Što mi je izmamilo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Andrej

Re: Što mi je izmamilo smješak danas?

Post by Andrej » 23 Sep 2010, 23:04

Bub wrote:
Andrej wrote:Gonzo, kako je prošao razgovor sa direktorom?
E da :kokicarenje:
Mislim da je direktor negde dobro zakopan i posađeno je lepo cveće preko njega, pa zato nismo dobili odgovor.
We're all mad here...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Sep 2010, 23:07

Zaboravih to spomenuti...

Pa, jako dobro...iako sam ga čekao pol sata te sam mu sve lijepo i smirenim riječim rekao kako si mogu mačku o rep objesiti takve pizdarije koje su napravili.. (sve sam to biranim riječima rekao naravno jer TLM više nije državna nego privatna firma...a svi znamo koliko privatnik drži do svojih radnika)...

nakon razgovora od kojih 10-12 minuta otišao sam zadovoljan jer sam tipu objasnio neke stvari koje mu do tada nisu bile jasne u vezi posla....
točno sat vremena nakon toga taj isti direktor je dobio otkaz koji je stupio na snagu odmah...a obrazloženje toga je što su ostali iz nadzornog odbora rekli da tko je njemu dao da bude direktor i jel uopće imao papire...a on radio taj posao 7 mjeseci (ej ne 7 sati ili dana nego 7 mjeseci) i da nitko nije ništa rekao (koliko mu je radno znanje govori i to da bi se i vi bolje snašli sa dijagonalama profila i kosinusima te odmacima i drugim stvarima poput dozvoljenih i nedozvoljenih dopuštenih prekoračenja pojedinih kota dotičnih profila)...nema gore i gluplje stvari kad te čovjek koji ne zna ništa o poslu koji radiš ide učit što treba a što ne...

No, sad počinje bolje razdoblje te mislim da ću uskoro dobiti svoje stare bodove natrag...vidjet ćemo u sljedećih par dana kako će sve ispasti... Ali sve sad izgleda jako pozitivno... :supz:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Sep 2010, 23:09

Inače taj otkaz nema ništa sa mojim susretom sa njim, nego je čista slučajnost...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 23 Sep 2010, 23:11

Već sam pomislio da si član mafie.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Bub

Re:

Post by Bub » 23 Sep 2010, 23:12

dr_gonzo wrote:Inače taj otkaz nema ništa sa mojim susretom sa njim, nego je čista slučajnost...
Ma garant si bacio neke vradžbine sinoć :zubifale: :zubifale: super eto znači sve pet ispalo...za sad.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Sep 2010, 23:36

Ćuj ja uvijek igram fer i pošten prema svima...pa mi je lijep podatak da tko god je meni učinio nepravdu na neki način najebao ili doživio neku neugodnost:

- braća blizanici koji su me kao maloga par puta dobro prebili na košarkaško igralištu tamo još daleke 86' su danas totalna koma - jedan u zatvoru, drugi umire od neke boleštine (http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kr ... fault.aspx)

- Goran Višnjić (kažu da mi je neki rođak, a živio je 20 metara od moje kuće) koji mi je 88' ukrao 2 kutije pune Zagora sa svojim rođakom Backom danas ne može više naći solidnu glumačku gažu, a da ne pričam kako ga ona Mirela Rupič proganja (prije bila u društvu ova dva gore blizanca)

- cura koja me je nakon jedne seksualne noći odjebala zbog nekog sjebanog pankera 97' i na kojus ams e dugo ložio je danas okorjela narkomanka i već je dva puta bila klinički mrtva od droge

- tip koji me je na satu glazbenog dobrano prebio (jedan od najsramotnijih poraza u mom životu pred curkom u koju sam bio zaljubljen, a borbu sam odbio, zbog one operacije da ne bih si sjebao kuk, iako sam ga garant mogao barem dobro ugruvati) danas je ivalid nakon teške prometne nesreće

- tip koji me je napao s leđa u 1 srednjem, jer je mislio da barim njegovu koku i tako me ogavno izdevetao jer se nisam ni snašao a već je bilo gotovo je već bio 3 puta u zatvoru zbog dilanja droge (ali je ipak uspio zbariti misicu Ivanu Ergić)

- a najbizarnija stvar se dogodila tipu (tijekom rata otišao u Crnu Goru) koji je išao u osnovnu školu sa mnom i koji je uvijek lajao protiv mene i špijao me učiteljici je jednom prilikom pregrizao jezik :jawbreaker: te mu ga nisu uspili prišiti

- opaki profesor koji mi je predavao Politiku i Gospodarstvo u srednjoj školi i koji je stalno mene i još jednog momka napadao i ispitivao sa propitkivanjem iz predmeta zbog toga što smo imali jedini dugu kosu (znao ne znao imao sam asa iz tog predmeta, te sam na kraju godine trebao odgovarati cijeli predmet i to svih 45 minuta, te na kraju jedva prošao) se prije tri godine objesio zbog Kornatske tragedije (http://www.poskok.info/index.php?option ... o&Itemid=2)...

Uvijek kažem da je ovo sve možda splet slučajnosti, no kako god bilo mislim da vrijedi biti pošten prema svima i sve respektirati, te će tako život biti svima ugodan...
Budi seronja i kad tead će ti se ta tvoja negativnost vratiti...

- Charles Bukowski -

Bub

Re:

Post by Bub » 23 Sep 2010, 23:44

dr_gonzo wrote:- Goran Višnjić (kažu da mi je neki rođak, a živio je 20 metara od moje kuće) koji mi je 88' ukrao 2 kutije pune Zagora sa svojim rođakom Backom danas ne može više naći solidnu glumačku gažu, a da ne pričam kako ga ona Mirela Rupič proganja (prije bila u društvu ova dva gore blizanca)
E ovdje si me nasmijao do suza. :zubifale: :zubifale:
dr_gonzo wrote:Uvijek kažem da je ovo sve možda splet slučajnosti, no kako god bilo mislim da vrijedi biti pošten prema svima i sve respektirati, te će tako život biti svima ugodan...
Budi seronja i kad tead će ti se ta tvoja negativnost vratiti...
Amen :prayer:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Sep 2010, 23:49

Evo sam nekidan popizdio na fejsu jer jednoj curi nisam uspio poslati sat vremena jedan glazbeni video za rođendan... Ih kako bi me kasnije u gradu izljubila, jer se nitko ne sjeti nikad njoj čestitati rođendan (mislim an njene frendove i priajteljice) i tako sam ih prokleo i svaša iszbeštimja, a onda vidi ovo:

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/0 ... tml?pos=n1

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 24 Sep 2010, 00:05

Gonzo, jel ti to vodiš evidenciju o svakom detalju svog života, jer teško da se ovakvih i sličnih detalja samo sitiš "iz glave"?

No neovisno o tome, ta zakonitost karme je definitivno nešto više od pukih tlapnji, ali svejedno, ružno mi izgleda sve ovo šta si napisa, jer se čini kao da si im potajno priželjkiva tako tragične sudbine. I to je neka negativnost koja će se i tebi onda jednog dana vratit. Ne daj Bože, ali opet, po tvojoj teoriji tako ispada.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 24 Sep 2010, 00:11

to stoji.
problem prevelikog shvaćanja karme ko istinite stvari počne voditi do prevelike uvjerenosti u djelovanje, ali one uvjerenosti koju prati očekivanje koje postaje prikrivena negativnost usmjerena na drugoga.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Sep 2010, 00:21

Ghostface wrote:Gonzo, jel ti to vodiš evidenciju o svakom detalju svog života, jer teško da se ovakvih i sličnih detalja samo sitiš "iz glave"?

No neovisno o tome, ta zakonitost karme je definitivno nešto više od pukih tlapnji, ali svejedno, ružno mi izgleda sve ovo šta si napisa, jer se čini kao da si im potajno priželjkiva tako tragične sudbine. I to je neka negativnost koja će se i tebi onda jednog dana vratit. Ne daj Bože, ali opet, po tvojoj teoriji tako ispada.
Ne vodim evidenciju ali zato imam jako jako dobro pamćenje, a ovakvi događaji se pamte, jer za mene oni nikad nisu bili detalji poput pipiti čašu vode... Za starog stripofila poput mene....nikad neću zaboraviti te dvije kutije pune Zagora (čak bih mogo i epizode nabrojiti).
Vjeruj mi kad ti kažem da mi je taj dan kad su me gadovi zajebali bio najtužniji u cijeloj godini...

Nikad nikome ništa nisam potajno priželjkiva, no ta njihova negativnost se kad tad morala vratiti.
Znam po sebi kad sam ja bio kurvin sin prema recimo sestri (tipične sestra brat svađe) i vidio sam da nanesena nepravda donosi donosiocu te nepravde također nepravdu...
Naravno u tim trenutcim sam bio ljut kao i svaki drugi čovjek i svašta sam rekao na njihov način, no da netko nešto tragično doživi to nikad nikome nisam želio...a to što su ti ljudi izabrali kretenski način života to je njihva najveća nevolja (ovo se posebice odnosi an tu braću blizance koji su već godinama rak rana grada Šibenika, a također su mi ubili prijateljicu u saobraćajnoj, no ona je sama kriva za to jer je znala sa kim se vozi u automobilu)

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Sep 2010, 00:25

elrania wrote:to stoji.
problem prevelikog shvaćanja karme ko istinite stvari počne voditi do prevelike uvjerenosti u djelovanje, ali one uvjerenosti koju prati očekivanje koje postaje prikrivena negativnost usmjerena na drugoga.
Želim reći da svaka akcija izaziva reakciju, nepravda ne može biti pobjednica nikako. A sad uvjerenost u djelovanje...pa vjerujem u logiku poput Vulkanca :D, no ne očekujem ništa. Ja se najviše držim one:

"- I won't be wronged. I won't be insulted. I won't be laid a-hand on. I don't do these things to other people, and I require the same from them."

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 24 Sep 2010, 00:30

Možeš ti virovat da te niko neće dirat ako ti nikog ne diraš, al to uglavnom tako ne ide. A logika ovog svita, stari moj, je da nepravda itekako mora pobijedit (po zakonu repeticije). Mislin da bi se i Spock s tim složija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Sep 2010, 00:45

Gonzo sta ti po svojoj teoriji dobivas od "karme/sudbine" nakon svih tih sranja??
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Sep 2010, 01:09

Ništa...zar bih nešto sa tim trebao dobiti?

Poanta je svega da ako se kretenski ponašaš kad tad će maca doći na vratanca, jer se sve vraća sve se plaća...

Nit je to moja teorija nit sam je nazvao sudbina ili karma...

- Charles Bukowski -

Post Reply