Moguće, ali obično tu opremu kupuju sami dok Vader ove kompanije sponzoriraju i izrađuju im custom instrumente. Osim toga, sama kvaliteta nije subjektivna, ljudi koji i sami sviraju priznaju da su Vader odlični muzičari, a da li se nekome sviđa sama glazba, to je drugi par rukava.Matara wrote:pa čekaj malo,kada se kvaliteta benda mjerila s opremom koju koriste?ima bendova koji koriste brdo opreme,pa zvuče ko govneto
Glazba.
- Zombiemachine
Krv je moje svjetlo i moja tama.
-
Gosp.
Ciganski orkestar?
To je kvalitetna glazba.
Mogao bih početi malo i predlagati novo poslušane albume.
Od industrijale predlažem novi Laibachov album, Volk (obavezno nabavite, puno nježniji od ostalih albuma) te Robisperu, Smok album.
Napalm Death, novi album, Smear Campaign, od grinda.
Sjetit ću se sigurno još nečega što valja, nabavim puno albuma pa ne stignem sve poslušati.
Predložite i vi, ukoliko nešto smatrate kvalitetnim.
To je kvalitetna glazba.
Mogao bih početi malo i predlagati novo poslušane albume.
Od industrijale predlažem novi Laibachov album, Volk (obavezno nabavite, puno nježniji od ostalih albuma) te Robisperu, Smok album.
Napalm Death, novi album, Smear Campaign, od grinda.
Sjetit ću se sigurno još nečega što valja, nabavim puno albuma pa ne stignem sve poslušati.
Predložite i vi, ukoliko nešto smatrate kvalitetnim.
Last edited by Gosp. on 15 Jan 2013, 23:10, edited 1 time in total.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Zombiemachine
- Zombiemachine
Ja slušam death metal. Klasika mi se sviđa, ali ne mogu ja slušati "klasičare" (očito mogu oni koji su uz to odrasli). Poanta je bila da mladi uopće ne dolaze u kontakt s tom vrtom glazbe. Ja sam, recimo, godinama išao u kazalište i obožavao sam violinističke koncerte a bogami i djelove nekih opera. Danas recimo preferiram Orfa (Fortuna dominatrix mundi) i Wagnera (Gotterdamerung - Valkyries ride, Siegfried's funeral march...) ali moram priznati da su mi i Talijani ok u zadnje vrijeme (stara ima neke cd kompilacije).
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- Zombiemachine
- john_constantine
-
Gosp.
Joj, Wagnera nemogu podnjeti.
C. Orff je nešto potpuno drugačije.
To mogu vrtiti duže vrijeme i ne dosadi mi.
Sjetih se još par albuma za preporučiti.
Samael, Era One & Lessons in magic, znam da je izašao prije par mjeseci, ali mislim da ga trebam spomenuti.
Album je čisto savršenstvo električne glazbe.
Black/death/grind-
Jotunspo, Gleipnirs Smeder album, mračan, militaristički black metal projekt članova Gorgorotha. Meni se dopao, na vama je da iznesete svoje mišljenje.
Jedini prigovor ide drugoj pjesmi na albumu, Svartalvheims Djup, sedmominutnom svojevrstnom interludiju. Stvar doista nije trebala biti toliko duga.
Holocausto Canibal, album Opusgenitalia, preporučujem ljubiteljima Grinda. Nije nipočemu poseban album, ali barem uhu paše za razliku od hrpetine ove godine izašlih nekvalitetnih grind albuma.
Jig Ai, album Same, prilično agresivan i bolestan album, zmiksan vokal.
Power-
Ljubitelji ove glazbe će sigurno uživati u novom Blind Guardianu, A Twist in the Myth. Vjerojatno svi več i imaju album, dosta je prošlo od izlaska.
Ipak, radi se o novom valu powera, tako da možete očekivati malo neobičniji zvuk i melodije koje su mene podsjetile na nu metal.
C. Orff je nešto potpuno drugačije.
To mogu vrtiti duže vrijeme i ne dosadi mi.
Sjetih se još par albuma za preporučiti.
Samael, Era One & Lessons in magic, znam da je izašao prije par mjeseci, ali mislim da ga trebam spomenuti.
Album je čisto savršenstvo električne glazbe.
Black/death/grind-
Jotunspo, Gleipnirs Smeder album, mračan, militaristički black metal projekt članova Gorgorotha. Meni se dopao, na vama je da iznesete svoje mišljenje.
Jedini prigovor ide drugoj pjesmi na albumu, Svartalvheims Djup, sedmominutnom svojevrstnom interludiju. Stvar doista nije trebala biti toliko duga.
Holocausto Canibal, album Opusgenitalia, preporučujem ljubiteljima Grinda. Nije nipočemu poseban album, ali barem uhu paše za razliku od hrpetine ove godine izašlih nekvalitetnih grind albuma.
Jig Ai, album Same, prilično agresivan i bolestan album, zmiksan vokal.
Power-
Ljubitelji ove glazbe će sigurno uživati u novom Blind Guardianu, A Twist in the Myth. Vjerojatno svi več i imaju album, dosta je prošlo od izlaska.
Ipak, radi se o novom valu powera, tako da možete očekivati malo neobičniji zvuk i melodije koje su mene podsjetile na nu metal.
Last edited by Gosp. on 15 Jan 2013, 23:11, edited 1 time in total.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Zombiemachine
- Evil Xander
Volkerball
Skinuo se jucer Volkerball, standardno izdanje DVD + Audio CD, da se malo prisjetim koncerta u Ljubljani. 
Sto reci, naslov izdanja - Volkerball - sve govori. Dobra opcenarodna zabava, bez velikih misaonih refleksija ili dubljih intelektualnih pretenzija.
Iako, fali one silne pirotehnike koje sam uzivo imao prilike vidjeti.
Sto reci, naslov izdanja - Volkerball - sve govori. Dobra opcenarodna zabava, bez velikih misaonih refleksija ili dubljih intelektualnih pretenzija.
Iako, fali one silne pirotehnike koje sam uzivo imao prilike vidjeti.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.