he, tek špica, legendarno.Wendigo wrote:dead next door sam uspio pogledati čak 15 minuta..![]()
onda je postalo too much..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- Betmen
- AlabamaSmokeOne
- Aryx
meni je letters from iwo jima mozda cak najbolji ratni film poslje das boot koji sam ikad gledaoAlabamaSmokeOne wrote:Letters from Iwo Jima - daleko daleko bolje od flags of our fathers...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- AlabamaSmokeOne
- elrania
100 minuta slave
SPOILER
ovo bi bio nevjerojatan film da nisu ubacili onaj nepotrebni naratorski "dokumentarac" glas, da su za nijansu vise posvetili paznju slavi, a ne beli i da nisu uopce ubacili onaj imbecilni suvremeni slava clip
stravicno
izuzev toga, film me dirnuo... scena sa samaranjem i njenim povrijedenim pogledom je bila duboka...bar meni
pogledala sam bas komentar na imdbu i malo mi prezestoko i prekriticki djeluje :-/
END
idem sada eci peci pec izmedu return of the living dead i disneyeve verzije robin hooda
SPOILER
ovo bi bio nevjerojatan film da nisu ubacili onaj nepotrebni naratorski "dokumentarac" glas, da su za nijansu vise posvetili paznju slavi, a ne beli i da nisu uopce ubacili onaj imbecilni suvremeni slava clip
stravicno
izuzev toga, film me dirnuo... scena sa samaranjem i njenim povrijedenim pogledom je bila duboka...bar meni
pogledala sam bas komentar na imdbu i malo mi prezestoko i prekriticki djeluje :-/
END
idem sada eci peci pec izmedu return of the living dead i disneyeve verzije robin hooda
- AlabamaSmokeOne
- Dragonrage
Uopće nije istina, nek si ti vjerojatno bilo strgan ko konj pa si zaspal...dogodilo se meni par puta heheh na iznimno interesantnim filmovimajohn_constantine wrote:colin farrell je baš odličan glumac, ali jednostavno joel shumacher teško održava tih 90 minuta priče koju samo razvlači. Na početku baš interesatno, ali teško je biti interesatno ako se cijela radnja događa u telefonskoj govornici.Aryx wrote:ja nikako da to pogledamjohn_constantine wrote:je, pogledao sam i ja taj booth, i zaspao na pola filma.
- john_constantine
- metallicat
- john_constantine
The Rock - obožavam taj film, dobra priča, sjajni glumci, dobre akcijske scene, naročito pri kraj filma, scena pucnjave na svjetioniku, tučnjava između irca i seana connerya, a tek završna scena... Ma odličan spektakl.
Već sam ga toliko puta gledao da ga znam napamet, ali nikada mi ne dosadi. 
Michel puši karu.
- elrania
john_constantine wrote:The Rock - obožavam taj film, dobra priča, sjajni glumci, dobre akcijske scene, naročito pri kraj filma, scena pucnjave na svjetioniku, tučnjava između irca i seana connerya, a tek završna scena... Ma odličan spektakl.Već sam ga toliko puta gledao da ga znam napamet, ali nikada mi ne dosadi.
ja se bacam sada na hot fuzz : )