Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Secret window
Depp odličan, film na trenutke odličan, ali predvidljiv
6/10
Depp odličan, film na trenutke odličan, ali predvidljiv
6/10
- Riddick
Splintered (2010) 2/10 jako loše
- hitman_4
- golum
Nakon dužeg vremena ponovo gledao The Thing (1982) http://www.imdb.com/title/tt0084787/
Šta reći osim
Šta reći osim

-
The Last Winter - čudan i pomalo neobičan film, nemam pojma kako bi ga rejtao
- electric_eye
Trick 'r Treat (2007) - Odlican horror.Volim filmove na ovaj fazon,ali mogao je malo i duze trajati...Uglavnom pozitivno sam iznenadjen. 8.5/10
Masters of Horror 2 Epizoda 2 Sezone Family - Jedva cekam ostale
iako ova ima najvece ocjene. 8/10
Masters of Horror 2 Epizoda 2 Sezone Family - Jedva cekam ostale

- john_constantine
30 days of night - ono, još jedna uobičajeno loša strip ekranizacija s par fora i završetkom iz stripa. Puno grafičkog nasilja, dobre glume, odlične atmosfere, ali predugo trajanje zbog čega ovaj survival horor postaje vrlo naporan. Jedan od filmova koje pogledaš i zaboraviš. 3/5
Michel puši karu.
- Info
Meni je to jedan od najboljih vampirskih filmova, vampiri su baš brutalni, ono glasanje, izgled. Samo mi malo kraj blesav, al dobro...john_constantine wrote:30 days of night - ono, još jedna uobičajeno loša strip ekranizacija s par fora i završetkom iz stripa. Puno grafičkog nasilja, dobre glume, odlične atmosfere, ali predugo trajanje zbog čega ovaj survival horor postaje vrlo naporan. Jedan od filmova koje pogledaš i zaboraviš. 3/5
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
takav je i u stripu, ali bolje izgleda nego na filmu...Info wrote:Meni je to jedan od najboljih vampirskih filmova, vampiri su baš brutalni, ono glasanje, izgled. Samo mi malo kraj blesav, al dobro...john_constantine wrote:30 days of night - ono, još jedna uobičajeno loša strip ekranizacija s par fora i završetkom iz stripa. Puno grafičkog nasilja, dobre glume, odlične atmosfere, ali predugo trajanje zbog čega ovaj survival horor postaje vrlo naporan. Jedan od filmova koje pogledaš i zaboraviš. 3/5
Michel puši karu.
-
Trick 'r Treat - nisam znao šta očekivati, ali na kraju mi je ispao skroz dobarelectric_eye wrote:Trick 'r Treat (2007) - Odlican horror.Volim filmove na ovaj fazon,ali mogao je malo i duze trajati...Uglavnom pozitivno sam iznenadjen. 8.5/10
Masters of Horror 2 Epizoda 2 Sezone Family - Jedva cekam ostaleiako ova ima najvece ocjene. 8/10
- Andrej
john_constantine wrote:30 days of night - ono, još jedna uobičajeno loša strip ekranizacija s par fora i završetkom iz stripa. Puno grafičkog nasilja, dobre glume, odlične atmosfere, ali predugo trajanje zbog čega ovaj survival horor postaje vrlo naporan. Jedan od filmova koje pogledaš i zaboraviš. 3/5

Čekaj, nisam potpuno siguran, ali zar nije obrnuto? Prvo je izašao film pa je Dark Hors comics izdao strip.
Moguće da grešim, ali nema veze.
Meni je film takođe jedan od najboljih s vampirima, pogotovu što dotične ne podnosim, a ovde su prikazani po mom ukusu mnogo prihvatljivije.
Brutalno do bola. Imam samo jednu veliku zamerku -
Toliko su se trudili oko milion stvari, a nisu se setili da im izbrišu paru iz usta.
We're all mad here...
- john_constantine
prvo je bio strip u tri dijela, pa sve ostalo...Andrej wrote:john_constantine wrote:30 days of night - ono, još jedna uobičajeno loša strip ekranizacija s par fora i završetkom iz stripa. Puno grafičkog nasilja, dobre glume, odlične atmosfere, ali predugo trajanje zbog čega ovaj survival horor postaje vrlo naporan. Jedan od filmova koje pogledaš i zaboraviš. 3/5![]()
Čekaj, nisam potpuno siguran, ali zar nije obrnuto? Prvo je izašao film pa je Dark Hors comics izdao strip.
Meni je film takođe jedan od najboljih s vampirima, pogotovu što dotične ne podnosim, a ovde su prikazani po mom ukusu mnogo prihvatljivije.
Toliko su se trudili oko milion stvari, a nisu se setili da im izbrišu paru iz usta.
Wikipedia kaže:
A film adaptation of the original 30 Days of Night mini-series was produced by Columbia Pictures and Ghost House Productions.
Michel puši karu.
- blessa
The mist - 9/10 atmosfera, gluma, kamera, kraj super sve 

- Scarface
john_constantine wrote:prvo je bio strip u tri dijela, pa sve ostalo...Andrej wrote:john_constantine wrote:30 days of night - ono, još jedna uobičajeno loša strip ekranizacija s par fora i završetkom iz stripa. Puno grafičkog nasilja, dobre glume, odlične atmosfere, ali predugo trajanje zbog čega ovaj survival horor postaje vrlo naporan. Jedan od filmova koje pogledaš i zaboraviš. 3/5![]()
Wikipedia kaže:A film adaptation of the original 30 Days of Night mini-series was produced by Columbia Pictures and Ghost House Productions.
Ne samo 3 dijela, bilo je tu još one-shotova i miniserija. Na spomen 30 Days Of Night prva asocijacija mi je strip, tek onda film, koji je i meni odličan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine