Koji je to film?
- Skratch_Os
Re: Koji je to film?
Nije Tommyknockers. Koliko se sjećam tamo nije bilo lutaka nego se sve oko vanzemaljskog broda vrtilo 
- john_constantine
ma kažeš mini serija, a u seriji je bio jedan dio kada su policajku napale porculanske lutke.Skratch_Os wrote:Nije Tommyknockers. Koliko se sjećam tamo nije bilo lutaka nego se sve oko vanzemaljskog broda vrtilo
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Jel možda BBCeva Maelstrom iz 1985?Skratch_Os wrote:2. film - (horror) moguće da je bila čak i mini-serija. Dakle dvije kuće na jezeru, u jednoj porculanske lutke ubojice. Mislim da su kuće bile sa suprotnih strana jezera. Isto tako kao i 1. film sam gledao kao mali prije 15+ godina
- Skratch_Os
Čini mi se da je to to. Pregledat ću što ima o tome za provjeru. Hvala!HorrorHR wrote:
Jel možda BBCeva Maelstrom iz 1985?
Zasad ostaju još dva filma:
1. film - (horror) stara bijela velika kuća, nesto crvene boje raste u podrumu u jednom kutu, svaki dan sve vece i vece, jednog dana to nesto izađe iz te mreže i ubija. Od detalja kojih se sjećam je mala curica sa plišanim medom, iselila je sa mamom iz te kuće kad je počela frka i nakon X godina se vratila nazad sa svojom obitelji. U zadnjoj sceni bježe u auto a to nešto ih gleda kroz prozor, iza zavjese. Film je stariji, kao mali sam ga gledao, prije nekih 15 možda i više godina
3. film - (ajmo reći neki sf akcić) smeće na foru Day after tomorrow, mislim da je na RTL-u bilo pred godinu-dvije. Čak su naši to slično preveli, tipa Jutro nakon sutra. Ledeno doba stiglo, ljudi iz Europe pobjegli u Afriku pa su slali ekipu da ide u Berlin mislim, aktivirati satelit neki. Gluma užas, cgi užas, stajanje u kratkim rukavima na -30°C bez pare iz usta, snijeg je bio stiropor sa šljokicama itd.
Pa eto ako se netko sjeti..
- chatterer
jel to onaj film sa onom pjesmicom "Tommyknockers knocking on my door" (tako neštojohn_constantine wrote:za ovo drugo, nisam siguran, ali možda je riječ o Tommyknockers.
- john_constantine
jepchatterer wrote:jel to onaj film sa onom pjesmicom "Tommyknockers knocking on my door" (tako neštojohn_constantine wrote:za ovo drugo, nisam siguran, ali možda je riječ o Tommyknockers.), neko zelenkasto isijavanje koje obuzme mještane. Na kraju bliski susret sa vanzemaljcima?
Michel puši karu.
- Skratch_Os
@HorrorHR
Maelstrom je ono pod broj 2 što sam tražio! Hvala još jednom!
Maelstrom je ono pod broj 2 što sam tražio! Hvala još jednom!
-
4mal
Kao prvo svima pozdrav 
ovako film je neki teen horror/thriler s kraja 90tih
Radi se o nekom klicu koji je dobar i uzoran đak u nekoj srednjoj školi ,sportaš ,bavi se plivanjem ..
ali se dešava neka nesreca sa njegovim burazom i on umire ...
pri čemu on okrivljuje sebe za burazovu smrt,nakon tog incidenta odlazi u drugi grad, školu
i upoznaje skupinu nekih teenagera koji briju na death ,speed metal mjuzu koji se se tuku , drogiraju etc
više kao neki sotonistički klan, i tamo upoznaje vođu istoga koji je totalno autodestruktivna izgubljena osoba neki, emo koji bezuspješno hoče napravit speed metal band etc
..
nadam se da sam dosta objasnio ,gledao sam ga davno i nemogu ga se prisjetiti
ali siguran sam da je 90% tako išla radnja filma
fala puno unaprijed
Radi se o nekom klicu koji je dobar i uzoran đak u nekoj srednjoj školi ,sportaš ,bavi se plivanjem ..
pri čemu on okrivljuje sebe za burazovu smrt,nakon tog incidenta odlazi u drugi grad, školu
i upoznaje skupinu nekih teenagera koji briju na death ,speed metal mjuzu koji se se tuku , drogiraju etc
više kao neki sotonistički klan, i tamo upoznaje vođu istoga koji je totalno autodestruktivna izgubljena osoba neki, emo koji bezuspješno hoče napravit speed metal band etc
..
fala puno unaprijed
..."We all go a little mad sometimes"...
- remike2
Da nije možda Disturbing Behaviour iz 1998. godine:4mal wrote:Kao prvo svima pozdrav
..
fala puno unaprijed
http://www.imdb.com/title/tt0134619/
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
4mal
nije taj iako je dobar film
u ovom igraju nepozanti glumci
u ovom igraju nepozanti glumci
- remike2
Onda stvarno ne znam, mislio sam da je taj jer je film s kraja 90-tih i ima skoro istu radnju.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
4mal
nije jer sam pogledao film koji si mi naveo jos davno i ostao mi je u dobrom sjecanju
vise nego ovaj kojeg trazim
- remike2
Ma sve ok, možda netko drugi zna!4mal wrote:nije jer sam pogledao film koji si mi naveo jos davno i ostao mi je u dobrom sjecanju
- john_constantine
Michel puši karu.
-
4mal
eo sjetih se moguceg naslova, tj izgled covera
neki pentagram je nacrtan i ima u nazivu rijec "circle" kolko me sjecanje sluzi
cak je bio na telki prije nekih 7,8 godina
radnja se ukratko desava oko tih sotonista koji slušaju detah, speed metal mjuzu
nije bas poznat americki film
neki pentagram je nacrtan i ima u nazivu rijec "circle" kolko me sjecanje sluzi
cak je bio na telki prije nekih 7,8 godina
radnja se ukratko desava oko tih sotonista koji slušaju detah, speed metal mjuzu
nije bas poznat americki film