da lol, baš sam htjela napisat 10/5 al precjenjenHorrorHR wrote:ček, daš mu skoro savršenu ocijenu i kažeš da je skroz precijenjen?Wendigo wrote:ja mu dajem 4,5/5 i da, precijenjen je skroz..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat
- Boby
Film je po meni odličan osim onog kazališnog završetka. Najjači aduti su mu Tim Robbins i Sean Pennmetallicat wrote:da lol, baš sam htjela napisat 10/5 al precjenjenHorrorHR wrote:ček, daš mu skoro savršenu ocijenu i kažeš da je skroz precijenjen?Wendigo wrote:ja mu dajem 4,5/5 i da, precijenjen je skroz..![]()
- Wendigo
- gandalf
- Betmen
Good Luck Chuck http://www.imdb.com/title/tt0452625/
U njemu glumi Dane Cook, jedan stand up komicar koji ne spada bas u klasu najboljih al je boli od onih prosjecnih
i nekak je lik kul i zabavan
Pa mi ovaj film ima nekoliko smijesnih scena i nije los po tome
usto glumi jessica laba. Al kraj je kenja ko svaki put
Al lepo je pogledat malo da se mozak stavi na pasu 
U njemu glumi Dane Cook, jedan stand up komicar koji ne spada bas u klasu najboljih al je boli od onih prosjecnih
usto glumi jessica laba. Al kraj je kenja ko svaki put
- gandalf
Joj, mene je cura natjerala da gledam to. Zbog Dane Cooka. Inače znam kak svi njegovi filmovi završe i što će biti, itd. Sve je isto.Betmen wrote:Good Luck Chuck http://www.imdb.com/title/tt0452625/
U njemu glumi Dane Cook, jedan stand up komicar koji ne spada bas u klasu najboljih al je boli od onih prosjecnihi nekak je lik kul i zabavan
usto glumi jessica laba. Al kraj je kenja ko svaki putAl lepo je pogledat malo da se mozak stavi na pasu
Inače uvijek ubaci neke fore iz svojih nastupa u filmove.
- Betmen
hahaha natjerala ha ?gandalf wrote:Joj, mene je cura natjerala da gledam to. Zbog Dane Cooka. Inače znam kak svi njegovi filmovi završe i što će biti, itd. Sve je isto.Betmen wrote:Good Luck Chuck http://www.imdb.com/title/tt0452625/
U njemu glumi Dane Cook, jedan stand up komicar koji ne spada bas u klasu najboljih al je boli od onih prosjecnihi nekak je lik kul i zabavan
usto glumi jessica laba. Al kraj je kenja ko svaki putAl lepo je pogledat malo da se mozak stavi na pasu
Inače uvijek ubaci neke fore iz svojih nastupa u filmove.
ja sam gledo samo bio stend upove od njega, ovo je prvi film da sam gledo njegov i fora je lik
- gandalf
A ono... "Skini mi Good Luck Chuck", "Jel se skinulo?!!! Idemo gledati!!!"Betmen wrote:hahaha natjerala ha ?gandalf wrote:Joj, mene je cura natjerala da gledam to. Zbog Dane Cooka. Inače znam kak svi njegovi filmovi završe i što će biti, itd. Sve je isto.Betmen wrote:Good Luck Chuck http://www.imdb.com/title/tt0452625/
Inače uvijek ubaci neke fore iz svojih nastupa u filmove.![]()
ja sam gledo samo bio stend upove od njega, ovo je prvi film da sam gledo njegov i fora je likdobro se snaso
Gledao sam i onaj Employee Of The Month iz istog razloga.
Ima dosta filmova, čak nisu svi ni ljubavne komedije
Ma dok ne snima horrore, dobro je....
- john_constantine
- john_constantine
Pogledaj i seriju od 13 nastavaka, obiluje isto akcijom, i hrpom različitih negativaca i odličnih poteza, npr. kada se bori protiv čovjeka zmije, digne glavu i nindža mu zabije mač ravno u usta.Wendigo wrote:slažem se. jedan od rijetkih animea koji sam pogledao..john_constantine wrote:Ninja scroll - solidan anime s puno akcije i zanimljivih negativaca.
Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi. I čekam da se konačno završi, kvragu i ti filmovi koji traju 2 sata, magnolija me psihički iscrpila koliko je glupa i dosadna. Ima tu par dobrih crnohumornih scena. Bruce willis mi čak nije niti bio cool, nego ukočen. Jedino vrijedno spomena je zabijanje igle u srce ume thurman. Ostalo je kao i u slučaju death proof mlaćenje prazne slame za hrpomd ijaloga.
P.S.
Quentin tarantino kao i obično mora glumiti u vlastitom filmu.
Michel puši karu.
-
FilmTV
Nevezano za to kakav je Pulp Fiction, zašto 5 puta gledaš film koji ti je tako loš? Mazohizam?john_constantine wrote:Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi.
- metallicat
tu se skroz slažem s tobom. ni meni pulp nije nešto, u biti ništajohn_constantine wrote:Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi. I čekam da se konačno završi, kvragu i ti filmovi koji traju 2 sata, magnolija me psihički iscrpila koliko je glupa i dosadna. Ima tu par dobrih crnohumornih scena. Bruce willis mi čak nije niti bio cool, nego ukočen. Jedino vrijedno spomena je zabijanje igle u srce ume thurman. Ostalo je kao i u slučaju death proof mlaćenje prazne slame za hrpomd ijaloga.
P.S.
Quentin tarantino kao i obično mora glumiti u vlastitom filmu.

- john_constantine
ma htio sam vidjeti što se dogodi s onim parom na početku filma.FilmTV wrote:Nevezano za to kakav je Pulp Fiction, zašto 5 puta gledaš film koji ti je tako loš? Mazohizam?john_constantine wrote:Pulp fiction - e bez uvrede, ali ovo mi je precjenjeni film. Hrpa dijaloga koji nemaju veze s radnjom, mislim, taj govor o hamburgeru i kako se zove u francuskoj? Ma pet puta sam gledao taj film, ali nikada ga nisam uspio pogledati do kraja koliko je dosadan, pa svaki put zaspim. e i ovoga puta sam zaspio, i poslije nastavio. Hvala bogu na pauzi.
Michel puši karu.