Sta se desava sa horrorflixom?
- metallicat
- metallicat
u većini slučajeva da. uvijek tamo di nađeš rapidshare filove za film ti piše password. provjeri tamo di si našao. ubuduće pazi na to jer možeš zaboravit di si našao i nećeš moć extraktirat film.Sedmak wrote:ako kliknem 2 puta na 1 dio piše mi enter passwort to encript file.to treba biti tako ili šta?

- Sedmak
znači šta treba ako budem htio drugi film?metallicat wrote:u većini slučajeva da. uvijek tamo di nađeš rapidshare filove za film ti piše password. provjeri tamo di si našao. ubuduće pazi na to jer možeš zaboravit di si našao i nećeš moć extraktirat film.Sedmak wrote:ako kliknem 2 puta na 1 dio piše mi enter passwort to encript file.to treba biti tako ili šta?
- metallicat
neznam šta točno misliš, ali kad skidaš neki film, zapamti ili zapiši pass koji piše ispod da možeš odraratSedmak wrote:znači šta treba ako budem htio drugi film?metallicat wrote:u većini slučajeva da. uvijek tamo di nađeš rapidshare filove za film ti piše password. provjeri tamo di si našao. ubuduće pazi na to jer možeš zaboravit di si našao i nećeš moć extraktirat film.Sedmak wrote:ako kliknem 2 puta na 1 dio piše mi enter passwort to encript file.to treba biti tako ili šta?

- metallicat
- Knatchbull
krvaviš narančastometallicat wrote:neznam šta točno misliš, ali kad skidaš neki film, zapamti ili zapiši pass koji piše ispod da možeš odraratSedmak wrote:znači šta treba ako budem htio drugi film?metallicat wrote: u većini slučajeva da. uvijek tamo di nađeš rapidshare filove za film ti piše password. provjeri tamo di si našao. ubuduće pazi na to jer možeš zaboravit di si našao i nećeš moć extraktirat film.![]()
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Sedmak
pa zabunila seKnatchbull wrote:krvaviš narančastometallicat wrote:neznam šta točno misliš, ali kad skidaš neki film, zapamti ili zapiši pass koji piše ispod da možeš odraratSedmak wrote: znači šta treba ako budem htio drugi film?![]()
![]()
[img]http://i37.tinypic.com/f16yd.jpg[/img]
[color=red]VAM SE SVIĐA SLIKA???JA SAM JU NAPRAVIO[/color] :D
[color=red]VAM SE SVIĐA SLIKA???JA SAM JU NAPRAVIO[/color] :D
- metallicat
-
filmofil
to je maximum kolko se može uploadat na rapid share ja mislim pa zato ljudi to u dijelove rastave...uglavnom skini svih 7-8 dijelova, kolko već ima i onda ih sve stavi u isti folder...i onda pokreni zadnji dio i extract to gdje god oćeš...ljudi obično stave password pa napišu ispod linkova i pazi na to, password moraš upisati točno kako piše, mala i velika slova...Sedmak wrote:je to normalno da mi svaki dio zauzima 100.00mb?
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
- Studeni
Re: Sta se desava sa horrorflixom?
pa tome ima dosta sad,čini mi se....a i bila je obavijest dosta dugo stajala na glavnoj strani.A$H wrote: ako nisi bio duze vrijeme moguce je da neznas da se sad tebas registrirat..da bi dosao do linkova za filmove...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off