Widow's Bay (TV Series 2026 - )

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
John_Ryder

Re: Widow's Bay (TV Series 2026 - )

Post by John_Ryder » 30 Apr 2026, 01:08

Michel wrote:
30 Apr 2026, 00:53
Welcome to Widow's Bay! - pa ovo je sve što sam poželio da bude. Mala zajednica na malom otoku gdje se događaju čudne stvari. No, osim tih čudnih stvari, imalo odličnog humora umro sam na ono sa kanibalizmom. Ima dovoljno misterije, i ne znam gdje će me ovaj put odvesti, ali sam spreman predati se. Rhys je skroz sjajan u ovoj ulozi i zna više nego što nam prikazuje. Što je to u magli? Mislim da je priča puno dublja od te magle, ali ajme meni kako slatka serija sa tom atmosferom taman za gledanje u ovo doba noći. 8.5/10
Dinamo Zagreb ale ale ale, ale ale ale! :supz:
"Im gonna touch you now." :P

Michel

Post by Michel » 30 Apr 2026, 02:05

Lodging - ajme meni kako dobra i creepy druga epizoda. Želim još! Želim još! Želim još! Gradonačelnik je prenoćio u malom hotelu kako bi se uvjerio da nema ničeg, nema toh duha koji je ubio nekog sa sjekirom. Ali kako je dobro sve osmišljeno, jel halucinirao ili se zbilja sve događalo. Par izuzetno creepy scena, ovako je sve tako pažljivo napravljeno. Ne odaje se previše, a opet dolazi nešto svako malo. Kako jedva čekam dalje. 8.5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Apr 2026, 02:07

Michel wrote:
30 Apr 2026, 02:05
Lodging - ajme meni kako dobra i creepy druga epizoda. Želim još! Želim još! Želim još! Gradonačelnik je prenoćio u malom hotelu kako bi se uvjerio da nema ničeg, nema toh duha koji je ubio nekog sa sjekirom. Ali kako je dobro sve osmišljeno, jel halucinirao ili se zbilja sve događalo. Par izuzetno creepy scena, ovako je sve tako pažljivo napravljeno. Ne odaje se previše, a opet dolazi nešto svako malo. Kako jedva čekam dalje. 8.5/10
Gubitniče! :P
"Im gonna touch you now." :P

Post Reply