Četvrti Čovek

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2009, 18:58

Studeni wrote:
GreenHornet wrote:sto znaci nabudjeni? :?
a,jebiga....kad nabudžiš auto,recimo nabudžiš Jugića pa više nije Jugić nego monstrum....ne znam kako je to dolje kod vas.....
misliš, napuhavanje? Raditi od buhe slona
Michel puši karu.

Studeni

Post by Studeni » 08 Jan 2009, 19:05

john_constantine wrote:
misliš, napuhavanje? Raditi od buhe slona
nabudžen Jugo je makina, kontaš? nabudžiš mu motor pa je opak stroj...

s tim da kod undyinga nabudženi Kojo (pretpostavljam) ima negativnu konotaciju....on je Jugo koji misli da je BMW
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

undying

Post by undying » 13 Jan 2009, 09:54

bas je sinoc bio na jednoj tv - ja i prijatelj ga pogledali, cisto da vidim sta je to "veliko" u ovom filmu kako kaze dragon, u suprotnom ga ne bi uopste pogledao, jbg predrasude - film je pun americkih fazona, klishe radnje i ostalog nepotrebnog sranja, n. koja katastrofa, zar je moguce od n. koje i recimo bjelogrlica traziti ovakve uloge :lol: jedino sto bi izdvojio sami kraj filma koji je opet ishao publici niz dlaku, jer zasto su srbi morali viditi pokolj nad svojima da bi onako reagirali? da bi se ulizali svojima? uzas.. ode pola snage u pm. zato mi je i zao sto vishe ne postoji feral tribune najbolje novine IKAD! odoh u mislima.. da se vratima, zao mi je sto je poprilicno dobar kraj filma iskoristen u ovako glupom filmu.

Jane Doe

Re: Četvrti Čovek

Post by Jane Doe » 11 Apr 2011, 07:34

odličan fim, stvarno sam uživala i držao me zainteresiranu od početka do kraja. je da su se neke stvari dale naslutit, ali meni se je draže opustit i pustit filmu da me vodi, nego da mozgam što će se dobodit i kako će završit, neda mi se....
uglavnom, dobro priča, odlična gluma i atmosfera kroz cijeli fim :supz:
Image

Asfodel

Re: Četvrti Čovek

Post by Asfodel » 19 Sep 2011, 20:53

Da se ne ponavljam, spomenuto je više puta na koje američke filmove podsjeća i to stoji. Tako da ne nudi ništa neviđeno, no opet je i to takvo dobro napravljeno. Najvažnije mi je bilo da me glazba ostavljala bez daha i to je valjda jedan od onih atmosferičnih elemenata zbog kojih produkcija u globalu nešto poprilično zavidno.
Ocjena vrlo dobar
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply