U sličnoj smo situaciji, samo što je kod mene riječ samo o jednom prijatelju, i u tome što mene ne peče savjest zbog moje okrutnosti. Vrijeme je uspješno odradilo svoje. I odlučila sam da neću nikad više u životu pričati s tom osobom.Scarface wrote:Pa i ne baš najbolje. Prije koji misec presta san pričat s 2 jako dobra prijatelja, i iako su oni u potpunosti krivi za to, i znaju to, i dalje me peče savjest šta san baš tako okrutan prema njima (a oni i dalje pokušavaju povratit to barem nekom pričom ili javljanjem kad se sretnemo u gradu). Vrime će valjda potpuno zatomit i taj osjećaj, ne znan...
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Asfodel
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
SpoilerShow
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
A gledaj, ako je kriv za to sto je ucinio, jebiga.
Normalna reakcija.
Normalna reakcija.
- john_constantine
Da. Ali ako ga smatra pravim prijateljem i to, onda bi trebalo i znati opraštati. A ionako, ja nisam najbolji primjer, nisam zlopamtilo tako da za par dana sve zaboravim osim ako nije nešto ozbiljno. A moj stari se isto par puta posvadio s svojim najboljim prijateljem i godinama nisu razgovarali radi sitnice. Ali kao pravi prijatelj, posjetio ga je kada je ovaj dobio moždani udar. Nažalost, osim zdravlja, druge stvari baš nisu najbolje (čim sin propadne na vrtlarskom fakultetu i živi od virtualnog kockanja na netu, a otac bolestan, baš nije najbolji primjer), ali je bio i previše dobar prema njemu.Ašow wrote:A gledaj, ako je kriv za to sto je ucinio, jebiga.
Normalna reakcija.
Ma ionako, pitanje je da li će se uopće u životu naći tako dobar prijatelj. Ja sam ih imao četiri - pet i potrajali su samo godinu dana od njihove strane, zaborav i to. A sada, nakon što sam izgubio bilo kakvo povjerenje o prijateljstvu, našao sam kvalitetnog i dobrog prijatelja zrelih godina koji se čak i trudi za razliku od prijašnjih.
Ne znam kakav je razlog, ali nije mala stvar izgubiti dobrog prijatelja, naročito kasnije kada ti se dogodi nešto teško (bolest ili invalidnost), jer onda se tek tada doznaje tko ti je pravi prijatelj. Mislim, ovaj frend je imao godinama tog svog "najboljeg" prijatelja koji ga uopće nije niti posjetio u bolnici kada je bio teško ozlijeđen. Ma niti je pitao za njega niti poslao sms. A poslije je prestao biti "prijatelj", vjerojatno radi te njegove invalidnosti. A sam nisam odmah skočio do bolnice, ali sam mu poslao sms i posjetio ga osobno. I zato on ima posebni status kod mene, ako mu bude što trebalo, novac, pomoć ili usluga za cijeli život.
Michel puši karu.
- elrania
i nestrpljivo, jer hrana nikako da stigne.
- metallicat
- Ašow
Je, shvacam. Imam i ja slicne ljude oko sebe.john_constantine wrote:Da. Ali ako ga smatra pravim prijateljem i to, onda bi trebalo i znati opraštati. A ionako, ja nisam najbolji primjer, nisam zlopamtilo tako da za par dana sve zaboravim osim ako nije nešto ozbiljno. A moj stari se isto par puta posvadio s svojim najboljim prijateljem i godinama nisu razgovarali radi sitnice. Ali kao pravi prijatelj, posjetio ga je kada je ovaj dobio moždani udar. Nažalost, osim zdravlja, druge stvari baš nisu najbolje (čim sin propadne na vrtlarskom fakultetu i živi od virtualnog kockanja na netu, a otac bolestan, baš nije najbolji primjer), ali je bio i previše dobar prema njemu.Ašow wrote:A gledaj, ako je kriv za to sto je ucinio, jebiga.
Normalna reakcija.
Ma ionako, pitanje je da li će se uopće u životu naći tako dobar prijatelj. Ja sam ih imao četiri - pet i potrajali su samo godinu dana od njihove strane, zaborav i to. A sada, nakon što sam izgubio bilo kakvo povjerenje o prijateljstvu, našao sam kvalitetnog i dobrog prijatelja zrelih godina koji se čak i trudi za razliku od prijašnjih.
Ne znam kakav je razlog, ali nije mala stvar izgubiti dobrog prijatelja, naročito kasnije kada ti se dogodi nešto teško (bolest ili invalidnost), jer onda se tek tada doznaje tko ti je pravi prijatelj. Mislim, ovaj frend je imao godinama tog svog "najboljeg" prijatelja koji ga uopće nije niti posjetio u bolnici kada je bio teško ozlijeđen. Ma niti je pitao za njega niti poslao sms. A poslije je prestao biti "prijatelj", vjerojatno radi te njegove invalidnosti. A sam nisam odmah skočio do bolnice, ali sam mu poslao sms i posjetio ga osobno. I zato on ima posebni status kod mene, ako mu bude što trebalo, novac, pomoć ili usluga za cijeli život.
- Wendigo
mislim da me neka boleština hvata. hladno mi je i sav san nikakav.
- metallicat
- elrania
- metallicat
- Ašow
I ja.
evo me na 89.
Magična granica od 90 uskoro se probija po ne znam koji put.
weee
evo me na 89.
weee
- Scarface
To je idealno ukoliko si iznad 185. Ja se držin na 90 već misecima.Ašow wrote:I ja.
evo me na 89.
weee
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
- elrania
iscrpljeno, loše, u bolovima.
- Bub
Također iscrpljeno od rada na kompu...k'o zombie sam, 'oćem godišnji neki već 'bemti sve.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series