Igre, konzole i slično
- Dragonrage
I eto...došao do kraja Resident Evila 5...ali koje muke zadaje glavni negativac na kraju...uf...jučer sam se 2 sata "tukao" s njim i nikako ga srediti. Fali mi municije, to se sve jako brzo potroši, partnerica to ispuca i prije nego što počne pravi fajt...čak sam ga mlatio samo s nožem, i to donekle funkcionira, ali nemoguće ga je ubiti!!! Treba taktizirati i aposlutno svaki metak ispucati u zadano mjesto inače ništa...fakat je zajeban kraj. Vjerojatno jedna od najzajebanijih krajeva koji sam igrao do sada...
- goonies
i jel ti bolja cetvorka ili petica?Dragonrage wrote:I eto...došao do kraja Resident Evila 5...ali koje muke zadaje glavni negativac na kraju...uf...jučer sam se 2 sata "tukao" s njim i nikako ga srediti. Fali mi municije, to se sve jako brzo potroši, partnerica to ispuca i prije nego što počne pravi fajt...čak sam ga mlatio samo s nožem, i to donekle funkcionira, ali nemoguće ga je ubiti!!! Treba taktizirati i aposlutno svaki metak ispucati u zadano mjesto inače ništa...fakat je zajeban kraj. Vjerojatno jedna od najzajebanijih krajeva koji sam igrao do sada...
RE 5 još nisam igrao,ali sa cetvorkom sam oduševljen
„This Is It“
- Dragonrage
E ja nisam igrao četvroku pa ti ne mogu to reči...ali ovom samo kao što sam već "milijun" puta rekao...oduševljengoonies wrote:i jel ti bolja cetvorka ili petica?Dragonrage wrote:I eto...došao do kraja Resident Evila 5...ali koje muke zadaje glavni negativac na kraju...uf...jučer sam se 2 sata "tukao" s njim i nikako ga srediti. Fali mi municije, to se sve jako brzo potroši, partnerica to ispuca i prije nego što počne pravi fajt...čak sam ga mlatio samo s nožem, i to donekle funkcionira, ali nemoguće ga je ubiti!!! Treba taktizirati i aposlutno svaki metak ispucati u zadano mjesto inače ništa...fakat je zajeban kraj. Vjerojatno jedna od najzajebanijih krajeva koji sam igrao do sada...

- maddjuro
u petici nema praktički nikakvih "puzzli" za rješavat, i petica ima 12-ak sati gameplay-agoonies wrote:i jel ti bolja cetvorka ili petica?Dragonrage wrote:I eto...došao do kraja Resident Evila 5...ali koje muke zadaje glavni negativac na kraju...uf...jučer sam se 2 sata "tukao" s njim i nikako ga srediti. Fali mi municije, to se sve jako brzo potroši, partnerica to ispuca i prije nego što počne pravi fajt...čak sam ga mlatio samo s nožem, i to donekle funkcionira, ali nemoguće ga je ubiti!!! Treba taktizirati i aposlutno svaki metak ispucati u zadano mjesto inače ništa...fakat je zajeban kraj. Vjerojatno jedna od najzajebanijih krajeva koji sam igrao do sada...
četvorka je duža i kompliciranija, ali 5-ica i 4-vork imaju sličan princip gameplaya
I may be an idiot, but i am no fool.
- Dragonrage
E da...vidiš to je baš zanimljivo. Gotovo svugdje člitam kako je najveća zamjerka ljudi na 5-icu to što je kratkta, a ja si mislim, pa čovječe, igram ju već skoro 2 tjedna i imam osjećaj kao da ju igram već pun kurac LOL, ono, gdi bi još...i ovo je već malo previše hehemaddjuro wrote:u petici nema praktički nikakvih "puzzli" za rješavat, i petica ima 12-ak sati gameplay-agoonies wrote:i jel ti bolja cetvorka ili petica?Dragonrage wrote:I eto...došao do kraja Resident Evila 5...ali koje muke zadaje glavni negativac na kraju...uf...jučer sam se 2 sata "tukao" s njim i nikako ga srediti. Fali mi municije, to se sve jako brzo potroši, partnerica to ispuca i prije nego što počne pravi fajt...čak sam ga mlatio samo s nožem, i to donekle funkcionira, ali nemoguće ga je ubiti!!! Treba taktizirati i aposlutno svaki metak ispucati u zadano mjesto inače ništa...fakat je zajeban kraj. Vjerojatno jedna od najzajebanijih krajeva koji sam igrao do sada...
četvorka je duža i kompliciranija, ali 5-ica i 4-vork imaju sličan princip gameplaya

- Aryx
da jako dobra igraolio wrote:Okami na ps2
igra je SAVRŠENSTVO !
odavno nisam igrao ovako prelijepo
zvuk, izgled, igrivost , priča
svaki element igre je zapanjujuć
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- Dragonrage