Što skidate s torrenta?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
cactus

Post by cactus » 29 Jul 2009, 11:19

Ghostface wrote:
cactus wrote:
Ghostface wrote:

Ako na dodatke misliš pod webepizode Harper's Globea, viruj mi, nemoj ni gledat, počelo je ok, al je kraj tako glup i nadasve nepotreban da nije dostojno bit dijelom ove genijalne serije.
Ima toga par vrsta dodataka,kad skinem javim

Ja san naiša samo na torrent di su sve webepizode plus sva videa iz Harper's Globea poredana po autorima (šta je potpuno nepotrebno ako već imaš webepizode). Ako si ti naša još kakve dodatke, javi. :wink:
To će biti onda to o čemu pričaš,ali pošto nisam gledao do sada baciću oko na te dodatke+ serija pogledana u miru i sa poznatim krajem :lol:
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Scarface

Post by Scarface » 29 Jul 2009, 11:41

cactus wrote:
Ghostface wrote:
cactus wrote: Ima toga par vrsta dodataka,kad skinem javim

Ja san naiša samo na torrent di su sve webepizode plus sva videa iz Harper's Globea poredana po autorima (šta je potpuno nepotrebno ako već imaš webepizode). Ako si ti naša još kakve dodatke, javi. :wink:
To će biti onda to o čemu pričaš,ali pošto nisam gledao do sada baciću oko na te dodatke+ serija pogledana u miru i sa poznatim krajem :lol:

Da, definitivno je potrebno još jedno gledanje za potpuno novu dimenziju opažanja kad znaš ko je krivac- al pričekat ću dvd za to, još s audio komentarima na nekim epizodama. 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DEXTER

Post by DEXTER » 29 Jul 2009, 21:30

obscure 1 i 2
alice sweet alice 1976
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

A$H

Post by A$H » 29 Jul 2009, 22:06

par filmica
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Jul 2009, 22:43

bloodbath diskografija.

A$H

Post by A$H » 29 Jul 2009, 23:47

igru..hehehe..ova mora bit bolja od prosle..

Sammy

Post by Sammy » 30 Jul 2009, 03:09

The Ring Two
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Sammy

Post by Sammy » 04 Aug 2009, 02:52

Band of Brothers
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

boyko

Post by boyko » 04 Aug 2009, 10:51

Sammy wrote:Band of Brothers
nice 8)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

dragonheart

Post by dragonheart » 04 Aug 2009, 15:27

Hej ljudi jel ima neka šema da kad skidaš film s torenta koji mi se skinio do 96.9 % da napravim da radi,jel kontam onih 3% su odjavna špica,mislim ono baš da radi jel bez reindexiranja ???
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

A$H

Post by A$H » 04 Aug 2009, 15:50

dragonheart wrote:Hej ljudi jel ima neka šema da kad skidaš film s torenta koji mi se skinio do 96.9 % da napravim da radi,jel kontam onih 3% su odjavna špica,mislim ono baš da radi jel bez reindexiranja ???
stvar ti je u tome sto ti torren ne skida film od prvo do zadnje minute..nego napreskokce..tak da ti te 3 min moze bit uvod..ili kraj..ili smetnja/prekidanje filma svakih par minuta..uglavnom nece bit bajno.. :lol:

olio

Post by olio » 04 Aug 2009, 15:57

naše malo misto

Scarface

Post by Scarface » 04 Aug 2009, 16:16

A$H wrote:
dragonheart wrote:Hej ljudi jel ima neka šema da kad skidaš film s torenta koji mi se skinio do 96.9 % da napravim da radi,jel kontam onih 3% su odjavna špica,mislim ono baš da radi jel bez reindexiranja ???
stvar ti je u tome sto ti torren ne skida film od prvo do zadnje minute..nego napreskokce..tak da ti te 3 min moze bit uvod..ili kraj..ili smetnja/prekidanje filma svakih par minuta..uglavnom nece bit bajno.. :lol:

Ako je film u rar formatu mora bit 100 % jer se u protivnom neće extractat, a ako je čisti avi il neki drugi format, u pitanju su te male smetnje koje je Ash naveja, al većih problema ne bi tribalo bit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dragonheart

Post by dragonheart » 04 Aug 2009, 18:03

Ghostface wrote:
A$H wrote:

Ako je film u rar formatu mora bit 100 % jer se u protivnom neće extractat, a ako je čisti avi il neki drugi format, u pitanju su te male smetnje koje je Ash naveja, al većih problema ne bi tribalo bit.

Nije u rar-u,baš je avi i film je Funny Man za koji je gonzo pisao recenziju,na rapidshareu ga ne nađem,a na torentu nema seedera,držim ga več 3 tjedna.
Thanks for help.
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Studeni

Post by Studeni » 04 Aug 2009, 18:35

3% je (čini mi se) previše da bi radilo.
ti skidaš chunkove....šanse da ti radi su tek na 99%, tu i tamo u nekom slučaju malo niže...
ali,probaj...neće te ugrize :lol:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Post Reply