Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Scarface » 21 Jan 2011, 22:27

Prezadovoljno jer baš vidin kolko san napredova u kreativnosti i vještini sviranja. Drago mi je šta nisan tip bubnjara koji će na neki malo zahtjevniji rif opalit jednostavni ritam, nego stalno pokušavan malo začinit pismu. Dosad smo imali par posjetitelja na probama, i svi su i više nego zadovoljni, i baš s evidi da ne muljaju. I šta je najbolje od svega, prave stvari i brutala tek dolaze, ovo dosad je goli kurac.

I da, obradija se Masters Apprentices od Opetha, i to svih 10 minuti. I jebeno san ponosan šta mogu onako dugo držat duplu pedalu pri onakvoj brzini, a da san iza toga odma sposoban udrit Angel of Death od Slayera, This Calling od All That Remains i Runes To My Memory od Amartha.

Eto, čisto da se malo pohvalin. A sad na novog Mentalista. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Decadentor

Post by Decadentor » 21 Jan 2011, 22:44

Scarface wrote:Prezadovoljno jer baš vidin kolko san napredova u kreativnosti i vještini sviranja. Drago mi je šta nisan tip bubnjara koji će na neki malo zahtjevniji rif opalit jednostavni ritam, nego stalno pokušavan malo začinit pismu. Dosad smo imali par posjetitelja na probama, i svi su i više nego zadovoljni, i baš s evidi da ne muljaju. I šta je najbolje od svega, prave stvari i brutala tek dolaze, ovo dosad je goli kurac.

I da, obradija se Masters Apprentices od Opetha, i to svih 10 minuti. I jebeno san ponosan šta mogu onako dugo držat duplu pedalu pri onakvoj brzini, a da san iza toga odma sposoban udrit Angel of Death od Slayera, This Calling od All That Remains i Runes To My Memory od Amartha.

:supz: :supz:
Image

Sammy

Post by Sammy » 21 Jan 2011, 23:16

Scarface wrote:I da, obradija se Masters Apprentices od Opetha, i to svih 10 minuti. I jebeno san ponosan šta mogu onako dugo držat duplu pedalu pri onakvoj brzini,
ohoho, stvarno impresivno :supz:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

callac

Post by callac » 21 Jan 2011, 23:53

Scarface wrote:Prezadovoljno jer baš vidin kolko san napredova u kreativnosti i vještini sviranja. Drago mi je šta nisan tip bubnjara koji će na neki malo zahtjevniji rif opalit jednostavni ritam, nego stalno pokušavan malo začinit pismu. Dosad smo imali par posjetitelja na probama, i svi su i više nego zadovoljni, i baš s evidi da ne muljaju. I šta je najbolje od svega, prave stvari i brutala tek dolaze, ovo dosad je goli kurac.

:rock: :prayer: :partyman: baš bih voljela čuti nešto vašeg materijala
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jan 2011, 00:13

Kad budemo imali spremnih svih 12 pisama, i sve to snimili u studiju, onda ćemo to i raširit okolo, ono, standard, myspace, facebook page, reklama di se kod stigne, pa i ode i tako to. Zasad je još sve u strogoj izolaciji zbog straha od krađe budući da nema copyrighta (a nažalost glavni gitarist i basist su već imali ružnih iskustava s tim). Bude to do lita sve gotovo, nema straha (da meni faks nije ovako naporan, imali bi probe i češće od 3 puta tjedno pa bi se to riješilo za misec dana, ovako, jbg).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 22 Jan 2011, 00:17

Pogledah tetsuoa opet.
Kvlt od filma.
Preporuka.
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 22 Jan 2011, 00:21

Baš super, ozbiljno ste zagrizli u to što je pohvalno! Jedva čekam! :D Mi smo više laganica, snima se ali je to sklepano bez nekog ponavljanja da bolje zvuči jer im se ne da vuć opremu svaku probu i tako..A znaš i sam da ima boljih i lošijih dana i proba..pjesme koje obrađujemo su manje više poznate iako nisam naletila na slične covere pojedinih stvari što smo mi obradili. Možda i bolje da nas netko pokrade (ideju) i odsvira/otpjeva bolje od nas, bar nešto kvalitetno da se čuje :lol:
Danas smo snimali nešto i skinuli dvije nove pjesme koje imaju budućnost inače svaka proba je prepuna ideja i prijedloga od sviju nas al nakon probane svirke 80% tpadne u startu :P )
Puno sreće vam želim i :supz:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jan 2011, 00:43

Kužin skroz, raspoloženje i kvaliteta sviranja zna varirat i unutar same probe, kad sviraš oko 3 sata. Još sad kad je zima, ukoče mi se zglobovi u čim uletin u prostor, i krenen se zagrijavat na bubnjevima, triba mi nekih 5-10 minuta da se ugrijen i u tom kratkom periodu zglobovi bole ajme, izgleda kao da san van kondicije, al brzo se to uštima. Moja jedina mana zasad je aposlutno neulaganje u novu opremu. Razlog- i dalje san debil kojem su bitniji stripovi i knjige i nema šanse da izdvojin 1500 kuna za novu duplu pedalu, al za strip bi i bubreg proda. To mi prilično zamjeraju ostali članovi, jer su em stariji, em ozbiljniji, em iskusniji, uživljeniji u glazbu, i prije tjedan dana su svi bili u Zagrebu uzet novo pojačalo/gitaru/bas sa 6 žica, a ja neman za nove palice- doslovno. :mrgreen:

A šta se tiče vas, sve je to na svom mistu, bitno je samo da se svir ai uživa, jer kolko god izgledalo ozbiljno ovo s mojim, meni to baš i nije. Ipak je to na kraju krajeva hobi u kojeg i ne ulažen nešto previše vrimena niti bi triba, zna se šta su prioriteti i šta je u životu bitno, eto bar meni. Glazba mi je odavno prestala bit prioritet (a bila je u srednjoj), jer san svatija da te niko na kraju ne pita ništa. Sve je to trulo, i ukoliko nisi baš odabra bit glazbenik i završija glazbenu akademiju, nema smisla nadat se u išta više od pukog sviruckanja. Zato mi paše ovaj underground đir metala, i u ovom bendu san konačno pronaša sebe i ljude kojima paše moj agresivniji stil sviranja, i to je sve šta san ikad tija.

I iako se šališ za to s kvalitetnijom obradom od nekog boljeg benda, ja san siguran da ni te više obrade (a sićan se otprilike nekih) ne može puno bendova svirat, pa je tako i za autorske stvari. Puno je danas fejkova, to sigurno znaš i sama, meni je osobno muka od toga, pogotovo u ovoj maloj sredini ka šta je Trogir (u Zagrebu je vjerojatno i gore, jer je bendova stoput više, pa time i lošijih bendova), di svak muziku shvaća ka oruđe za kurčenje i ponižavanje ostalih i ajde. I iako glupo zvuči, ne volin ni govorit da išta sviran. zalazin u ovaj jedan prilično popularan kafić među srednjoškolcima i tamo me svi znaju ka studenta geeka, pomalo čudaka. I to mi je dovoljno. Jer, nemali broj puta mi se dogodila scena da sidi neki mulac od 17 godina do mene i kao čuja je da san ja neki bubnjar i onda udara po stolu na ritam neke pisme koja se trenutno pušta (i to prilično jako) kako bi kao meni dokaza da je i on neki wannabe bubnjar il šta već, i onda te skrivečki pogledava i smijulji se. I to ti je 80 % naše glazbene scene, i ne samo među tinejdžerima, već i likovima od 30 godina. Svi samo nalaze drugima greške, pljuju se, natječu, ogovoraju, kradu stvari, ma sramota. Zato san mora proć 10 + bendova da bi pronaša normalne, prave muzičare. I u svoj toj odiseji kroz škart glazbene scene izgubija san taj strast za glazbu, i nikad ga neću povratit. Mogu samo uživat u ovome sad, a i nikad ne znaš šta može bit sutra.

I fala, i puno sriće i vama, naravno, vaša velika prednost pred nama je šta svirate širem puku ugodniju glazbu i možete fino zaradit svirajući po klubovima i kafićima, a to je uvik lip dodatak jednoj strasti i ljubavi prema nečemu. :mrgreen: :mrgreen:

jigsaw

Post by jigsaw » 22 Jan 2011, 03:36

Kako se osjećam? Kao da ću pasti sa ove stolice.

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Jan 2011, 10:24

starije i blesavije.

callac

Post by callac » 22 Jan 2011, 10:31

Wendigo wrote:starije i blesavije.
Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti, sretan rođendan dingo, sretan rođendan tiiiiiii! :partyman: :partyman: :heart:
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Jan 2011, 10:48

hvala :D

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Jan 2011, 16:56

DingO također presretan rođendan!!! :rock: :rock: :rock: :D

ont: konačno malo sjest, poslije će biti super
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 22 Jan 2011, 17:00

što se s pizdama dogodilo? :o

ot: gladno da sline cure

metallicat

Post by metallicat » 22 Jan 2011, 17:12

elrania wrote:što se s pizdama dogodilo? :o
a? :lol:
elrania wrote:ot: gladno da sline cure
joj, mene svakih par mj uhvati na dan, dva tolika glad, ono sad jedem i gladna sam za pol h :lol: tako je jučer i danas, al nedam se :lol:
Image

Post Reply