End of the Line (2oo6)
-
GreenHornet
Re: End of the Line (2oo6)
Ohohoho, ugodnog li iznenadenja! Vrlo,vrlo dobar! Osobno, odavno na podcjenjeniji horror naletio nisam!
Na samom pocetku imamo jednu odlicnu trzalicu od koje sam doslovce skocio! Takoder i prije same akcije jedna jako dobra scena u podzemnoj. Lokacija perfektna-mracna podzemna zeljeznica prepuna poremecenih vjerskih fanatika. Bas ti fanatici su jedna od boljih stvari u filmu- bolesni skroz, a vrlo okrutni i brutalni. Kroz film imamo pregrst krvi i dobrih scena killova, a neke su posebno uznemirujuce...Tu je i solidna doza crnog humora, uz jako dobre likove, od kojih neki odlicno glume, pogotovo medu villianima. Posebno bi spomenuo jednog "sex.manijaka" koji posebno briljira u svome ludilu i gadosti. Naglasio bi scene sa djecom villianima, koje su pogotovo teske i koje jos bolje docaravaju poremecenost tih fanatika. Pred sami kraj neocekivani twist, a ta bica iz twista su spooky samo tako, pogotovo nacin na koji se krecu.
Doduse, doslovce nekoliko zadnjih sekundi je napravljeno tako da te zbune i da se zapitas oko dosta stvari sto se radnje tice.To nije potrebno bilo. I mogli su ga skratiti bar 10 min, na trenutke je dosadnjikav.
PREPORUKAAAAA!
8,2/10
Na samom pocetku imamo jednu odlicnu trzalicu od koje sam doslovce skocio! Takoder i prije same akcije jedna jako dobra scena u podzemnoj. Lokacija perfektna-mracna podzemna zeljeznica prepuna poremecenih vjerskih fanatika. Bas ti fanatici su jedna od boljih stvari u filmu- bolesni skroz, a vrlo okrutni i brutalni. Kroz film imamo pregrst krvi i dobrih scena killova, a neke su posebno uznemirujuce...Tu je i solidna doza crnog humora, uz jako dobre likove, od kojih neki odlicno glume, pogotovo medu villianima. Posebno bi spomenuo jednog "sex.manijaka" koji posebno briljira u svome ludilu i gadosti. Naglasio bi scene sa djecom villianima, koje su pogotovo teske i koje jos bolje docaravaju poremecenost tih fanatika. Pred sami kraj neocekivani twist, a ta bica iz twista su spooky samo tako, pogotovo nacin na koji se krecu.
Doduse, doslovce nekoliko zadnjih sekundi je napravljeno tako da te zbune i da se zapitas oko dosta stvari sto se radnje tice.To nije potrebno bilo. I mogli su ga skratiti bar 10 min, na trenutke je dosadnjikav.
PREPORUKAAAAA!
8,2/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
Skidanje odma sad odma
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
-
filmofil
+1
prošlo je 6 godina otkad sam čitao ovu temu i potpuno sam zaboravio na film. drago mi je da je tema oživljena sa jednom jako pozitivnom recenzijom.
prošlo je 6 godina otkad sam čitao ovu temu i potpuno sam zaboravio na film. drago mi je da je tema oživljena sa jednom jako pozitivnom recenzijom.
This is the Zodiac speaking.
- Victor Crowley
Haha skida se i kod mene, što nam greenhornet napravi 
- john_constantine
- Victor Crowley
Jako dobar film
Ima malo fillera u priči no ne smeta uopće. Ima neku jezivu atmosferu što mi se dodatno svidilo.
- HorrorHR
- Site Admin
o jebemti što je pak ovo, morati ce se ocito pogledati
- Asfodel
Ustvari je fora u tome sto je film svojom caknutom atmosferomi likovima uspio postici da izgleda kao da je snimljen u neko ranije vrijeme. To mu je najveci plus.
Nista mi nije bilo jezivo ili cimajuce, nego smijesno i otkaceno.
Bas je za ekipno gledanje
Nista mi nije bilo jezivo ili cimajuce, nego smijesno i otkaceno.
Bas je za ekipno gledanje
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
malo sam razočaran nakon ovoliko pozitivnih dojmova. valjda jer sam očekivao nešto stvarno jezivo, a film je više zajebancija s užasnim glumcima. da sam pristupio filmu prazne glave, možda bih i ja sada imao riječi hvale. tak da... ne znam... pazite s ovim. 
This is the Zodiac speaking.