Koncerti
- metallicat
Re: Koncerti
to ti je sudbina, jer je apocalyptica 7.dan, ili će se noć/jutro već ralunat kod 8.
? joj, šteta bi bila. a što se para za kartu tiče, pa skupio biš do tad dodatnih 170 kn

- Decadentor
do tad cu potrosit i ovu sicu sto imammetallicat wrote:to ti je sudbina, jer je apocalyptica 7.dan, ili će se noć/jutro već ralunat kod 8.? joj, šteta bi bila. a što se para za kartu tiče, pa skupio biš do tad dodatnih 170 kn
![]()

- Scarface
Gregorian je bija super, vidi se da je to svjetska razina izvođača, koji su u za njih relativnom malom prostoru ka šta su Gripe, dostojanstveno izveli cili repertoar.
Inače, sramota je da se po novinama reklamira samo nastup u Zagrebu, a Split skroz malo il ništa. Normalno da je tamo bolje jer je veći interes i spektakl, al ono, sramota.
Inače, sramota je da se po novinama reklamira samo nastup u Zagrebu, a Split skroz malo il ništa. Normalno da je tamo bolje jer je veći interes i spektakl, al ono, sramota.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
jebiga brate mili, vas gledaju samo kad ribari prosvjeduju, a nas kad poljoprivrednici.
I opet, jebeš te prosvjede, prosvjeduje se u zagrebu, pa ovo nije bitno, mi seljaci.
I opet, jebeš te prosvjede, prosvjeduje se u zagrebu, pa ovo nije bitno, mi seljaci.
- Ašow
- metallicat
- metallicat
Thaurorod - ok powerić, niš posebno
Psychotic Waltz - meni je ovo strašno bilo
nisam mogla dočekat da završi. sreća da smo sjedili cijelo vrijeme jer bi izludili.
Mercenary - a ono, očekivala bolje.
Nevermore - ah
odlično, ali preprekratko. tih sat je odmah prošlo
uf, koju glasčinu ima
Symphony X - isto super, bez prigovora, i također prekratko trajalo.
ovo mi je prvi konc. di se nitko nije vraćao na bis i da nitko nije bio od volje dat autogram. jedino što smo pokupili je od zamjenske basistice potpis koja je rasturala.
Psychotic Waltz - meni je ovo strašno bilo
Nevermore - ah
ovo mi je prvi konc. di se nitko nije vraćao na bis i da nitko nije bio od volje dat autogram. jedino što smo pokupili je od zamjenske basistice potpis koja je rasturala.

- Decadentor
metallicat wrote:Thaurorod - ok powerić, niš posebno
Psychotic Waltz - meni je ovo strašno bilonisam mogla dočekat da završi. sreća da smo sjedili cijelo vrijeme jer bi izludili.
Nevermore - ahodlično, ali preprekratko. tih sat je odmah prošlo
uf, koju glasčinu ima
![]()

- Ašow
- metallicat
da, kad se gleda sve, prilično loše, ai opet zadnja dva odlično.
dec, ovo je valjda tako bilo jer je to kao mini fest, ono kao pagan, pa kako su točno ograničeni vremenom, tada su i završavali. mada mi je čudno bilo da se nitko ne vraća. još je nevermore rekao da će se vratit i ništa.
zaboravila sam napomenut, ovi walceri tj vokal, koji je meni smijeh taj tip, kao da je izletio iz hare hare krišne onako ćelav s bijelom lanenom robom na sebi
dec, ovo je valjda tako bilo jer je to kao mini fest, ono kao pagan, pa kako su točno ograničeni vremenom, tada su i završavali. mada mi je čudno bilo da se nitko ne vraća. još je nevermore rekao da će se vratit i ništa.
zaboravila sam napomenut, ovi walceri tj vokal, koji je meni smijeh taj tip, kao da je izletio iz hare hare krišne onako ćelav s bijelom lanenom robom na sebi

- Decadentor
- Sammy
daj nam reci u čemu je tajna?Decadentor wrote:RAGNAROK jos jedna trzalica u nizu![]()
![]()
al ova je naj črujskija
![]()
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
- metallicat
- Decadentor
u outfituSammy wrote:daj nam reci u čemu je tajna?Decadentor wrote:RAGNAROK jos jedna trzalica u nizu![]()
![]()
al ova je naj črujskija
![]()
@cat ššššššš nemoj da svi saznaju