sad sam poceo Rainbow Six: Vegas 2..iako se prva igra ne zavrsava i pise da ce se nastavit ova druga pocinje na sasvim drugom mjestu i nema veze sa prvom ..sad moram porguglat kako to..kaj nema prva kraj?
to je onaj nastavak poslije chaosa? Jbt... ja to pokušavam naći, ali nikada nisam uspio igrati osim demoa. Makar niti ocjene nisu nešto bajne, ali dopada mi se ideja o preokretu radnje u stilu 24 sata.Dragonrage wrote:Počeo sam igrati Splinter Cell: Double Agent...fora je za sada. S početka maalo zamorno i teško, ali kad se čovjek privikne na princip igranja, svo to šuljanje, taktiziranje i tome slično...bude baš fora...
burnout boring?Cannibalist wrote:ja se ponovo vratio na ps2, malo zagam Burnout Dominator, ali je boring .....hmm nema vise nis dobrih igara u zadnje vrijeme, mozda
da se ponovo bacim na DBZ ili ne....hmmm....jel igro ko novi Dragon Ball Z Tenkaichi 3?
God Hand.....nicejohn_constantine wrote:burnout boring?Cannibalist wrote:ja se ponovo vratio na ps2, malo zagam Burnout Dominator, ali je boring .....hmm nema vise nis dobrih igara u zadnje vrijeme, mozda
da se ponovo bacim na DBZ ili ne....hmmm....jel igro ko novi Dragon Ball Z Tenkaichi 3?![]()
![]()
A probaj god hand, teška igra, ali suludo zabavna tučnjava. Možeš šamarati ženske po guzici, a one isto tako tebe po licu.Odlična glazba, suludi bossovi kao gorila koji to nije, propali bend, patuljak čarobnjak, ostarjeli samuraj. A tek vlastita ruka, koja mu je odrezana i ima "božju" ruku. Teška igra, ali vrlo zabavna.
Iskreno ne znam nakon čega dolazi...ali fora mi je to što možeš u biti tijekom igre birati da li želiš "igrati" za jednu ili drugu stranu pošto si kak ti deep undercover...john_constantine wrote:to je onaj nastavak poslije chaosa? Jbt... ja to pokušavam naći, ali nikada nisam uspio igrati osim demoa. Makar niti ocjene nisu nešto bajne, ali dopada mi se ideja o preokretu radnje u stilu 24 sata.Dragonrage wrote:Počeo sam igrati Splinter Cell: Double Agent...fora je za sada. S početka maalo zamorno i teško, ali kad se čovjek privikne na princip igranja, svo to šuljanje, taktiziranje i tome slično...bude baš fora...
Dragonrage wrote:Iskreno ne znam nakon čega dolazi...ali fora mi je to što možeš u biti tijekom igre birati da li želiš "igrati" za jednu ili drugu stranu pošto si kak ti deep undercover...john_constantine wrote:to je onaj nastavak poslije chaosa? Jbt... ja to pokušavam naći, ali nikada nisam uspio igrati osim demoa. Makar niti ocjene nisu nešto bajne, ali dopada mi se ideja o preokretu radnje u stilu 24 sata.Dragonrage wrote:Počeo sam igrati Splinter Cell: Double Agent...fora je za sada. S početka maalo zamorno i teško, ali kad se čovjek privikne na princip igranja, svo to šuljanje, taktiziranje i tome slično...bude baš fora...
Je...to je na samom početku i taj dio je bio skroz fora. Kupio...na sniženju...za PS3john_constantine wrote:Dragonrage wrote:Iskreno ne znam nakon čega dolazi...ali fora mi je to što možeš u biti tijekom igre birati da li želiš "igrati" za jednu ili drugu stranu pošto si kak ti deep undercover...john_constantine wrote: to je onaj nastavak poslije chaosa? Jbt... ja to pokušavam naći, ali nikada nisam uspio igrati osim demoa. Makar niti ocjene nisu nešto bajne, ali dopada mi se ideja o preokretu radnje u stilu 24 sata.A ima i onaj dio u zatvoru? Ma kako si došao do te igre? original ili spržena verzija?
je, moju plaću bar nisu dirali. Kriza je samo u tome što više nema wc papira.Dragonrage wrote:Sve što ja igram u zadnje vrijeme je za PS3...komp mi je u kurcu a novi još nisam kupio...sjebala me ova kriza i smanjenje plaća...john_constantine wrote:ah, za ps3... makar nisam niti znao da ima za ps3. A ništa, pokušati ću i dalje tražiti.
ma nabavi nintendo wii skini s neta romove igara za super nintendo/genessis i derijohn_constantine wrote:je, moju plaću bar nisu dirali. Kriza je samo u tome što više nema wc papira.Dragonrage wrote:Sve što ja igram u zadnje vrijeme je za PS3...komp mi je u kurcu a novi još nisam kupio...sjebala me ova kriza i smanjenje plaća...john_constantine wrote:ah, za ps3... makar nisam niti znao da ima za ps3. A ništa, pokušati ću i dalje tražiti.