao, ostavio sam smajl samo :mrgreen:
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 19 Sep 2010, 15:36

Sklon san virovanju da je genetika najviše zaslužna, a da je okolina samo okidač. Ko zna koliko je potajnih manijaka među nama prema kojima su društvo i obitelj bili blagonakloni pa nisu došli do stadija da to uistinu i postanu, ali su duboko u sebi stalna prijetnja. Hodajuća bačva baruta, jel...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 19 Sep 2010, 15:39

Ja opet mislim da je okolina zaslužna, a da je trenutak okidač.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Sep 2010, 15:44

Ajd, i ja ću :lol: pristaša sam teorije o kombinaciji, s tim da veću prednost u toj kumulaciji faktora dajem okolini, nego nasljednom faktoru.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 19 Sep 2010, 15:44

Koliko je samo ljudi bilo u identičnim ili gorim situacijama od jednog Bundyja pa opet nisu postali to šta je on. Unutarnji demoni su dio nas od samog rođenja, pitanje je samo koja vrsta te je dopala. Moraš bit sklon tome, jednostavno moraš, a za to iman neke druge teorije koje neću ni iznosit jer ću se bezveze raspisat u ovo nediljno popodne, a gleda mi se neki film. :)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 19 Sep 2010, 15:51

Ghostface wrote:Sklon san virovanju da je genetika najviše zaslužna, a da je okolina samo okidač. Ko zna koliko je potajnih manijaka među nama prema kojima su društvo i obitelj bili blagonakloni pa nisu došli do stadija da to uistinu i postanu, ali su duboko u sebi stalna prijetnja. Hodajuća bačva baruta, jel...
potpisujem!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 19 Sep 2010, 21:44

elrania wrote: freud bi zainteresiranima ovo mogao lako objasniti, jer je povezano dosta s njegovom teorijom o 3 faze (oralna, analna, falusna).
neovisno o ubojicama, sama tema je poprilično zanimljiva, jer se posvetila objašnjavanju određenih 'zakinuća' u kasnijim fazama života zbog nepravilnosti u ovim korijenskim.
Inteligentno povezuješ stvari. :prayer:
Iako su Frojdove teorije u velikoj meri prevaziđene, i dalje su temelj moderne psihoanalize.
Pogotovu njegovo pionirsko viđenje čoveka kao skup kompleksniji od dva osnovna i opšteprihvaćena segmenta - dobro i zlo.
Frojd i Adler su otišli korak dalje i prepoznali - Id, Ego, Super-ego i Alter-ego.
Id - kao praiskonski - životinjsko/instinktivni segment i Alter-ego - kao deo ličnosti koji je konfliktan sa preovlađujućim trenutnim ponašanjem(Yin-Jang), su i dan danas osnovni putokazi u profilisanju poremećenih ličnosti.
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 19 Sep 2010, 21:50

Andrej wrote: Inteligentno povezuješ stvari. :prayer:
moram, to mi je (buduća) profesija :lol:

Post Reply