oho! moje najomiljenije i jedino mjesto u koje izlazim/opijam seStudeni wrote:svirka u Kuglani...baš krećemboyko wrote: kaj te nosi u kc?![]()
šteta kaj danas nejdem van..
oho! moje najomiljenije i jedino mjesto u koje izlazim/opijam seStudeni wrote:svirka u Kuglani...baš krećemboyko wrote: kaj te nosi u kc?![]()
sta stvarno ili si si pjesnik danas??Ašow wrote:Opušteno, al onak kao da je vrijeme stalo. Fukushima eksplodirala, gljiva od prsaka se širi, a ja đitru u rukama i promatram svijet kak nestaje.

Bio sam si pjesnik, jučer nekim post-nuklearnim katastrofama inspiriran u kombinaciji sa jednom osobom i tak.Decadentor wrote:sta stvarno ili si si pjesnik danas??Ašow wrote:Opušteno, al onak kao da je vrijeme stalo. Fukushima eksplodirala, gljiva od prsaka se širi, a ja đitru u rukama i promatram svijet kak nestaje.
Ima li to veze sa onim topicom o ženama i sranju?Ašow wrote:Bio sam si pjesnik, jučer nekim post-nuklearnim katastrofama inspiriran u kombinaciji sa jednom osobom i tak.Decadentor wrote:sta stvarno ili si si pjesnik danas??Ašow wrote:Opušteno, al onak kao da je vrijeme stalo. Fukushima eksplodirala, gljiva od prsaka se širi, a ja đitru u rukama i promatram svijet kak nestaje.
prava tema za ovaj filmAšow wrote:Bio sam si pjesnik, jučer nekim post-nuklearnim katastrofama inspiriran u kombinaciji sa jednom osobom i tak.Decadentor wrote:sta stvarno ili si si pjesnik danas??Ašow wrote:Opušteno, al onak kao da je vrijeme stalo. Fukushima eksplodirala, gljiva od prsaka se širi, a ja đitru u rukama i promatram svijet kak nestaje.