Koji je horor filmski serijal za vas najgori?

Razgovori ugodni o horor temama
A$H

Post by A$H » 28 Sep 2008, 18:16

pa nije spomenuto da moraju u istom kosu bit.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Sep 2008, 19:30

Mairosu wrote:
A$H wrote:
dr mladjo wrote:pa jel i jedan horror serijal zadržao kvalitetu?
Alien?
Pa ne bi smo bas mogli alien u isti kos sa ostalim horror fransizama...ne ? da ? :D
može..ali ima i alien svoju crnu ovcu-4.dio...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

filmofil

Post by filmofil » 28 Sep 2008, 20:08

dr mladjo wrote:
Mairosu wrote:
A$H wrote: Alien?
Pa ne bi smo bas mogli alien u isti kos sa ostalim horror fransizama...ne ? da ? :D
može..ali ima i alien svoju crnu ovcu-4.dio...
kako kome crna ovca...meni su sva 4 aliena jedni od najboljih filmova ikada i nijedan mi nije nimalo loš...možda čak prvi mi je najdosadniji od svih, ali i taj prvi za nijansu slabiji od ostalih je filmčina...alien je možda jedan od najkvalitetnijih serijala filmskih ikada...
This is the Zodiac speaking.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Sep 2008, 20:30

filmophil wrote:
kako kome crna ovca...meni su sva 4 aliena jedni od najboljih filmova ikada i nijedan mi nije nimalo loš...možda čak prvi mi je najdosadniji od svih, ali i taj prvi za nijansu slabiji od ostalih je filmčina...alien je možda jedan od najkvalitetnijih serijala filmskih ikada...
ma nakon onakovg kraja u 3.dijelu,zadnjeg zapisa..nije se smio oživljavat serijal..

filmofil

Post by filmofil » 28 Sep 2008, 20:53

dr mladjo wrote:
filmophil wrote:
ma nakon onakovg kraja u 3.dijelu,zadnjeg zapisa..nije se smio oživljavat serijal..
dobro, za očekivati je da će se alien serijal nastaviti zbog komercijalnog uspjeha i kažem, to je fenomen što nisu napravili loš nastavak do sada...alien vs predator ne računam naravno

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Sep 2008, 21:24

filmophil wrote: dobro, za očekivati je da će se alien serijal nastaviti zbog komercijalnog uspjeha i kažem, to je fenomen što nisu napravili loš nastavak do sada...alien vs predator ne računam naravno
zato su i nastali 2 i 3 dio.u 3.su umrli tko je trebao i to je to..isti je slučaj s matrix,gospodar prstenova...

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Sep 2008, 21:54

dr mladjo wrote:
filmophil wrote:

potpis.

filmofil

Post by filmofil » 28 Sep 2008, 22:23

dobro, šta je tolko posebno u tom zadnjem zapisu??? ne znam zašto bi to morao biti kraj...meni je recimo način kako su ubili ripley užasno glup i zato mi je drago što su oživili lika u 4. dijelu...

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Sep 2008, 23:24

meni je alien ressurection totalni "uljez" serijala i nikada mi neće bit jeben kao prva tri. btw, ove ne znači da mi je film loš.. sviđa mi se kako je završila trojka i mislim da bi tu priča trebala stat.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Sep 2008, 23:37

U svakom serijalu ima nešto loše, a u nekima puno lošeg :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Sep 2008, 23:43

filmophil wrote:dobro, šta je tolko posebno u tom zadnjem zapisu??? ne znam zašto bi to morao biti kraj...meni je recimo način kako su ubili ripley užasno glup i zato mi je drago što su oživili lika u 4. dijelu...
meni je ripleyina i t1000 smrt u terminatoru 2 jedne od najboljih smrti na filmu..ripley koja se toliko godina(kad uzemo u obzir hibernaciju)borila protiv aliena,imala nočne more o tome da alien raste u njoj,ubijene su joj najdraže osobe..jednostavno sudbina joj je bila da pogine na onakav način..zajedno s alienom...šta smo dobili 4. djelom?nakon onakve matice iz 2.dijela kao ultimativnog aliena dobijemo onaj bijeli izrod....oh da! i ripley dođe živa i zdrava na zemlju...

filmofil

Post by filmofil » 29 Sep 2008, 00:13

da se radi alien 5 po mom guštu to bi bio najozbiljniji u serijalu, a kraj bi bio netipičan...upravo neki alien bi ubio ripley i alieni bi sjebali cijelu planetu...5 nastavaka borbe aliena i ripley i onda tako tragičan i mračan kraj, svršavao bi na takav film :)

kikuchiyo

Post by kikuchiyo » 29 Sep 2008, 00:46

Petak 13. definitivno.

Nikad mi nece bit jasno kako je to popularno, cak je i veliki rednek s maskom postao horror ikona :( , anblfakinglivbl
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 29 Sep 2008, 01:03

Evo i mojih dojmova na druge serijale:

SAW - prvi je odličan i nije trebao imati nastavke, ali kad je već dobio nastavke (koji su čisto preseravanje i krađa love od fanova) jedino pozitivno jesu ubojstva...

FRIDAY THE 13th i HELLOWEEN - iako je svakim svojim dijelom su sve slabiji i gluplji sa zapletima, a naručito sa 'maštovitim' oživljavanjima oba serijala su mi gledljivi i to zbog opet ubojstava i mjuze

FINAL DESTINATION - sasvim solidan serijal i jedan od boljih u horor žanru posebno zbog maštovitih smrti

Najbolji serijali za mene:

1) Evil Dead
2) Alien
3) Maniac Cop

a jeben ti ne mogu se sjetiti više od ovoga u ovu kasnu uru (ujutro se radi)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

undying

Post by undying » 29 Sep 2008, 09:50

i ja sam petak13 stavio iz razloga sto je "pop", u istu recenicu bi stavio i fredyja - isto glup lik koji je prodju mogao imati samo u kicastim 80tim. ali opet te 80te ne bi bile tako drage i sjajne bez likova poput fredyja - ovo zvuci kontradiktorno ali to je tako.

sto se tice saw, to je meni sasvim pristojan serijal, za mene jedan od boljih horor serijala - kec je sasvim pristojan filmic, dvojka mi je jako dobra, bolja od keca. trojka mi je nebitna iako ni ona nije katastrofa.

Post Reply