Što skidate s torrenta?
- DEXTER
-
filmofil
- elrania
- Scarface
A$H wrote:a i nije mi bas neka fora slika Crows Zero 2..
sve se premisljam da li da cekam bolju ili ne..
Ma glavno da je gledljivo, video i audio su za prolaznu ocjenu, ja jednostavno nisan moga više čekat, previše san se uživija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
cactus wrote:Pa harper"s sa dodacima,imam želju da na godišnjem pogledam ispočetka
Ako na dodatke misliš pod webepizode Harper's Globea, viruj mi, nemoj ni gledat, počelo je ok, al je kraj tako glup i nadasve nepotreban da nije dostojno bit dijelom ove genijalne serije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- cactus
Ima toga par vrsta dodataka,kad skinem javimGhostface wrote:cactus wrote:Pa harper"s sa dodacima,imam želju da na godišnjem pogledam ispočetka
Ako na dodatke misliš pod webepizode Harper's Globea, viruj mi, nemoj ni gledat, počelo je ok, al je kraj tako glup i nadasve nepotreban da nije dostojno bit dijelom ove genijalne serije.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Scarface
cactus wrote:Ima toga par vrsta dodataka,kad skinem javimGhostface wrote:cactus wrote:Pa harper"s sa dodacima,imam želju da na godišnjem pogledam ispočetka
Ja san naiša samo na torrent di su sve webepizode plus sva videa iz Harper's Globea poredana po autorima (šta je potpuno nepotrebno ako već imaš webepizode). Ako si ti naša još kakve dodatke, javi.